Palvelut

People liftups -komponentti

Drupalin people liftups -komponentit ovat kätevä keino lisätä laitoksen, palveluyksikön tai hankkeen jäsenten yhteystietoja verkkosivulle. Yhteystiedot voi esittää satunnaisessa tai käyttäjän itse määrittelemässä järjestyksessä tai aakkosittain.
Screenshot showing the select profiles -button at aalto.fi
People liftups -komponentti sisällönhallintajärjestelmässä

Automatic people liftups -komponentti

Automatic people liftups -komponentin avulla voit lisätä käyttäjien profiileja verkkosivulle automaattisesti. Klikkaa ”Select profiles” -painiketta ja etsi yksitellen kaikki, joiden yhteystiedot haluat lisätä sivulle. Lopuksi tallenna sivu, niin yhteystietoluettelo on valmis.

Jos olet luomassa sivua tutkimusryhmälle ja haluat lisätä sivulle ryhmän jäsenet, tarvitset ACRISista yksikön ID:n (Organisational Unit ID). Lue lisää: Tutkimusryhmä: kuinka luot sivun? | Aalto-yliopisto

List of department personnel in aalto.fi

Yksityisyysasetukset

Jokainen aaltolainen voi itse säätää profiilinsa yksityisyysasetuksia. Jos haluat piilottaa profiilikuvasi tai puhelinnumerosi, se onnistuu muokkaamalla profiiliasi.

Henkilökunnan henkilötietojen lähde on Workday, ja tutkijoiden tietojen lähteenä on myös ACRIS-tietokanta. Lue lisää: Aalto.fi-sivuston profiilit.

Lisää Drupal-ohjeita

Liftups-komponentit

Liftup-komponenttien esittely yhdessä paikassa. Ota ne omaksesi ja paranna niiden avulla sisältöjesi näkyvyyttä ja visuaalisuutta.

Aalto.fi-sivuston profiilit

Tällä sivulla kerrotaan tarkemmin aalto.fi:ssä esitettävistä henkilöstön profiileista.

Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: