Opiskelu Aallossa

Tutustu Insinööritieteiden korkeakoulun hakukohteisiin

Insinööritieteiden korkeakoulussa opinnot koostuvat mekaanisesta ja rakennesuunnittelusta, energia- ja ympäristötekniikasta sekä rakennetusta ympäristöstä. Toiminnan painopistealueita ovat energiateknologia, tekninen suunnittelu ja tuotanto, soveltava mekaniikka, maa- ja vesirakentaminen, maa- ja ympäristötekniikka, maanmittaus ja suunnittelu.
Aalto University's students of School of Engineering in a energy laboratory
Kiinnostaako opiskelu Aallossa?
Mitä voisit opiskella Aallossa?

Insinööritieteiden korkeakoulun kandidaattiohjelmat

Hakuaika suomen- ja ruotsinkielisiin kandidaattiohjelmiin on 18.3.—1.4.2020. Tutustu koulutustarjontaamme alla tai katso kaikki Aalto-yliopiston kandidaattiohjelmat täältä.

Energia- ja ympäristötekniikka kuvitus

Energia- ja ympäristötekniikka, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Oletko pohtinut, millainen on maamme ja maapallomme ympäristö tulevaisuudessa sekä miten saamme tarvitsemamme energian ja mineraalivarat? Miten voimme rakentaa niukkapäästöisiä yhdyskuntia? Haluaisitko tehdä työtä, jossa luodaan tehokkaampia, taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja vesi- ja energiakysymyksiin sekä yhdyskunta- ja maarakentamiseen? Haluaisitko olla mukana luomassa parempaa huomista meille kaikille?

Koulutustarjonta
ENG students

Kone- ja rakennustekniikka, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Kone- ja rakennustekniikka ovat klassisia aloja, joiden painoarvo nyky-yhteiskunnassa on erittäin suuri: esimerkkeinä toimivat tavaroiden ja palveluiden viennin ja sisämarkkinoiden merkittävyys sekä globaali ilmastonmuutos ja kaupungistuminen.

Modernissa kone- ja rakennustekniikassa painopiste on innovatiivisessa suunnittelussa, kestävän kehityksen mukaisissa materiaaleissa, automaatiossa ja robotiikassa, tietokonesimulaatioiden ja virtuaalisen todellisuuden tukemissa suunnittelumenetelmissä sekä digitaalisissa ja energiatehokkaissa tuotantoprosesseissa. Kone- ja rakennustekniikassa tavoitteena on ihmisläheisten ja ympäristöystävällisten tuotteiden ja palvelujen kautta hyvinvoinnin luominen sekä Suomeen että koko maailmaan. Kone- ja rakennustekniikassa tiede ja tekniikka yhdistyvät luontevalla tavalla.

Kone- ja rakennustekniikan hakukohteessa kandidaatinopinnot käsittelevät pääosin konetekniikalle ja rakennustekniikalle yhteisiä aiheita, mutta molemmilla aloilla on myös omia valinnaisia kurssejaan sekä omat maisteripääaineensa, joihin kandidaatintutkinto johtaa.

Koulutustarjonta
Rakennettu ympäristö - kaupunkinäkymä

Rakennettu ympäristö, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Oletko miettinyt, miten tulevaisuuden kaupunkiympäristöissä eletään ja liikutaan ja miten niiden kehitystä hallitaan? Haluaisitko edistää kestävää kehitystä maankäytön ja liikenteen suunnittelun tai kiinteistökehittämisen johtotehtävissä? Haluaisitko olla mukana luomassa parempaa elinympäristöä meille kaikille?

Koulutustarjonta

Insinööritieteiden korkeakoulun maisteriohjelmat

Tutustu koulutustarjontaamme alla tai katso kaikki Aalto-yliopiston maisteriohjelmat täältä.

Student operating HVAC measuring equipment

Master's Programme in Advanced Energy Solutions - Sustainable Energy in Buildings and Built Environment

Interested in a career in energy for our society? Want to be involved in the development of rapidly changing energy systems of the future? The Master’s Programme in Advanced Energy Solutions may be the perfect match for you.

Koulutustarjonta
A student inspects energy technology research equipment.

Master's Programme in Advanced Energy Solutions - Sustainable Energy Conversion Processes

Alternative energy conversion processes are a critical component in the energy system of tomorrow.

Interested in a career in energy for our society? Want to be involved in the development of rapidly-changing energy systems of the future? The Master’s Programme in Advanced Energy Solutions may be the perfect match for you.

Koulutustarjonta
Students at Aalto University's concrete materials laboratory.

Master's Programme in Building Technology

Rakennustekniikan tavoitteena on luoda terveellisiä ja turvallisia elinympäristöjä kestävän kehityksen ehdoilla.

Koulutustarjonta
Geoinformatics students operate a drone at Aalto University.

Master's Programme in Geoinformatics

Geoinformatiikan maisteriohjelma valmistaa yhteiskuntaan monipuolisia huippuosaajia, jotka kykenevät soveltamaan nykyistä geoinformatiikan tietämystä, mutta myös kehittämään alaa eteenpäin.

Koulutustarjonta
Students conduct geoengineering field exercises in Otaniemi.

Master's Programme in Geoengineering

Maa- ja kallioperän asiantuntijoita eli georakentajia tarvitaan kaikissa suurissa rakennusprojekteissa.

Koulutustarjonta
A student-built robot on display at Mechatronic Circus 2018

Master's Programme in Mechanical Engineering

Konetekniikan maisteriohjelmassa voit erikoistua arktiseen tekniikkaan, materiaalitieteeseen, meritekniikkaan, mekatroniikkaan, tuotekehitykseen, valmistustekniikkaan, lujuusoppiin – tai voit koota vaihtoehdoista itsellesi parhaiten sopivan yhdistelmän!

Koulutustarjonta
Students meeting at Aalto University

Master's Programme in Urban Studies and Planning in Real Estate Economics

Urbanization is a global force that determine the future of societies, as most of society's key challenges are met in cities. Cities provide enormous economic, technical and cultural opportunities, but are also stages for social conflicts and segregation, as well as environmental and health problems. No discipline or profession can tackle challenges of this magnitude alone - urban development requires collaboration.

Koulutustarjonta
A Bloc yläaula_Tuomas Uusheimo

Master's Programme in Real Estate Economics

Kiinteistötalouden maisteriohjelmasta saat perusteellisen koulutuksen kiinteistömarkkinoiden toiminnasta.

Koulutustarjonta
Students with bicycles in Otaniemi

Master's Programme in Spatial Planning and Transportation Engineering

Älykkäämpien, kestävämpien ja entistä ihmisystävällisempien kaupunkien suunnittelu vaatii uudenlaista osaamista, jossa yhdistyvät maankäyttö ja liikenne. Maankäytön suunnittelun ja liikennetekniikan maisteriohjelma tarjoaa kunnallisten ja alueellisten järjestelmien suunnittelussa ja kehittämisessä tarvittavia tietoja.

Koulutustarjonta
Students and teaching staff at the Aalto University Environmental Hydraulics Lab

Master's Programme in Water and Environmental Engineering

Haluatko edistää kestävän ja toimivan yhteiskunnan toteutumista? Tule siinä tapauksessa opiskelemaan Aaltoon englanninkieliseen vesi- ja ympäristötekniikan maisteriohjelmaan!
Vesi- ja ympäristötekniikka pyrkii toimivan maailman varmistamiseen. Maisteriohjelmassa koulutamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä yhdistämällä vankan teknisen osaamisen yhteiskunnalliseen kehyksen ymmärrykseen. Ohjelman painotus on vedessä, mukaan lukien sen kytkökset laajempaan ympäristöön.

Koulutustarjonta
IDBM student explaining a concept to IDBM Impact 2018 event visitors

Master's Programme in International Design Business Management - MSc in Technology (CHEM, ELEC, ENG, SCI)

IDBM-maisteriohjelma on uraauurtava ja tunnettu koulutusohjelma, joka on malliesimerkki Aalto-yliopiston visiosta, sillä se yhdistää muotoilun ja tekniikan globaalin liiketoiminnan kehittämiseen. IDBM-maisteriohjelmassa opiskelijoista koulutetaan seuraavan sukupolven luovia ammattilaisia monialaisen tiimityön ja alan merkittävien kumppaneidemme tarjoamien todellisten liiketoimintahaasteiden avulla. Ainutlaatuinen IDBM-maisteriohjelma on tarjolla kaikissa kuudessa Aalto-yliopiston korkeakoulussa, minkä ansiosta ohjelmassa voi suorittaa joko kauppatieteiden, taiteen tai tekniikan maisterin tutkinnon.

Koulutustarjonta

Kaksoistutkinto-ohjelmat Insinööritieteiden korkeakoulussa

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa on mahdollista suorittaa kaksoistutkinto viidessä eri ohjelmassa. Katso tarkemmat hakuajat ohjelmakuvaussivuilta.

Hands-on work in the research tunnel underneath Otaniemi

Master's Programme in European Mining, Minerals and Environmental Program (EMMEP)

A global minerals industry needs new experts and competence to fuel its renewal. As a graduate of the programme, you are in a prime position to effect change in the field.

Koulutustarjonta
Model ship through ice in Aalto Ice Tank basin

Nordic Master in Cold Climate Engineering

Visit the Arctic and gain a unique specialisation in cold climate engineering. Boost your CV by studying abroad. Graduate with a double degree from two internationally acclaimed universities.

Koulutustarjonta
The Environmental Engineering Flow Channel at Aalto University's Otaniemi campus

Nordic Master in Environmental Engineering

Environmental technologies and green engineering are amongst the fastest-growing markets in the world and there is growing demand for innovative solutions and new graduates

Koulutustarjonta
Aalto University personnel at the Slag2PCC pilot plant

Nordic Master in Innovative Sustainable Energy Engineering

The Nordic Master in Innovative and Sustainable Energy Engineering (ISEE) is a world class energy education leading to a Master of Science degree.

Koulutustarjonta
Open-water ship model testing in the Aalto Ice Tank basin

Nordic Master in Maritime Engineering

This programme is based on the expertise of the participating universities within naval architecture, offshore engineering and maritime engineering.

Koulutustarjonta
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu