Palvelut

SOME-kanavien ja liitteiden lisääminen

Voit lisätä sivullesi esim. linkit korkeakoulusi sosiaalisen median kanaviin sekä lisätä liitteitä. Alla näet, kuinka nämä tehdään.

Sosiaalinen media eli Social media -komponentti

Tämä komponentti sisältää

  • otsikon
  • lyhyen tekstin ja
  • ulkoiset URLit sosiaalisen median kanaviin.

Voit editoida otsikkoa ja tekstiä, jotta se sopii parhaiten juuri sinun sivullesi, ks. esimerkit alla.

Liitteet eli Attachments-komponentti

Voit lisätä liitteitä käyttäen Attachments-komponenttia. Liitteelle antamasi nimi "Name"-kentässä näkyy noston yhteydessä, joten varmistathan, että nimi on selkokielinen, jotta lukijan ei tarvitse ensin avata liitettä tietääkseen sen sisällöstä. Alla esimerkki Attachments-komponentista.

Horizontal divider -komponentti

Tätä komponenttia voidaan käyttää jakana, kun halutaan esimerkiksi erottaa kaksi leipätekstiä toisistaan, jolloin Horizontal divider lisätään kahden Text paragraph -komponentin väliin. Alla on esimerkki tästä vaaleanharmaasta horisontaalisesta viivasta.

Pikalinkit eli Quicklinks-komponentti

Pikalinkkejä voidaan käyttää kun halutaan korostaa sivun tärkeimpiä linkkejä. Komponentti sisältää otsikon, linkit ja lyhyen kuvaustekstin. Lisäksi voit lisätä kuvia linkkeihin.

Kun käytät pikalinkkejä, käytä aina kolmea linkkiä. Komponentti ei toimi, jos käytät enemmän tai vähemmän kuin kolmea linkkiä. Käytä Quicklinks-komponenttia vain yhden kerran yhdellä sivulla.

Ikonit (keltaiset pikkukuvat) löytyvät valmiiksi aalto.fi -sivustolta. Lisää kuva "quicklink item" -kohdasta, josta löydät kaikki ikonivaihtoehdot kirjoittamalla hakukenttään "icon".

Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu