Palvelut

Aalto Space -mobiilisovellus

Vapaan tilan löytäminen opiskeluun, ryhmätyöskentelyyn tai neuvotteluihin voi olla kampuksella haasteellista. Aalto Space tekee tilojen löytämisestä ja varaamisesta helppoa kaikille Aalto-yliopiston kampuksen käyttäjille.  
Aalto Space applikaatio Kuva: Hannes Huotari
Kuva: Hannes Huotari / Aalto-yliopisto

Aalto Space on mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille. Sen avulla voi navigoida kampuksella. Lisäksi sovelluksen kautta voi varata opiskelu- ja ryhmätyötiloja ad hoc tai ennakkoon.

Aalto Space on erinomainen väline myös muuhun kommunikointiin yliopiston ja opiskelijan välillä: Aalto Space sisältää hätäviestintäominaisuuden, jonka avulla Aallon viestintä voi lähettää ilmoitusviestejä erilaisista poikkeustilanteista kampuksella.

Lataa sovellus Apple App Store- tai Google Play -kaupasta.

Aalto Space mobiilisovellus Väre Kuva: Hannes Huotari
Kuva: Hannes Huotari / Aalto-yliopisto

Rakennukset ja tilavalikoima

Rakennuksien määrä ja tilavalikoima kattavat useita rakennuksia, coworking-tiloja ja yksittäisiä työpisteitä Otaniemen kampuksella. 

Sovelluksessa olevan kartan avulla voi näppärästi navigoida rakennuksessa lisäksi niihin opetustiloihin, jotka eivät varausjärjestelmän piirissä ole. Sovellusta myös kehitetään käyttäjiltä saadun palautteen avulla.

Aalto Space screenshot

Sovelluksen käyttöönotto 

Tunnistautuminen toimii tällä hetkellä puhelinnumeron avulla, henkilöstö voi kirjautua myös Aalto-tunnuksella. Käyttäjät on luokiteltu neljään käyttäjäryhmään, jotka ovat vierailijat, opiskelijat, henkilökunta ja yritys- & kampuskäyttäjät. Käyttäjäryhmä vaikuttaa tilavalikoimaan, tilavarauksien pituuteen, lukumäärään ja ennakkovarauksen aikaan.

Tutustu sovelluksen käyttöehtoihin.

Parhaan käyttökokemuksen toteutumiseksi käyttäjien tulee pitää huolta, että ovat ilmoittaneet sovelluksessa käytössä olevan puhelinnumeronsa Aalto-yliopistolle.  

Käyttäjiä on keskimäärin 500/päivä, 1 500/viikko ja 5 000/kk. 

Sovellusta on ladattu lähes 40 000 kertaa vuoden 2022 loppuun mennessä.

Tekijät: Kisko Labs, CORPI, Nimble Devices ja ASIO yhteistyössä Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n ja Aalto-yliopiston IT-palveluiden kanssa

*****

Uutista päivitetty 28.12.2022

Henkilötietojen poistaminen sovelluksesta
Tätä palvelua tarjoaa:

Aalto-yliopistokiinteistöt

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: