Samarbete

Samarbeta med oss för att bygga ett mer innovativt samhälle

Aalto-universitetet erbjuder otaliga samarbetsmöjligheter för verksamheter, föreningar och alumner i alla områden av universitetets funktioner.

Aalto-yliopisto / Aki-Pekka Sinikoski

Flera olika sätt att samarbeta på

Aalto tutkimusyhteistyö

Forskningssamarbete och innovationer

Forskningssamarbete påbörjas ofta via företagsprojekt och kan även leda till långsiktiga strategiska partnerskap.

Företagssamarbete
Employer services can help you in reaching students in many ways. Photo: Anni Hanen

Arbetsgivartjänster

Arbetsgivare, gör dig synlig på campus och rekrytera studerande! Aalto-universitetets arbetsgivartjänster hjälper arbetsgivare att nå Aalto-universitetets talangfulla studerande från fälten inom business, konst och design till teknologi och vetenskap.

Tjänster
Aalto-yliopiston innovaatiot ja patentit

Hitta ett patent

Vi säljer och licensierar patenterad teknik och den kunskap som behövs för att ta den i bruk. Patentskyddad teknik som är resultatet av forskning vid Aalto används vid flera globala företag.

Samarbete
Slush 2017. Kuva: Aalto-yliopisto/ Mikko Raskinen

Företagande och startups

Företagande och en startup-anda syns överallt inom Aalto-gemenskapen. Vare sig du är en studerande intresserad av företagarutbildning eller en företagare som behöver en kick i din verksamhet – välkommen med!

Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Rekrytera studerande

Vi hjälper företag och organisationer med att bygga upp deras bild som arbetsgivare, rekrytera Aalto-studerande (lediga jobb, examensarbeten och projektuppdrag) och hitta de bästa av framtidens förmågor.

Tjänster
Contacts from career fairs

Experter från rekryteringsevenemang

Vi ordnar varje år flera karriär- och rekryteringsmässor, både i större och i mindre skala. Delta i våra mässor för att bygga upp organisationens bild som arbetsgivare och för att möta framtidens förmågor.

Samarbete
Opetusyhteistyö

Undervisningssamarbete

Undervisningssamarbete erbjuder företag synlighet bland våra studerande och möjligheten att bekanta sig med framtidens experter redan i ett tidigt skede.

Företagssamarbete
Student Business Project 2

Studentprojekt

Studentprojekt låter studenterna arbeta med verkliga fallstudier i samarbete med företag och andra organisationer. Projektet erbjuder företagen ett sätt att anknyta med framtidens experter och få fräscha idéer och nya insikter.

Företagssamarbete

Donera en framtid

Världen behöver nya revolutionerande idéer, lösningar, företagande, arbete och nytänkande ledarskap. Dessa saker kommer inte av sig själva. Genom att donera till Aalto-universitetet stöder du arbetet för ett starkt och internationellt framgångsrikt Finland.

Läs mer om donationer
design_factory_aalto_university
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat