Taloustieteen laitos

Taloustieteen laitos

Taloustieteen laitos tuottaa huipputason tutkimusta sekä tutkimukseen pohjautuvaa opetusta kaikilla koulutustasoilla. Vahvuusalueemme on sovellettu mikrotaloustiede, jossa keskitymme mikrotalousteoriaan sekä työn ja henkilöstön, energian ja ympäristön, sekä kilpailun ja innovaatioiden taloustieteeseen.

Tarjoamme kandidaatin-, maisterin- ja tohtorintutkintoon johtavia ohjelmia taloustieteessä. Opinto-ohjelmat on jäsennelty siten, että ne takaavat kansainvälisesti vertailukelpoiset tutkinnot ja hyvän pohjan elinikäiselle oppimiselle.

Economicum

Tutustu meihin

Tutustu laitoksemme tutkimukseen, ihmisiin ja opetukseen englanninkielisiltä sivuiltamme.

aalto_biz_researchers_05_2013-0306_jpg.jpg

Research

Researchers at the Department of Economics are active participants in the international academic community and they also engage in societal debates.

Department of Economics

People

Meet our professors, researchers, doctoral students and staff.

students

Studies

Economics can be studied as a major in the Bachelor's Programme, in the Master’s Programme and in the PhD Programme, or as a minor in any of the school's Bachelor’s or Master’s Programmes.

Yhteystiedot

Katuosoite

Economicum-rakennus
Arkadiankatu 7
00100 Helsinki
 

Postiosoite

Taloustieteen laitos
Aalto-yliopisto kauppakorkeakoulu
PL 21240
00076 AALTO

Laitoksen kontaktihenkilöt

Laitosjohtaja: professori Juuso Välimäki
Sihteeri: Maria Nyberg

Economicum

Economicum

Arkadiankatu 7 (Taloustieteen laitos), Helsinki.

Uutiset

Tapahtumat

Kauppakorkeakoulu

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa teemme työtä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan puolesta. Koulutamme tulevaisuuden asiantuntijoita ja johtajia sekä osallistumme yhteiskunnan toimintaan vaikuttavalla tutkimuksella, pitkäaikaisilla kumppanuuksilla ja yhteiskunnallisella sitoutumisella. Olemme yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista.

Read more about the School of Business
school of business