Henkilöstöpalvelut

Palvelut

Henkilöstöpalvelut

Me henkilöstöpalveluissa tuemme työskentelyä ja esimiestyötä Aallossa. Olemme käytettävissäsi koko työsuhteen ajan. Tutustut meihin jo rekrtyoinnin aikana ja voit olla meihin yhteydessä milloin vain, esimerkiksi osaamisen kehittämiseen ja palkitsemiseen liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät linkkejä erilaisiin työsuhdetta koskeviin aiheisiin sekä yhteystietomme.
People in Dipoli stairs

Aalto-yliopiston henkilöstöpalvelut

  • Tuemme työntekijöitä työsuhteen alussa, aikana ja sen päättyessä. Autamme myös pitkäaikaisia vierailijoita käytännön asioissa.
  • Työsuhteisiin liittyvät toimenpiteet, kuten työsopimusten laatiminen ja palkkaukseen liittyvät asiat, käsitellään HR:ssä. Olemme tukenasi perehtymisesi aikana. Työsuhteen aikana olemme käytettävissäsi esimerkiksi työsuhteen muutoksiin tai poissaoloihin liittyen. 
  • Tuemme esimiehiä esimiestyössä, kuten uusia työntekijöitä rekrytoitaessa. Oman yksikkösi HR eli lähi-HR on aktiivisessa roolissa aina työpaikkailmoituksen laatimisesta haastatteluihin ja valintaprosessiin asti.
  • Työntekijöidemme hyvinvointi ja terveys on meille tärkeää. Seuraamme työhyvinvointia ja panostamme työterveyspalveluihin.
  • Aallon henkilöstön kansainvälinen liikkuvuus on aktiivista ja tuemme sekä maahan saapuvaa että komennuksille lähtevää henkilöstöä.
  • HR koordinoi erilaisia henkilöstökoulutuksia sekä tarjoaa mentor ja coaching -palveluita. 
  • Kehitämme jatkuvasti sekä digitaalisia että käytännön HR-prosesseja yhdessä muiden palveluyksiköiden kanssa.
People teamworking

Työntekijöidemme hyvinvointi ja terveys on meille tärkeää. Seuraamme työhyvinvointia ja panostamme työterveyspalveluihin.

Henkilöstöpalvelut

HR-hakemistot

Mikko Raskinen Aalto yliopisto Otaniemi

Henkilöstön kansainvälinen liikkuvuus -hakemisto

Henkilöstön kansainvälinen liikkuvuus -hakemisto

Palvelut

Vierailulle Aaltoon?

Aalto yliopisto vierailija

Vierailija

Vierailijalla tarkoitetaan henkilöä, joka ei ole työsuhteessa Aaltoon eikä siten saa Aallosta palkkaa, mutta esimerkiksi käyttää Aallon tiloja ja/tai välineitä tai hänellä on vierailijatunnukset Aallon järjestelmiin. Tyypillisimpiä vierailijoita ovat akateemiset vierailijat, joilla on pitkä perinne yliopistomaailmassa, mutta myös palveluiden puolella esimerkiksi erilaiset konsultit voivat muodotaa vierailijasuhteen Aaltoon. Kaikki vierailijat täytyy aina ilmoittaa omalle HR-yksikölle, jotta yliopiston tiloja tai järjestelmiä käyttävät henkilöt voidaan rekisteröidä.

Palvelut

Virtuaalinen kampuskokemus Aalto-yliopistosta

Virtuaalinen kampuskokemus 360 Aalto-yliopistosta

Koe kampus
Aerial picture of Aalto campus
Henkilöstöpalveluiden (HR) yhteystiedot
Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstöpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu