Opiskelu Aallossa

Tutustu Insinööritieteiden korkeakoulun hakukohteisiin

Kestävä tulevaisuus vaatii ratkaisuja konetekniikan, rakennustekniikan ja rakennetun ympäristön aloilla. Insinööritieteiden korkeakoulussa voit luoda oman opintopolkusi ja erikoisalueesi näillä aloilla ja valmistua kestävän tulevaisuuden rakentajaksi. Tosielämän ongelmien ratkaiseminen, tiivis yritysyhteistyö, kansainväliset vaihtomahdollisuudet ja teekkariyhteisömme varmistavat, että saat kaiken irti opiskeluajastasi. Meiltä valmistuneet työskentelevät asiantuntijatehtävissä monien yhteiskunnan kannalta tärkeiden alojen, kuten arktisen teknologian, kestävien rakennettujen ympäristöjen, mekaniikan ja materiaalien, monitieteellisen energiatekniikan sekä järjestelmien suunnittelun ja tuotannon parissa.
Aalto University's students of School of Engineering in a energy laboratory

Insinööritieteiden korkeakoulun suomen- ja ruotsinkieliset kandidaattiohjelmat

Hakuaika suomen- ja ruotsinkielisiin kandidaattiohjelmiin on 17.—31.3.2021. Tutustu koulutustarjontaamme alla tai katso kaikki Aalto-yliopiston kandidaattiohjelmat täältä.

Energia- ja ympäristötekniikka kuvitus

Energia- ja ympäristötekniikka, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Energia- ja ympäristötekniikan pääaineessa ratkotaan maapallomme tulevaisuuden kannalta perustavanlaatuisia ja tärkeitä ongelmia. Toimivan yhteiskunnan takaavat tekniikan alat, kuten energia-, vesi- ja ympäristötekniikka, georakentaminen ja geoinformatiikka -tulevat tutuiksi ja niitä tarkastellaan kestävän kehityksen näkökulmasta.

Koulutustarjonta
ENG students

Kone- ja rakennustekniikka, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Miten luodaan nollaenergiatalo, saastuttamaton risteilyalus tai kierrätysromua hyödyntävä tuote tulevaisuuden tarpeisiin? Kone- ja rakennustekniikka ovat klassisia, mutta jatkuvasti kehittyviä aloja, jotka perehdyttävät opiskelijan ihmisläheisen ja ympäristöystävällisen innovaatiotyön keskiöön.

Koulutustarjonta
Rakennettu ympäristö - kaupunkinäkymä

Rakennettu ympäristö, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopiston rakennetun ympäristön pääainekokonaisuus keskittyy kestävään kaupunkien, maankäytön, liikennesuunnittelun ja kiinteistöjen kehitykseen tavoitteenaan mahdollistaa entistä parempi elinympäristö meille kaikille. Koulutusohjelma on ainoa laatuaan Suomessa.

Koulutustarjonta

Insinööritieteiden korkeakoulun englanninkielinen kandidaattiohjelma

Hakuaika englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin on 7.—20.1.2021. Tutustu koulutustarjontaamme alla tai katso kaikki Aalto-yliopiston englanninkieliset kandidaattiohjelmat täältä.
 

Department of Accounting: Unto Rautio

Aalto Bachelor's Programme in Science and Technology - Computational Engineering

Do you want to know how things work? Are you interested in simulating the physical world using computers? Come study Computational Engineering at Aalto!

Koulutustarjonta

Insinööritieteiden korkeakoulun maisteriohjelmat

Hakuaika maisteriohjelmiin on 1.12.2020—4.1.2021. Tutustu koulutustarjontaamme alla tai katso kaikki Aalto-yliopiston maisteriohjelmat täältä.

Student operating HVAC measuring equipment

Master's Programme in Advanced Energy Solutions - Sustainable Energy in Buildings and Built Environment

Tiesitkö, että tällä hetkellä rakennusten osa primäärienergian loppukulutuksesta on 40 % ja sähkönkulutuksesta noin 50 %?

Master's Programme in Advanced Energy Solutions on erinomainen valinta sinulle, jos haluat tehdä osasi ilmastonmuutoksen, sisäilman laadun ja muiden yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Opiskelemalla tehokasta energiankäyttöä rakennus- ja talotekniikassa sekä LVI-järjestelmien suunnittelua voit tehdä töitä kestävien ja mukavien sisätilojen puolesta.

Koulutustarjonta
A student inspects energy technology research equipment.

Master's Programme in Advanced Energy Solutions - Sustainable Energy Conversion Processes

Tiesitkö, että Suomen kaikki rakennukset voitaisiin lämmittää aurinkoenergialla? Tai tiestikö, että viruksien kulkeutumista ilmateitse määrittävät virtausmekaaniset ja termodynaamiset ilmiöt?

Jos haluat olla mukana ratkaisemassa tulevaisuuden kannalta elintärkeitä haasteita, Master's Programme in Advanced Energy Solutions voi olla etsimäsi koulutusohjelma. Kestävät energiakonversioprosessit ovat avainasemassa energiajärjestelmän kehityksessä, johon maisteriohjelma tarjoaa lyhyen ja pitkän aikavälin ratkaisuja sekä työkaluja ongelmien ratkaisemiseen.

Koulutustarjonta
Students at Aalto University's concrete materials laboratory.

Master's Programme in Building Technology

Master's Programme in Building Technology kouluttaa tulevaisuuden johtajia, jotka yhdistävät saumattomasti tieteen ja ihmiskeskeisen suunnittelun ja työllään edistävät siirtymistä älykkäämpään rakennettuun ympäristöön, johon kuuluu esimerkiksi energiatehokkaampia rakennuksia, skaalattavia kiertotalouden järjestelmiä ja terveellisempää rakennettua ympäristöä.

Koulutustarjonta
Geoinformatics students operate a drone at Aalto University.

Master's Programme in Geoinformatics

Geoinformatiikan maisteriohjelma valmistaa yhteiskuntaan monipuolisia huippuosaajia, jotka kykenevät soveltamaan nykyistä geoinformatiikan tietämystä, mutta myös kehittämään alaa eteenpäin.

Koulutustarjonta
Students conduct geoengineering field exercises in Otaniemi.

Master's Programme in Geoengineering

Aalto-yliopiston georakentamisen maisteriohjelma tarjoaa maailmanluokan koulutusta geotekniikassa, tienrakentamisessa ja kalliotekniikassa. Oman alansa huippuihin kuuluva ohjelmamme antaa selkeän polun työelämään, jossa georakentamiseen erikoistunut diplomi-insinööri voi osallistua ratkaisemaan kaupungistumisen ja kiertotalouden tulevaisuuden haasteita.

Koulutustarjonta
A student-built robot on display at Mechatronic Circus 2018

Master's Programme in Mechanical Engineering

Konetekniikan maisteriohjelmassa voit opiskella arktista tekniikkaa, materiaalitekniikkaa, meritekniikkaa, mekatroniikkaa, tuotesuunnittelua, tuotantotekniikkaa ja lujuusoppia. Tarjoamme opiskelijalle mahdollisuuden kartuttaa osaamista itselleen mielenkiintoisissa aiheissa konetekniikan alalla, jossa ammattilaisia tarvitaan luomaan tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja yhteiskunnalle.

Koulutustarjonta
Students meeting at Aalto University

Master's Programme in Urban Studies and Planning in Real Estate Economics

Urbanization is a global force that determine the future of societies, as most of society's key challenges are met in cities. Cities provide enormous economic, technical and cultural opportunities, but are also stages for social conflicts and segregation, as well as environmental and health problems. No discipline or profession can tackle challenges of this magnitude alone - urban development requires collaboration.

Koulutustarjonta
A Bloc yläaula_Tuomas Uusheimo

Master's Programme in Real Estate Economics

Valtaosa vuotuisista globaaleista investoinneista kohdistuu kiinteistöihin ja suurin osa kansallisvarallisuudesta on sidottu kiinteistöihin. Kaupungistumien kiihdyttää rakentamista ja synnyttää kasvavaa tarvetta kiinteistötalouden asiantuntijoille. Kiinteistötalouden maisteriohjelma sopii sinulle, jos haluat työskennellä kiinteistömarkkinoihin, kiinteistösijoittamiseen tai kiinteistöjen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Kiinteistötalouden maisteriohjelmasta saat kattavat tiedot ja taidot, joita tarvitaan kiinteistöjen koko elinkaaren hallintaan.

Koulutustarjonta
Students looking at SPT studio course

Master's Programme in Spatial Planning and Transportation Engineering

Älykkäämpien, kestävämpien ja entistä ihmisystävällisempien kaupunkien suunnittelu vaatii uudenlaista osaamista, jossa yhdistyvät maankäyttö ja liikenne. Maankäytön suunnittelun ja liikennetekniikan maisteriohjelma tarjoaa kunnallisten ja alueellisten järjestelmien suunnittelussa ja kehittämisessä tarvittavia tietoja.

Koulutustarjonta
Students and teaching staff at the Aalto University Environmental Hydraulics Lab

Master's Programme in Water and Environmental Engineering

Haluatko olla mukana turvaamassa yhteiskunnan toimintaa ja kestävyyttä? Opiskele vesialan diplomi-insinööriksi! Ihmisten maailma toimii viime kädessä vesi- ja ympäristötekniikan avulla, ja veden, ruoan ja energian kysynnän kasvaessa tarvitsemme vesialaa löytääksemme kestäviä keinoja yhteiskuntamme kehittämiseksi.

Koulutustarjonta
IDBM student explaining a concept to IDBM Impact 2018 event visitors

Master's Programme in International Design Business Management - MSc in Technology (CHEM, ELEC, ENG, SCI)

IDBM-maisteriohjelma on uraauurtava ja tunnettu koulutusohjelma, joka on malliesimerkki Aalto-yliopiston visiosta, sillä se yhdistää muotoilun ja tekniikan globaalin liiketoiminnan kehittämiseen. IDBM-maisteriohjelmassa opiskelijoista koulutetaan seuraavan sukupolven luovia ammattilaisia monialaisen tiimityön ja alan merkittävien kumppaneidemme tarjoamien todellisten liiketoimintahaasteiden avulla. Ainutlaatuinen IDBM-maisteriohjelma on tarjolla kaikissa kuudessa Aalto-yliopiston korkeakoulussa, minkä ansiosta ohjelmassa voi suorittaa joko kauppatieteiden, taiteen tai tekniikan maisterin tutkinnon.

Koulutustarjonta

Kaksoistutkinto-ohjelmat Insinööritieteiden korkeakoulussa

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa on mahdollista suorittaa kaksoistutkinto kymmenessä eri ohjelmassa. Katso tarkemmat hakuajat ohjelmakuvaussivuilta.

Hands-on work in the research tunnel underneath Otaniemi

Master's Programme in European Mining, Minerals and Environmental Program (EMMEP)

A global minerals industry needs new experts and competence to fuel its renewal. As a graduate of the programme, you are in a prime position to effect change in the field.

Koulutustarjonta
Model ship through ice in Aalto Ice Tank basin

Nordic Master in Cold Climate Engineering

Visit the Arctic and gain a unique specialisation in cold climate engineering. Boost your CV by studying abroad. Graduate with a double degree from two internationally acclaimed universities.

Koulutustarjonta
The Environmental Engineering Flow Channel at Aalto University's Otaniemi campus

Nordic Master in Environmental Engineering

Environmental technologies and green engineering are amongst the fastest-growing markets in the world and there is growing demand for innovative solutions and new graduates

Koulutustarjonta
Aalto University personnel at the Slag2PCC pilot plant

Nordic Master in Innovative Sustainable Energy Engineering

The Nordic Master in Innovative and Sustainable Energy Engineering (ISEE) is a world class energy education leading to a Master of Science degree.

Koulutustarjonta
Open-water ship model testing in the Aalto Ice Tank basin

Nordic Master in Maritime Engineering

This programme is based on the expertise of the participating universities within naval architecture, offshore engineering and maritime engineering.

Koulutustarjonta
Innoenergy students

Master’s Programme in Energy Storage (EIT InnoEnergy)

The Master’s in Energy Storage is unique. Delivered by Europe’s foremost pioneers in sustainable energy and energy storage, the programme gives you unparalleled career possibilities – the engineering skills and innovation mindset that new-generation employers urgently need in this exciting and fast-evolving field

Koulutustarjonta
biomass

Master's Programme in Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT) (EIT InnoEnergy)

Real-world energy challenges, collaborative solutions, sustainable tomorrow - a pathway for an exciting future in sustainable energy and environmental work. This is a joint program leading into double Master's degree.

Koulutustarjonta
EIT Urban Mobility logo, EU flag with the text EIT Urban Mobility is supported by the EIT, a body of the European Union

Master’s programme in Urban Mobility (EIT Urban Mobility) - Sustainable Urban Mobility Transitions

Master’s programme in Urban Mobility, study track Sustainable Urban Mobility Transitions (SUMT) is a master programme focusing on the holistic approach in study, design, development and evaluation of sustainable, inclusive, and resilient urban environment and mobility systems.

Koulutustarjonta
Logo manu

Master’s Programme in Manufacturing (EIT Manufacturing Master School) - Zero Defect Manufacture for a Circular Economy

Master’s Programme in Manufacturing study track Zero Defect Manufacture for Circular Economy (ZD) is a combination of studying manufacturing science including physics of equipment and processes, data analysis, including the methodology to use gained process data in the context of process quality, and process management including the flexibility enabled for smaller lot production

Koulutustarjonta
Logo manu

Master’s Programme in Manufacturing (EIT Manufacturing Master School) - Additive Manufacturing for Full Flexibility

Master’s Programme in Manufacturing study track Additive Manufacturing for Full Flexibility (AM) is a combination of studying manufacturing science including physics of additive manufacturing processes, mechanical design including exploiting the design freedoms enabled for more customized products and services, and production management including the flexibility enabled for smaller lot production

Koulutustarjonta
Kiinnostaako opiskelu Aallossa?
Mitä voisit opiskella englanniksi Aallossa?

Tutustu opiskelijoidemme ja alumniemme tarinoihin!

Portrait of Mikko Koskinen

Alumni Mikko Koskinen aikoo rakentaa kansainvälisesti menestyvän juomabrändin

Mikko Koskinen on yksi Kyrö Distilleryn perustajista. Hän opiskeli Mechanical Engineering -maisteriohjelmassa, jossa erikoistui tuotekehitykseen.

Ihmiset
Annina Salakka, real estate economics alumna

Alumni Annina Salakka: Opintoni Aallossa antoivat hyvän pohjan erilaisille työtehtäville

Tukholmassa asuva Annina Salakka työskentelee kiinteistösijoituksien pitkän aikavälin vaihtoehtoisten rahoitusvaihtoehtojen parissa.

Insinööritieteiden korkeakoulu
Aino Ahvo

Opiskelija Aino Ahvo työskentelee Itämeren saasteiden biologisten vaikutusten parissa

Aino Ahvo uskoo, että vesi- ja ympäristötekniikan opinnot antavat hänelle työkaluja Itämeren saasteongelman ratkaisemiseksi.

Ihmiset
Ilari Ranta-Aho wakeboarding

Alumni Ilari Ranta-Ahosta piti tulla arkkitehti, mutta LVI-tekniikka veikin mennessään

Ilari Ranta-Ahon parhaat opiskelumuistot liittyvät hyviin opiskelukavereihin. Hän neuvoo myös uusia opiskelijoita verkostoitumaan ja tutustumaan kanssaopiskelijoihin.

Ihmiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu