Base Styles/Icons/Pin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/phone Created with Sketch. Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Menu/Burger Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Close/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.
Apply to Aalto University

Studera vid Aalto-universitetet. Ändra världen.

Aalto-universitetet är ett nätverk av modiga tänkare där vetenskap och konst möter teknik och ekonomi. Vi är engagerade i att identifiera och lösa stora samhällsutmaningar samt bygga en innovativ framtid. 

Bekanta dig med utbildningsalternativen och hitta ditt område.

Ansökning till magisterutbildning 3.12.2018—11.1.2019. Sök nu!

Så här gör du

Här hittar du mer information om att söka till Aalto och nedan finns några tips om ansökningsprocessen. Ifall du inte hittar svar på dina frågor, vänligen kontakta oss. Vi vill gärna hjälpa till.

Studies Page Break

Läs mer

Först vill du såklart ta reda på allt om Aalto. Välbekanta dig med universitetets utbildningsalternativ genom att läsa all fakta på vår webbplats, men se även till att kolla på videorna på Youtube och följ vår Snapchat-kontoFacebook och Instagram

Wide Studies

Nå ut

Vi förstår att din situation kan se annorlunda ut eller att du inte förstår varje del i ansökningsprocessen. Om du har specifika frågor eller undringar som du inte kan hitta på hemsidan kan du skriva till [email protected]. Vi finns här för dig och har massvis med insikter och råd.

FAQ Studies

Ta det ett steg i taget

Någon sa att en ansökning är det första beviset på din förmåga att följa instruktioner. Så få inte panik utan ta tid på dig och välj vad du vill ansöka till. Läs igenom noggrant. Förstå ansökningsinstruktionerna och antagningskraven. Följ tidsgränserna för ansökningarna.

FAQ Admissions Studies

Håll tummarna

Detta kan vara en slitsam tid. Studenter som accepterats får ett antagningsbrev med posten. Registrera dig innan den satta tidsgränsen om du har accepterats. Läs igenom allt material du mottar och skriv in dig. Lycka till!

Programhöjdpunkter

Aalto-universitetet erbjuder flera program på master- och kandidatnivå tillsammans med forskarexamen.

Magisterprogrammet i arkitektur

Arkitektur är ett både tekniskt och konstnärligt område. Undervisningen i arkitektur förmedlar en kombination av teoretiska professionella kunskaper och förmågan till konstnärlig gestaltning. En arkitekt ska kunna betrakta problem från synnerligen många synvinklar, vilket är en av orsakerna till att arkitektexamen omfattar ett så brett spektrum. En aktuell utbildning utvecklar ett vetenskapligt och konstnärligt tänkande för byggandet av en socialt ansvarstagande och hållbar framtid.

Arkitektur

Master's Programme in Economics

The Master´s Programme in Economics gives you the tools to understand and change the world.

School of Business Economics

Master's Programme in Geoinformatics

Magisterprogrammet ”Master’s Programme in Geoinformatics” förbereder mångsidiga experter till samhället som kan tillämpa aktuell kunskap om geoinformatik och utveckla branschen.

Two students at the Aalto University Learning Centre

Master's Programme in Automation and Electrical Engineering

The Master's Programme in Automation and Electrical Engineering is a broad multi-disciplinary programme providing graduates with the ability to work in and between a wide variety of fields - ranging from traditional Electrical Engineering and Energy sectors to Biomedical Engineering, Control Engineering and Robotics.

Aalto University / Automation and Electrical Engineering students / photography Mikko Raskinen
Sign-up for our newsletter
Studies_Wide

Skaffa mer än en examen.

Vid Aalto-universitetet vet vi att en utbildning i världsklass endast är en del av upplevelsen. Vi erbjuder ett enormt studentliv, fantastiskt campus och ett blomstrande nätverk.

Slider 2

Teknik, konst och ekonomi möts.

Våra största styrkor är Aalto-nätverket och en öppen atmosfär som inspirerar alla till att bryta gränser. Studerande från olika områden får arbeta i sina drömgrupper och knyta band och nätverk som består även efter de har slutfört sina studier.

 

Studies_Wide

Internationellt.

Vårt campus är väldigt internationellt, så även vårt stora nätverk av partneruniversitet. Detta ger ett omfattande utbyte, praktiker och projektmöjligheter.

start up studies

Stark, studentledd uppstartsplats

Så snart som du börjar vid Aalto får du delta i intressanta och praktiska verksamhetsprojekt.  Du får praktiska, utmaningsbaserade inlärningsmöjligheter på en livlig uppstartsplats.

Outdoors Studies

En unik inramning.

Det ständigt utvecklande Otnäs-campuset stöder vår vision av att skapa ett innovativt samhälle. Det fungerar som en motor för innovation som företag, nyetableringar och teknikparker runtom universitet blir mer och mer sammanlänkade med.

Studies Snow

Detta är Finland

Finlands utmärkta rykte kring utbildning kombinerat med många olika kurser som erbjuds på engelska gör Finland till en attraktiv studiedestination för internationella studenter. Finland kan stoltsera med den största teknikhubben i de nordiska länderna och är världsledande inom informationsteknik, handel, design och många andra akademiskt centrerade områden.

Studentlivet

Aalto har sex skolor med nästan 11 000 studerande och 4 000 medarbetare, varav nära 400 är professorer. Våra campus finns i Esbo och Helsingfors i Finland. 37 % av fakulteten kommer från utanför Finland, vilket gör oss till ett mycket internationellt nätverk med en stark akademisk ställning.

Läs mer om studentlivet vid Aalto
Page Break Studies