Palvelut

Komponentit: kuinka luot sisältöä?

Täältä löydät tietoa eri komponenteista ja siitä, miten niitä voidaan käyttää aalto.fi-sivustolla. Tämä tekstin osa on ingressi/johdanto (Lead text). Ingressi on lyhyt ja ytimekäs sisällön esittely, joka näytetään artikkelin alussa.

Tekstikomponentit viestisi tehostamiseksi

Drupal-viestintäalusta tarjoaa monia vaihtoehtoja, joiden avulla korostaa ja visualisoida tekstiä. Yksi tärkeimmistä tekstikentistä lukijalle on ingressi. Lue lisää sen sekä tekstinostojen ja lainausten hyödyntämisestä viestisi välittämisessä.

Lisätietoihin
Drupal image for Comms use only. Abstract image, yellow.

Liftups-komponentit

Automaattiset uutis- ja tapahtumavirrat, erilaisten sisältöjen kokoaminen yhteen jne. Tutustu, millä tavoin eri nostokomponentit parantavat tietosi visuaalisuutta.

Ota nostokomponentit haltuun
Screenshot of the different components used as liftups at aalto.fi

Aalto.fi-sivuston kuva- ja mediakomponentit

Kuva- ja mediakomponentteja voi näyttää usealla eri tavalla aalto.fi-sivustolla. Lisätietoja media slider-, galleria- ja videokomponenteista sekä kuvista.

Utilising media
Drupal abstract image for Comms use only, blue

SOME-kanavien ja liitteiden lisääminen

Voit lisätä sivullesi esim. linkit korkeakoulusi sosiaalisen median kanaviin ja lisätä liitteitä. Kuinka ne tehdään? Klikkaa eteenpäin!

Lisätietoa
Image of an icon depicting an attachment. A black paper clip on yellow background.

Hubien aloitussivujen komponentit

Joitakin komponentteja voidaan käyttää vain aalto.fi-sivuston niin kutsuttujen hubien aloitussivuilla. Näitä ovat muun muassa komponentit, jotka ovat tehokkaita brändielementtejä ja joiden tarkoituksena on säväyttää, rikkoa sisällön monotonisuus ja luoda vahva visuaalinen korostus. Tällä sivulla selitetään myös ainoastaan valikoiduissa hubeissa käytettävät komponentit, kuten ns. hero-komponentit.

Enhance your hub page
Drupal image for Comms use only. Abstract graphic with orange semi-circles and squares on a red background..

Lue lisää aalto.fi:stä

Art piece from exhibition Crystal Flowers in Halls of Mirrors in 2013, yellow threads stretched and "floating" between two points in an angle. Photo by Aalto University / Mikko Raskinen

Aalto.fi-sivusto

Täältä löydät tietoa aalto.fi:stä, ohjeita ja neuvoja sisällön tuottamiseksi ja visualisoimiseksi sekä sisältöjesi löydettävyyden parantamiseksi.

Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu