Aalto-käsikirja

KÄSIKIRJAN PÄIVITYS MENEILLÄÄN

Aalto-käsikirja sivusto antaa kokonaiskuvan tavoista, joilla Aalto-yliopisto johtaa ja järjestää kaiken toimintansa—tutkimuksen, koulutuksen, vaikuttavuuden ja mahdollistajat—siten että ne yhteneväisin tavoin vastaavat korkeisiin laatuvaatimuksiin. Käsikirja sisältää lukuisia linkkejä tarkempiin ohjeistuksiin, sääntöihin ja prosessikuvauksiin, jotka löytyvät verkkosivuiltamme. Käsikirja toimii hyvänä käytännön oppaana jokapäiväiseen työhömme ja sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi perehdytettäessä uusia opiskelijoitamme ja henkilöstömme jäseniä.

Alla olevien linkkien tai vaihtoehtoisesti yläpalkin vastaavien osioiden kautta löydät lisätietoa yliopiston organisaatiosta, eri toimijoista, johtamisprosesseista, toiminnan periaatteista sekä toimintaamme ohjaavista säännöistä ja linjauksista. Kun sivustolla lukee Aalto-käsikirja olet tutustumassa käsikirjan sisältöön. Käsikirjassa on myös lukuisia linkkejä tarkempiin kuvauksiin verkkosivuillamme. Huomaat siirtyväsi muille sivustoille, kun linkkilaatikossa ei enää lue Aalto-käsikirja.

Olet lämpimästi tervetullut antamaan palautetta sekä tästä käsikirjasta että osallistumaan toimintamme jatkuvaan kehittämiseen.Iloisia lukuhetkiä!

A logo. Photo: Mikko Raskinen

Ajankohtaista

Kampus, ilmakuva

Laatujärjestelmän auditointi 2022

Yliopistolain mukaan suomalaisten yliopistojen on osallistuttava ulkopuoliseen toimintansa ja laatujärjestelmiensä arviointiin säännöllisesti. Aalto-yliopiston laatujärjestelmä auditoitiin edellisen kerran tammikuussa 2016 ja seuraava järjestelmäauditointi on tammikuussa 2023.

Aalto-käsikirja
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu