Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Uusi aalto.fi

Aalto.fi uudistuu

Aalto.fi-verkkoympäristöuudistuksen tavoitteena on laajentaa kampuskokemus digitaaliseen ympäristöön ja luoda viestintäalusta, josta löytää helposti tietoa, työkaluja, ihmisiä ja yhteistyömahdollisuuksia. Projektin ensimmäisenä vuotena 2018 keskityttiin sisällön siirtämiseen uudelle alustalle. Sisältöä tiivistettiin ja editoitiin. Samalla yliopiston intra, Inside, ja aalto.fi yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Uudistus kestää neljä vuotta ja se on osa Aalto-yliopiston digitalisaatioprojektia.

Tältä sivulta löydät uutisia ja blogipostauksia projektin etenemisestä sekä ohjeita aalto.fi -ominaisuuksien käyttöön. Huomioithan, että osa sisällöstä, kuten sisäiset uutiset, on saatavilla vain sisäänkirjautuneille. 

Uusi aalto.fi on tällä hetkellä beta-versio, mikä tarkoittaa että sitä kehitetään jatkuvasti. Voit lähettää palautetta beta-sivustosta ja sen toiminnallisuuksista osoitteeseen [email protected]

Aalto renewal blog image - yellow graphic

Aalto.fi-blogi

Aalto.fi -uudistukselle omistetusta blogista löydät tietoa projektin etenemisestä, kuten uusimmista toiminnoista ja päivityksistä. Seuraamalla blogia pysyt ajan tasalla aalto.fi -sivuston mahdollisuuksista sekä pääset ottamaan uusimmat ominaisuudet heti käyttöön.

Artwork in Dipoli. Photo by Aalto University / Mikko Raskinen
Uusi aalto.fi

Sukellus automaattisten nostojen maailmaan

Haluaisitko luoda uutisvirran tai listata tulevat tapahtumasi? Nostokomponentit esittelevän blogipostausten sarjan uusin osa perehdyttää automaattisten nostojen käyttöön.
Otaniemi campus art. Photo by Aalto University, Julia Weckman
Uusi aalto.fi

Single liftup -komponentin salat

Aalto.fi-sivustolla sisällöt yhdistetään tavallisia linkkejä älykkäämmillä liftupeilla eli nostoilla. Blogissa esittelyssä helppo ja tyylikäs single liftup.
Kuvakaappaus uuden aalto.fi-sivuston etusivusta
Uusi aalto.fi

Uuden aalto.fi:n julkaisu

Uuden, uudistetun aalto.fi:n julkaisu alkoi vaiheittain lokakuun alussa. Prosessin ensimmäinen vaihe on julkaista Opiskelu Aallossa -hubi, joka ei ole vielä ollut näkyvissä uudella sivustolla.
Aalto.fi renewal blog graphic
Uusi aalto.fi

Siteimprove auttaa parantamaan sisällön laatua

Siteimprove on työkalu, joka auttaa sisällön päivittäjiä parantamaan sisällön laatua. Palvelu etsii sivulta erilaisia virheitä, esimerkiksi rikkinäisiä linkkejä ja kirjoitusvirheitä.

Komponentit: kuinka luot sisältöä?

Täältä löydät tietoa eri komponenteista ja siitä, miten niitä voi käyttää aalto.fi-sivustolla.

Tutustu komponentteihin
Drupal image for Comms use only. Abstract image, yellow.

Aalto.fi-tutoriaalivideot ja Drupal-ohjeistus

Tutoriaalivideot opastavat sinua käyttämään julkaisujärjestelmä Drupalia sekä hyödyntämään aalto.fi-sivuston monipuolista komponenttivalikoimaa. Videoita lisätään sitä mukaa, kun uusia ominaisuuksia otetaan käyttöön.

Tutustu kaikkiin Drupal-ohjeisiin, jotka auttavat sinua luomaan sisällöllisesti ja visuaalisesti mielenkiintoisia sivuja.

What are the liftups graphic

Aalto.fi-tutoriaali – liftupit

Uusi komponentti – liftup – yhdistää sivuja toisiinsa. Tämä tutoriaali käsittele sisältöjen linkittämistä ja automaattisten nostojen kuten uutisvirtojen luomista.

Tutorial graphic 2

Aalto.fi-tutoriaali – avainsanojen lisääminen sisältöön

Jotta sivustolla vierailijat löytäisivät mielenkiintoista sisältöä, uudella aalto.fi-sivustolla käytetään avainsanoja eli tageja. Niiden avulla käyttäjät voivat etsiä ja rajata sisältöä hakukonetuloksissa.

Tutorial graphic 1

Aalto.fi-tutoriaali – uuden sivuston rakenne

Tämä ensimmäinen videotutoriaali, sekä tulevat runsas 10 videoa, auttavat sinua tutustumaan uuteen aalto.fi-sivustoon ja sen ominaisuuksiin.

title graphic - how to create an article page

Aalto.fi-tutoriaali – artikkelisivun luominen

Artikkelisivu on yksi yleisimmistä sisältötyypeistä aalto.fi-sivuilla. Artikkelisivulla voi kertoa erilaisista sisällöistä, kuten esimerkiksi yhteistyömahdollisuuksista, tietystä tutkimusalueesta tai muusta yliopistoon liittyvästä asiasta.

Thumbnail for a Drupal tutorial, no photographer information.

Aalto.fi-tutoriaali – tapahtuman luominen

Tapahtumaa luodessasi sinulla on käytettävissä sivupohja, jonka avulla välität lukijalle oleelliset tiedot tapahtumastasi.

Päivitetty 17.4.2019
Jaa
URL kopioitu