Töihin Aaltoon

Ura Aalto-yliopistossa

Olemme 20 000 ajattelijan yhteisö, jossa tehdään huippuluokan tutkimusta ja taidetta sekä koulutetaan tulevaisuuden tekijöitä. Tule mukaan muuttamaan maailmaa!

Life at the campus.

Miksi Aalto?

Aalto-1 Satellite_Photo Mikko Raskinen

Huippujen joukossa

Aalto-yliopisto loistaa kansainvälisissä yliopistovertailuissa: erityisesti tekniikan, taiteen ja talouden alakohtaisissa rankingeissa sekä nuorten yliopistojen vertailuissa.

Aalto Day One_Photo Heidi Strengell

Kansainvälinen ja monimuotoinen yhteisö

Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja monimuotoisuus ovat yhteisömme rikkauksia. Lähes 40 % akateemisesta henkilöstöstämme tulee Suomen ulkopuolelta. 

Aalto Ice Tank_Photo Mikko Raskinen

Korkealaatuinen tutkimusympäristö

Aalto-yliopistossa on korkealaatuiset tilat tutkimukselle, opetukselle ja innovaatioille. Tiloihin kuuluu useita kansallisesti merkittäviä tutkimusinfrastruktuureja, jotka ovat avoimia kaikille. 

Otaniemi Stories_Photo Aki-Pekka Sinikoski

Hyvinvointi etusijalla

Olemme kunnianhimoisten ammattilaisten yhteisö, jossa vahva tekemisen ote yhdistyy tasapainoiseen työmäärään. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista eri elämäntilanteissa. Kaikille Aalto-yliopiston työntekijöille on tarjolla yksityiset työterveyspalvelut, sekä monipuoliset liikuntapalvelut UniSportin kautta.

At work

Tenure track

Aalto-yliopiston professorien urapolku.

At work.

Uramahdollisuudet Aallossa

Aallossa työskentelee alansa parhaita ammattilaisia laajassa kirjossa eri tehtäviä. Rekrytoinnit perustuvat aina avoimuuteen ja reiluuteen. Täältä löydät tietoa eri tehtävistämme, olit sitten kiinnostunut professuurista, tutkijatehtävistä, tai muista Aallossa tarjolla olevista rooleista.

Töihin Aaltoon
Aalto University brand photos

Osaamisen kehittäminen ja urasuunnittelu

Aalto-yliopistossa on tarjolla laaja valikoima valmennuksia ja koulutusta ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun tueksi kaikissa tehtävissä ja uravaiheissa.

Palvelut
Henkilö tekemässä kokeellista tutkimusta.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. 

School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Tulin Aaltoon sen tarjoamien lähes loputtomien mahdollisuuksien vuoksi.

Anna Kholina, tohtoriopiskelija

Uratarinoita

Millaista on työskennellä Aalto-yliopistossa? Tutustu aaltolaisten uratarinoihin.

Robert Rahkonen_Photo Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Robert Rahkonen, controller

On hienoa päästä tukemaan Aallon toimintaa, oli kyse sitten pienemmästä opiskelijatapahtumasta tai monivuotisesta tutkimusprojektista.
Hannes Päivänsalo_photo: Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Hannes Päivänsalo, IT-operaatioiden päällikkö

Aallossa minua kiinnosti mahdollisuus päästä avainrooliin modernin ja kansainvälisen yliopiston digitaalisen muutoksen ytimeen.
Tommi Mikkola_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Tommi Mikkola, yliopistonlehtori

Olen pitkän linjan aaltolainen: päädyin Laivalaboratorion kesäharjoittelijasta tohtoritutkijaksi ja sitä kautta nykyisiin tehtäviin virtausmekaniikan yliopistonlehtoriksi.
Maire Syrjäkari_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Maire Syrjäkari, pedagoginen asiantuntija

Parasta työssäni on yhteisömme avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu