Tervetuloa tutustumaan Aalto-käsikirjaan. Sivusto antaa kokonaiskuvan tavoista, joilla Aalto-yliopisto johtaa ja järjestää toimintansa – tutkimuksen, koulutuksen, vaikuttavuuden ja mahdollistajat – siten, että ne vastaavat yhteneväisin tavoin korkeisiin laatuvaatimuksiin. Käsikirja sisältää linkkejä tarkempiin ohjeistuksiin, sääntöihin ja prosessikuvauksiin verkkosivuilla.

Käytännön opas jokapäiväiseen työhön

Aalto-käsikirja toimii hyvänä käytännön oppaana jokapäiväiseen työhömme ja sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi perehdytettäessä uusia työntekijöitä ja opiskelijoita.

Alla olevien linkkien tai vaihtoehtoisesti sivun ylälaidan navigaatiovalikon kautta voit etsiä tietoa yliopiston organisaatiosta, toimijoista, johtamisprosesseista, toiminnan periaatteista sekä toimintaa ohjaavista säännöistä ja linjauksista.

Tiedät olevasi käsikirjan sisällöissä, kun sivun otsikon yläpuolella näkyy teksti ”Aalto-käsikirja”. Käsikirjassa on myös paljon linkkejä tarkempiin kuvauksiin muissa osissa aalto.fi-verkkosivustoa, ja näillä sivuilla otsikon yläpuolen teksti on jokin muu kuin ”Aalto-käsikirja”.

Olet lämpimästi tervetullut antamaan palautetta tästä käsikirjasta ja myös osallistumaan toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Iloisia lukuhetkiä!

Ajankohtaista

Kampus, ilmakuva

Laatujärjestelmän auditointi 2022/23

Aalto-yliopiston laatujärjestelmä auditoitiin alkuvuonna 2023 ja seuraava järjestelmäauditointi on 2029.

Aalto-käsikirja
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: