Base Styles/Icons/Pin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/phone Created with Sketch. Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Menu/Burger Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Close/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Alumneille

Aktiivinen ja kansainvälinen asiantuntijaverkosto

Alumniverkostomme jäsenenä saat tuoretta tutkimustietoa, kontakteja eri aloilta sekä lukuisia mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen. Alumniverkostoomme kuuluu jo lähes 45 000 alumnia yli 80 eri maassa. 

Aalto-yliopisto alumnit

Liity alumniverkostoon

Alumniverkoston kautta pidät helposti yhteyttä entisiin opiskelukavereihisi ja säilytät näin yhteydet arvokkaisiin kontakteihin myös valmistumisesi jälkeen. Liity alumniverkostoon Aalto Alumni Circlessä.

Liity alumniverkostoon
Aalto Alumni Circle

Alumnin edut

Aalto-yliopiston rekisteröityneenä alumniverkoston jäsenenä saat verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi monia etuja.

Katso kaikki alumnin edut
Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Monta tapaa osallistua

Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Rekrytoi opiskelija tai vastavalmistunut

Löydä tietoa maakohtaisista työ- ja toimialakäytänteistä, rekrytoi kauttamme opiskelijoita.

Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Aalto-yliopiston Mentorointiohjelma

Mentorointiohjelmassamme opiskelijat pääsevät tekemisiin työelämässä jo toimivien alumnien kanssa työelämävalmennuksen ja itsensäkehittämisen merkeissä.

Aalto-yliopisto – monia tapoja tehdä yhteistyötä

Täydennyskoulutus

Aalto-yliopisto tarjoaa urakehityksen tueksi, osaamisen päivittämiseen ja syventämiseen liikkeenjohdon kehittämispalveluita ja monen eri alan täydennyskoulutusta.

aalto_econ_workshops_039_jpg.jpg

Järjestä vuosikurssijuhla

Vuosikurssitapaaminen on loistava tilaisuus tavata opiskeluaikaisia ystäviä, vaihtaa kuulumisia sekä muistella omia opiskeluaikoja. Jos haluat kutsua omat opiskeluystäväsi vuosien takaa ja juhlistaa vaikkapa vuosikurssisi pyöreitä vuosia, annamme vinkkejä mielellämme.

Aalto-yliopisto / Aki-Pekka Sinikoski

Yhteistyö

Tarjomme lukuisia yhteistyö- ja verkostoitumismahdollisuuksia yrityksille, yhteisöille ja alumneille.

Tapahtumakalenteri

Aalto-yliopisto ja sen yhteistyökumppanit järjestävät vuosittain satoja tapahtumia, joista useimpiin myös kaikki alumnit ovat tervetulleita.

design_factory_aalto_university

Lahjoita tulevaisuus.

Maailma tarvitsee uusia käänteentekeviä ideoita, ratkaisuja, yrittäjyyttä, työtä ja uudenlaista johtajuutta. Lahjoittamalla Aalto-yliopistolle, tuet työtä vahvan ja kansainvälisesti menestyvän Suomen puolesta.

Lahjoita tästä!

Kysymyksiä alumnitoiminnasta?

From alumni to alumni

Anna Suonheimo ja Hanna Puharinen_Sera Helsinki

Suomalainen muotoilu työllistää Etiopian vähäosaisimpia

Diplomi-insinöörit Anna Suonheimo ja Hanna Puharinen halusivat auttaa Etiopian kurjissa oloissa eläviä naisia ja vammaisia ja luoda suomalaisen muotoilun avulla heille työpaikkoja.

Sanna Syri

Ilmasto- ja energia-asiat ovat lähellä Sanna Syrin sydäntä

Sanna Syri on toiminut Aalto-yliopistossa energiatekniikan ja -talouden professorina insinööritieteiden korkeakoulussa vuodesta 2010.

Ilkka Niemelä, rehtori

Rehtori Ilkka Niemelä

Rehtori Ilkka Niemelän joulutervehdys alumneille

Perttu Karjalainen

Perttu Karjalainen

Tervetuloa seuraamaan From Alumni to Alumni -osiota. Esittelemme tässä osiossa ajankohtaisia Aalto-yliopiston nykyisiä ja tulevia alumneja, jotka jakavat kanssamme ajatuksiaan maailman menosta, urastaan ja opiskeluajastaan.

Alumniuutiset

Seuraa meitä

Aalto-yliopiston alumnit verkostoituvat myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon ja rekisteröidy: Alumni Circle.

Tietosuojailmoitukset