Palvelut

Aalto Space -mobiilisovellus

Vapaan tilan löytäminen opiskeluun, ryhmätyöskentelyyn tai neuvotteluihin voi olla kampuksella haasteellista. Aalto Space tekee tilojen löytämisestä ja varaamisesta helppoa kaikille Aalto-yliopiston kampuksen käyttäjille.  
Aalto Space applikaatio Kuva: Hannes Huotari
Kuva: Hannes Huotari / Aalto-yliopisto

Aalto Space on mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille. Sen avulla voi navigoida kampuksella. Lisäksi sovelluksen kautta voi varata opiskelu- ja ryhmätyötiloja ad hoc tai ennakkoon.

Aalto Space on erinomainen väline myös muuhun kommunikointiin yliopiston ja opiskelijan välillä: Aalto Space sisältää hätäviestintäominaisuuden, jonka avulla Aallon viestintä voi lähettää ilmoitusviestejä erilaisista poikkeustilanteista kampuksella.

Lataa sovellus Apple App Store- tai Google Play -kaupasta.

Aalto Space mobiilisovellus Väre Kuva: Hannes Huotari
Kuva: Hannes Huotari / Aalto-yliopisto

Rakennukset ja tilavalikoima

Rakennuksien määrä ja tilavalikoima kasvoivat 2020 aikana kattamaan useita uusia rakennuksia, coworking-tiloja ja yksittäisiä työpisteitä Otaniemen kampuksella. 

Sovelluksessa olevan kartan avulla voi näppärästi navigoida rakennuksessa myös niihin opetustiloihin, jotka eivät varausjärjestelmän piirissä ole. Myöhemmin sovellukseen on tarkoitus lisätä myös muita kampusrakennuksia sekä kehittää uusia toiminnallisuuksia käyttäjiltä saadun palautteen avulla.

Aalto Space screenshot

Sovelluksen käyttöönotto 

Tunnistautuminen toimii tällä hetkellä puhelinnumeron avulla. Käyttäjät on luokiteltu neljään käyttäjäryhmään, jotka ovat vierailijat, opiskelijat, henkilökunta ja yritys- & kampuskäyttäjät. Käyttäjäryhmä vaikuttaa tilavalikoimaan, tilavarauksien pituuteen, lukumäärään ja ennakkovarauksen aikaan.  

Tutustu sovelluksen käyttöehtoihin.

Parhaan käyttökokemuksen toteutumiseksi käyttäjien tulee pitää huolta, että ovat ilmoittaneet sovelluksessa käytössä olevan puhelinnumeronsa Aalto-yliopistolle.  

Käyttäjiä on keskimäärin 500/päivä, 1 500/viikko ja 5 000/kk. 

Sovellusta on ladattu 23 918 kertaa 31.8.2021 mennessä.

Tekijät: Kisko Labs, CORPI, Nimble Devices ja ASIO yhteistyössä Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n ja Aalto-yliopiston IT-palveluiden kanssa

*****

Uutista päivitetty 2.9.2021

Tätä palvelua tarjoaa:

Aalto-yliopistokiinteistöt

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu