Palvelut

Aalto.fi-sivuston päivitysoikeudet

Aalto.fi-sivustoa päivittää yliopiston henkilökunta. Sivusto käyttää Drupal-sisällönhallintajärjestelmää.

Haluatko kertoa tapahtumastasi Aalto-yhteisölle yliopiston verkkosivuilla? Tai luoda sivut tutkimusryhmällesi? Nämä ja paljon muuta aalto.fi-sivuston sisällöstä luo ja ylläpitää pääosin henkilöstö itse.

Miten saan päivitysoikeudet aalto.fi:hin?

Sivusto käyttää sisällönhallintajärjestelmä Drupalia. Päivitysoikeudet järjestelmään antaa yliopiston viestintä. Ennen kuin oikeudet voidaan antaa, tulee käydä itsenäisesti suoritettava Drupal-peruskoulutus.

Koulutus löytyy Workday Learningista ja se koostuu kolmesta osasta: teoriaosuudesta, lyhyestä videosta, sekä Drupalin harjoittelusta testisivustolla. Ohjeet kurssin suorittamiseen löytyvät kurssimateriaalista, eli teoriaosuudesta, joten luethan materiaalin huolella.

Drupal-peruskurssille

Lisää tietoa

Kun olet saanut päivitysoikeudet, ota nämä Drupal-tukeen liittyvät sivut ylös kirjanmerkkeihisi.

Tarvitsetko apua Drupal-sisältösi kanssa?

Aalto.fi:n editoijille on tarjolla runsaasti tukea. Verkosta löytyvät ohjeet, Drupal-koulutukset ja editoijien tapaamiset auttavat paremman sisällön luomisessa.

Workday Learning sovellus käytössä. Kuvaaja / Unto Rautio

Drupal: Aalto.fi-sivusto

Täältä löydät tietoa aalto.fi:stä, ohjeita ja neuvoja sisällön tuottamiseen ja visualisoimiseen ja vinkkejä sisältöjesi löydettävyyden parantamiseksi.

On the right edge a person with shoulder-length hair is moving out of the picture; behind them is a black background with narrow light strings horizontally on it.
Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: