Base Styles/Icons/Menu/Burger Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Close/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Alumneille

Aktiivinen ja kansainvälinen asiantuntijaverkosto

Alumniverkostomme jäsenenä saat tuoretta tutkimustietoa, kontakteja eri aloilta sekä lukuisia mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen. Alumniverkostoomme kuuluu jo lähes 45 000 alumnia yli 80 eri maassa. 

Aalto-yliopisto alumnit

Liity alumniverkostoon

Alumniverkoston kautta pidät helposti yhteyttä entisiin opiskelukavereihisi ja säilytät näin yhteydet arvokkaisiin kontakteihin myös valmistumisesi jälkeen. Liity alumniverkostoon Aalto Alumni Circlessä.

Liity alumniverkostoon
Aalto Alumni Circle

Alumnin edut

Aalto-yliopiston rekisteröityneenä alumniverkoston jäsenenä saat verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi monia etuja.

Katso kaikki alumnin edut
Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Monta tapaa osallistua

Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Rekrytoi opiskelija tai vastavalmistunut

Löydä tietoa maakohtaisista työ- ja toimialakäytänteistä, rekrytoi kauttamme opiskelijoita.

Aalto-yliopisto – monia tapoja tehdä yhteistyötä

Täydennyskoulutus

Aalto-yliopisto tarjoaa urakehityksen tueksi, osaamisen päivittämiseen ja syventämiseen liikkeenjohdon kehittämispalveluita ja monen eri alan täydennyskoulutusta.

aalto_econ_workshops_039_jpg.jpg

Järjestä vuosikurssijuhla

Vuosikurssitapaaminen on loistava tilaisuus tavata opiskeluaikaisia ystäviä, vaihtaa kuulumisia sekä muistella omia opiskeluaikoja. Jos haluat kutsua omat opiskeluystäväsi vuosien takaa ja juhlistaa vaikkapa vuosikurssisi pyöreitä vuosia, annamme vinkkejä mielellämme.

Aalto-yliopisto / Aki-Pekka Sinikoski

Yhteistyö

Tarjomme lukuisia yhteistyö- ja verkostoitumismahdollisuuksia yrityksille, yhteisöille ja alumneille.

Avoimet tapahtumat

Aalto-yliopisto ja sen yhteistyökumppanit järjestävät vuosittain satoja tapahtumia, joista useimpiin myös kaikki alumnit ovat tervetulleita.

design_factory_aalto_university

Lahjoita tulevaisuus.

Maailma tarvitsee uusia käänteentekeviä ideoita, ratkaisuja, yrittäjyyttä, työtä ja uudenlaista johtajuutta. Lahjoittamalla Aalto-yliopistolle, tuet työtä vahvan ja kansainvälisesti menestyvän Suomen puolesta. 

Lahjoita

Kysymyksiä alumnitoiminnasta?

Kaikki tarinat: From alumni to alumni

Aalto-yliopiston alumnit vaikuttavat yhteiskunnassa monin tavoin. Alumniverkostoomme kuuluu jo lähes 45 000 alumnia yli 80 eri maassa. 

Perttu Karjalainen

Perttu Karjalainen

Tervetuloa seuraamaan From Alumni to Alumni -osiota. Esittelemme tässä osiossa ajankohtaisia Aalto-yliopiston nykyisiä ja tulevia alumneja, jotka jakavat kanssamme ajatuksiaan maailman menosta, urastaan ja opiskeluajastaan.

Pia Kåll, CapMan

Pia Kåll

Haastateltavamme Pia Kåll on CapMan Buyoutin Managing Partner. CapMan on Pohjoismaiden vanhimpia pääomasijoitusyhtiöitä, jossa Pia johtaa 14-henkistä tiimiä, joka sijoittaa pieniin ja keskisuuriin kasvuyrityksiin.

Aki-Pekka Sinikoski, valokuvaaja

Aki-Pekka Sinikoski

Lokakuun alumniuutiskirjeen haastattelussa oli valokuvaaja Aki-Pekka Sinikoski. Hänen valokuviaan oli esillä Pohjoisessa valokuvakeskuksessa Oulussa. Last Machos -näyttely esitti suomalaisen sodan jälkeisen jälleenrakentajasukupolven.

Ilkka Niemelä, rehtori

Rehtori Ilkka Niemelä

Rehtori Ilkka Niemelän joulutervehdys alumneille

Aalto-yliopisto / yhteisö

Kestävän kehityksen asialla Meksikossa

Anna Asikainen työskentelee Meksikossa kestävän kehityksen ratkaisuihin ja ilmastonmuutokseen erikoistuneessa konsulttiyrityksessä. Hän on huomannut suomalaisen sisun vievän pitkälle kansainvälisessä ympäristössä.

Jyrki Kasvi

Tekniikan tohtorin tie vei politiikkaan

Espoon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jyrki Kasvi kertoo parhaaksi opiskeluajan opikseen sen, että hullutkin ideat kannattaa lausua julki, koska niistä oppii eniten.

Hele Haapaniemi

Hele Haapaniemi

Hele Haapaniemi on 24-vuotias diplomi-insinööri. Hän valmistui Kemian tekniikan korkeakoulusta viime syksynä. Tämän vuoden huhtikuussa tulee täyteen hänen ensimmäinen työvuotensa Orionilla, jossa hän työskentelee kehityskemistinä

Jaime De Vizcaya

Jaime De Vizcaya

Jaime De Vizcaya on meksikolais-suomalainen teollinen muotoilija, luennoitsija sekä ekologisen ja kestävän designin puolestapuhuja.

Elina Björklund

Elina Björklund

Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni 2018 Elina Björklund on Reima Oy:n toimitusjohtaja ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut analyytikkona Kansallis-Osake-Pankissa ja Meritassa, ja johtotehtävissä Iittalassa.

Ari Niemelä

Ari Niemelä

Insinööritieteiden korkeakoulun Vuoden alumniksi 2017 valittu laivanrakennuksen diplomi-insinööri Ari Niemelä työskentelee Meyer Turun telakalla rungon perussuunnittelun osastopäällikkönä.

Aalto-yliopisto/Alumni/Mentorointi

Yrittäjäsparrausta luoville tekijöille

Toiminnanjohtaja Pekka Krook ja elokuvataiteen opiskelija Lotta-Kaisa Riistakoski tapaavat mentoroinnin merkeissä usein jo aamuvarhain.

Sanna Syri

Ilmasto- ja energia-asiat ovat lähellä Sanna Syrin sydäntä

Sanna Syri on toiminut Aalto-yliopistossa energiatekniikan ja -talouden professorina insinööritieteiden korkeakoulussa vuodesta 2010.

Seuraa meitä

Aalto-yliopiston alumnit verkostoituvat myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon! Tulossa myös uusi Alumni Circle.

Tietosuojailmoitukset