Ohjelmat

Sähkötekniikan kandidaattiohjelma

Opintojen aloittaminen

Tervetuloa opiskelemaan Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakouluun!

Ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisesta ja opiskelijaksi ilmoittautumisesta löydät Aallon uuden opiskelijan sivuilta. Kandidaattiohjelman orientaatio järjestetään elokuun lopussa ja tammikuun alussa. Orientaation ohjelma perehdyttää yliopisto-opiskelun perusteisiin, opintojen suunnitteluun ja sisältöön, yliopistoyhteisöön, opiskelijan palveluihin sekä varmistaa opintojen sujuvan aloittamisen.

Sivua päivitetään 27.5. mennessä sekä kesän aikana. Päivitetty 27.5.2024. 

Opintojen aloittaminen syksyllä 2024

Tutustu opintoihin jo ennen orientaatiota ennakkomateriaalin tukemana!

Olemme luoneet sinua varten ennakkomateriaalin, Aalto Alkuorientaation, tukemaan orientaation ja opintojen aloittamisen onnistumista. Pystyt tutustumaan materiaaliin itsenäisesti verkossa oman aikataulusi mukaisesti. Materiaali on tukenasi koko lukuvuoden ajan!

Materiaalissa tutustutaan mm. kampukseen ja opiskelutiloihin, keskeisiin tietojärjestelmiin ja opiskelijan palveluihin. Kannattaa tutustua materialiin heti, kun olet aktivoinut Aalto-tunnukset! Tunnusten aktivoiminen on mahdollista 1.7. alkaen. Ohjeet tunnusten aktivointiin. Tunnusten aktivoimisen jälkeen toimi seuraavasti:

  • Seuraa itserekisteröitymisohjeita Alkuorientaation kurssiesitteen mukaisesti MyCoursesissa.
  • Itserekisteröitymisen jälkeen klikkaa painiketta "Kurssi" siirtyäksesi osioon "Aloita tästä!". Käy läpi sivulla olevat ohjeet ja jatka sitten materiaalin pariin!
  • Jos kirjautuminen ei onnistu, ole yhteydessä osoitteeseen [email protected].

Kandidaattiopiskelija

Tietoa uusille kandidaattiopiskelijoille

Opiskelijan oppaan kuvituskuvaa

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella

Sivulta löydät myös ravintolat, Aalto Space -mobiilisovelluksen, kulkuluvat, kartat ja avaimet - kaikki käytännön tiedot koottuna! Tutustu myös virtuaalikierrokseen.

Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: