Opiskelu Aallossa

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Nyt voit jutella näistä asioista suoraan Aalto Squad -opiskelijalähettiläidemme kanssa. Voit jutella Squadilaisten kanssa joka perjantai järjestettävillä kahvitauoilla tai Unibuddyssä!
Aalto students walking at campus during summer

Tule virtuaaliselle kahvitauolle Squadin kanssa ja tutustu Aaltoon opiskelupaikkana!

Kahvihetkillä Squadilaiset kertovat minkälaista on opiskella Aallossa ja mitä tapahtuu luokkahuoneiden ulkopuolella. Pääset kysymään kysymyksiä chat-laatikon kautta tai suoraan videolla tai äänellä. 

Missä: Zoomissa. Aikataulun ja ilmoittautumislinkit löydät englanninkieliseltä puolelta!

Kieli: Kahvisessiot pidetään yleensä englanniksi, mutta yhteishaun aikaan pidetään muutama kahvittelu suomeksi!

Huom! Opiskelijat eivät vastaa hakemiseen liittyviin kysymyksiin. Ota yhteyttä Hakijapalveluihin jos sinulla on hakemiseen liittyviä kysymyksiä.

Rekisteröidy Unibuddy-käyttäjäksi ja aloita keskustelu!

Unibuddyt ovat Aalto-yliopiston opiskelijoita, jotka haluavat auttaa muita opiskelusta kiinnostuneita jakamalla omia kokemuksiaan ja vastaamalla opiskelua ja opiskelijaelämää koskeviin kysymyksiin. Unibuddyt myös bloggaavat elämästään, ja heidän blogejaan seuraamalla pääset kurkkaamaan opiskelijaelämään Aallossa. 

Huomaathan, etteivät opiskelija-Unibuddyt voi vastata hakemiseen, opiskelijavalintaan tai sen tuloksiin liittyviin kysymyksiin. Jos sinulla tähän aihepiiriin liittyvää kysyttävää, kurkkaa alla olevan "staff"-välilehden taakse aloitaaksesi keskustelun Hakijapalveluiden edustajan kanssa. Mikäli sinulla on kysyttävää jo lähettämääsi hakemukseen liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Suosittelemme, ettet tuo keskusteluissa esille esimerkiksi terveystietojasi tai muita yksityisiä tietoja. Huomaa myös, että tietyt yliopiston henkilökunnan jäsenet pääsevät näkemään keskustelujen sisällöt. Unibuddyn laatimat hyväksyttävän käytön käytännöt pääset lukemaan täältä. Käyttämällä Unibuddyä hyväksyt ehdot.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu