Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

OLEMME JUURI VAIHTAMASSA REKRYTOINTIJÄRJESTELMÄÄ ja meillä on yhtäaikaa kaksi työpaikkailmoitus sivua. Näet meidän vanhan järjestelmän avoimet tehtävät alla listauksessa ja UUDEN järjestelmän tehtävät keltaisessa bannerissa linkin takana 'Katso avoimet työpaikkamme'

Tervetuloa meille töihin! Katso avoimet työpaikkamme alta.

Aalto-yliopisto on monialainen yliopisto, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Me Aallossa olemme omistautuneita yhteiskunnallisesti merkittävään tutkimukseen, taiteelliseen toimintaan ja opetukseen, tavoitteenamme vastata aikamme suurimpiin haasteisiin. Yhteisöömme kuuluu 4000 tutkijaa ja asiantuntijaa ja 11 000 opiskelijaa. 40% akateemisesta henkilöstöstämme on kansainvälisiä.

Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme. 

P.S. Aalto-yliopisto on Suomen ensimmäinen yliopisto, jolle on myönnetty Euroopan komission sertifikaatti vastuullisista henkilöstökäytännöistä (HR Excellence in Research). Lisätietoja englanninkielisiltä sivuiltamme.

Tutustu ihmisiimme Aalto-yliopiston 10-vuotisjuhlissa kuvatun videon avulla.

Lue lisää urasta Aalto-yliopistossa

Rekrytoinnin tietosuojailmoitus
 

Aalto University - people
Ilmoitettu:
Ilmoitettu:
Tietotekniikan laitos
Ilmoitettu:
Signaalinkäsittelyn ja akustiikan laitos
Ilmoitettu:
Korkeakoulun yhteinen ARTS

Aalto Studiosiin AV-teknikko

Haku päättyy:
Ilmoitettu:
Elektroniikan ja nanotekniikan laitos

Business Developer (Imaging technology)

Haku päättyy:
Ilmoitettu:
Tuotantotalouden laitos

3D Visualization Software Developer

Haku päättyy:
Ilmoitettu:
Sähkötekniikan ja automaation laitos

Tohtorikoulutettava (Robot Learning)

Haku päättyy:
Ilmoitettu:
Korkeakoulun yhteinen ARTS

Työpajamestari (kudonta)

Haku päättyy:
Ilmoitettu:
Korkeakoulun yhteinen CHEM
Ilmoitettu:
Rakennetun ympäristön laitos
Ilmoitettu:
Korkeakoulun yhteinen BIZ

Ohjelmapäällikkö

Haku päättyy:
Ilmoitettu:
Rakennustekniikan laitos

Aalto työyhteisönä

Töihin Aaltoon

Olemme 20 000 ajattelijan yhteisö, jossa tehdään huippuluokan tutkimusta ja taidetta sekä koulutetaan tulevaisuuden tekijöitä. Tule mukaan muuttamaan maailmaa!

Life at the campus.

Tenure track

Aalto-yliopiston professorien urapolku, tenure track, tarjoaa professoritason tutkijoille hyvin tuetun ja selkeän urapolun kohti vakinaista professorin tehtävää.

At work

For international staff

Are you thinking of moving to Finland to work at Aalto University - or are you already an international member of the Aalto community? The information below might provide interesting insight in the practicalities of living in Finland and working at Aalto.

Campus life

Uramahdollisuudet Aallossa

Aallossa työskentelee alansa parhaita ammattilaisia laajassa kirjossa eri tehtäviä. Rekrytoinnit perustuvat aina avoimuuteen ja reiluuteen. Täältä löydät tietoa eri tehtävistämme, olit sitten kiinnostunut professuurista, tutkijatehtävistä, tai muista Aallossa tarjolla olevista rooleista.

At work.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu