Base Styles/Icons/Pin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/phone Created with Sketch. Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Menu/Burger Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Close/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Tieto- ja palvelujohtamisen laitos

Tieto- ja palvelujohtamisen laitos

Tieto- ja palvelujohtamisella viitataan tiedon ja digitaaliteknologian luovaan hyödyntämiseen liiketoiminnassa ja siirryttäessä teollisesta tuotannosta palveluvoittoiseen tuotantoon.

Ohjelmistojen ja edistyneen analytiikan entistä laajamittaisempi hyödyntäminen yksityisellä ja julkisella sektorilla on luonut tarpeen kauppatieteiden maistereille, jotka kykenevät työskentelemään liiketoiminnan ja teknologian rajapinnassa erilaisissa johto- tai asiantuntijatehtävissä.

Lue lisää tieto- ja palvelujohtamisen laitoksesta englanninkielisiltä sivuilta.

aalto_econ_workshops_039_jpg.jpg

Uutiset

Tapahtumat

Henkilökunta

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Runeberginkatu 22-24, Helsinki
Chydenia rakennus, 4 ja 5  kerros

Postiosoite

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
Tieto- ja palvelujohtamisen laitos
PL 21220, 00076 Aalto 

Laitoksen hallinto

Laitoksen johtaja, professori Markku Kuula
Sihteeri: Merja Mäkinen

Chydenia building

Chydenia

Runeberginkatu 22–24, Helsinki. Ma-pe 8.00-19.30

Kauppakorkeakoulu

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa teemme työtä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan puolesta. Koulutamme tulevaisuuden asiantuntijoita ja johtajia sekä osallistumme yhteiskunnan toimintaan vaikuttavalla tutkimuksella, pitkäaikaisilla kumppanuuksilla ja yhteiskunnallisella sitoutumisella. Olemme yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista.

Read more about the School of Business
school of business