Program

Kandidatprogrammet i elektroteknik

Inled studierna

Välkommen till Aalto-universitetets högskola för elektroteknik!

Anvisningar för att ta emot din studieplats och anmäla dig som studerande hittar du på Aaltos sidor för nya studerande. Kandidatprogrammets introduktion ordnas i slutet av september och januari. Programmet under introduktionen gör den studerande bekant med grunderna i universitetsstudier, planering och innehåll i studierna, universitetssamfundet, tjänsterna för de studerande och försäkrar att studierna inleds smidigt.

Webbsidan kommer att uppdateras senast 27.5. och under sommaren. Uppdaterad den 6.6.2024.

Inled studierna på hösten 2024

Bekanta dig med studierna redan innan introduktionsveckan med hjälp av förhandsmaterialet!

Vi har skapat förhandsmaterial, Aalto Förhandsintroduktion, som hjälper dig att förbereda dig inför introduktionen och studiestarten så bra som möjligt. Du kan självständigt bekanta dig med materialet på nätet enligt din egen tidtabell. Du kan ta stöd av materialet under hela läsåret.

I materialet får du bekanta dig med campus och studielokaler, centrala datasystem och tjänster för studerande. Det lönar sig att bekanta sig med materialet direkt efter att du aktiverat ditt Aalto-användarkonto (med början 1 juli). Anvisningar för att aktivera användarkontot. Gör följande:

Kandidatstuderande

Information för nya kandidatstuderande

Opiskelijan oppaan kuvituskuvaa

Campuskartor, adresser och hur du tar dig till Otnäs

Välkommen till Aalto-universitetets campus i Otnäs! Campus bildar en mötesplats för universitetet, dess partner och områdets invånare.

Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: