Insinööritieteiden korkeakoulu

Alumni Annina Salakka: Opintoni Aallossa antoivat hyvän pohjan erilaisille työtehtäville

Tukholmassa asuva Annina Salakka työskentelee kiinteistösijoituksien pitkän aikavälin vaihtoehtoisten rahoitusvaihtoehtojen parissa.
Annina Salakka, real estate economics alumna

Opiskelin kiinteistötalouden maisteriohjelmassa Aallossa, josta valmistuin vuonna 2015. Valitsin tämän ohjelman, koska uskoin sen antavan minulle laajan valikoiman mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja työelämässä.  

Tällä hetkellä työskentelen Brunswick Real Estaten velkarahastoyksikössä, joka tarjoaa pitkän aikavälin vaihtoehtoisia rahoitusvaihtoehtoja kiinteistösijoituksille. Tällä hetkellä asun ja työskentelen Tukholmassa. Työni on laaja-alaista ja siihen sisältyy kiinteistöalan tehtävien lisäksi myös sijoitusalan tehtäviä.  

Päiviini sisältyy potentiaalisten rahoitusvaihtoehtojen analysointia, sijoitusmuistioiden valmistelua ja laina-asiakirjojen neuvotteluja. Tapaan myös sijoittajia ja asiakkaita kohteissa, mikä tarkoittaa sitä, että työhöni sisältyy välillä matkustamista. Toisinaan osallistun konferensseihin – välillä myös puhujana. 

Ennen valmistumistani työskentelin analyytikkona Cushman & Wakefieldilla Helsingissä, jossa työni keskittyi kiinteistöjen arvon arviointiin. Olen työskennellyt myös NatWest Nordisk Rentingillä Tukholmassa, jossa analysoin ja toteutin kiinteistösijoituksia. 

Opintojeni aikana opin etsimään ja yhdistämään tietoa eri lähteistä, paransin esiintymistaitojani ja opin priorisoimaan. Minulla on monia hyviä muistoja opiskeluajoiltani: hyvä ryhmähenki opiskelijoiden keskuudessa, karismaattiset professorit, kurssiassistenttina työskentely opiskelujen ohessa sekä se ylpeyden tunne, kun sain diplomityöni valmiiksi ja palautin sen viime hetkellä ennen takarajaa.  

Aallossa opiskelu tarjosi minulle mahdollisuuksia ottaa kursseja eri aloilta – kiinteistötaloudesta kieliin ja viestintään. Opiskelun lisäksi, pidin hauskaa ja solmin elinikäisiä ystävyyssuhteita. Opintoni Aallossa antoivat hyvän pohjan erilaisille työtehtäville ja pyrin tarttumaan mahdollisuuksiin avoimin mielin. Näen itseni tulevaisuudessa työskentelemässä Ruotsissa, jossain muualla maailmalla tai jälleen Suomessa.  

Ohjeeni uusille opiskelijoille on, että kieli- ja viestintätaidot ovat välttämättömiä työelämässä. Muista kuitenkin myös pitää hauskaa ja hanki uusia ystäviä! 

Tutustu maisteriohjelmaan

A Bloc yläaula_Tuomas Uusheimo

Master's Programme in Real Estate Economics

Valtaosa vuotuisista globaaleista investoinneista kohdistuu kiinteistöihin ja suurin osa kansallisvarallisuudesta on sidottu kiinteistöihin. Kaupungistumien kiihdyttää rakentamista ja synnyttää kasvavaa tarvetta kiinteistötalouden asiantuntijoille. Kiinteistötalouden maisteriohjelma sopii sinulle, jos haluat työskennellä kiinteistömarkkinoihin, kiinteistösijoittamiseen tai kiinteistöjen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Kiinteistötalouden maisteriohjelmasta saat kattavat tiedot ja taidot, joita tarvitaan kiinteistöjen koko elinkaaren hallintaan.

Koulutustarjonta
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu