Karriär vid Aalto

Karriär vid Aalto-universitetet

Vi är en internationell gemenskap av 20 000 djärva tänkare, sysselsatta med toppforskning, konst och utbildning. Kom med och förändra världen!

Life at the campus.

Varför Aalto?

Vi är ett multidisciplinärt universitet, där vetenskap och konst möter teknologi och affärsvärlden. Varför är en karriär vid Aalto-universitetet ett förträffligt alternativ?

Aalto-1 Satellite_Photo Mikko Raskinen

Bland de bästa

Aalto-universitetet briljerar i internationella universitetsrankingar: speciellt inom teknik, konst och ekonomi och bland unga universitet

Aalto Day One_Photo Heidi Strengell

En internationell och mångskiftande gemenskap

Internationalitet, multikulturalism, och mångfald ligger som grund för vår gemenskap och kultur. Nästan 40 % av av vår akademiska personal kommer från utanför Finland. 

Aalto Ice Tank_Photo Mikko Raskinen

Forskningsinfrastruktur av högsta klass

Vid Aalto-universitetet finns det faciliteter av högsta klass för forskning, utbildning och innovation, inklusive unika, nationellt viktiga forskningsinfrastrukturer. Våra omfattande infrastrukturer är tillgängliga för alla inom Aalto-gemenskapen och för externa användare.

Otaniemi Stories_Photo Aki-Pekka Sinikoski

Engagerade i balans och välmående

Vid Aalto kombineras en balanserad arbetsinsats med en hög ambitionsnivå. Vi tror att hälsosamma och lyckliga anställda åstadkommer de bästa resultaten. Vi erbjuder heltäckande privat arbetshälsovård åt alla våra anställda. UniSport erbjuder ett brett utbud av tjänster inom idrott och välbefinnande på campus.

Att jobba på Aalto-universitetet

Aalto University / people talking / Aino Huovio

Informationspaket för internationell personal

Den här sidan är ett första informationspaket med information som kan ge praktiska inblickar om att bo i Finland och om att jobba på Aalto-universitetet.

Karriär vid Aalto
Aalto University students, photo Unto Rautio

Tenure track

Aalto-universitetetets karriärsystem Tenure Track bereder akademiker på professorsnivå en tydlig och välgrundad karriärstig mot en permanent professur.

At work.

Karriärnivåer på Aalto

På Aalto arbetar några av de bästa från olika yrkesgrupper inom ett brett spann av tjänster. Här hittar du information om våra roller och tjänster, från professurer till lektortjänster, eller någon annan roll som du letar efter.

Karriär vid Aalto
Aalto University brand photo

Career and competence development

Aalto University offers a wide variety of training and development solutions for personal and professional growth at each stage of your career.

Services
Aalto University students at Aalto Party during the opening of the Academic Year. Photo by Aalto University / Aino Huovio

Aalto-universitetet

Vid Aalto-universitetet möter konst och vetenskap teknik och ekonomi. Vi bygger en hållbar framtid genom vetenskapliga genombrott inom och mellan våra fokusområden.

Laughing students in front of Dipoli in the winter, in warm clothing

Campus

Universitetets campus i Otnäs är den innovativa Aalto-gemenskapens hem. Bekanta dig med campuset virtuellt på adressen virtualtour.aalto.fi.

Jag kom till Aalto på grund av de många, nästan ändlösa möjligheterna som universitetet erbjuder.

Anna Kholina, doktorand

Karriärberättelser

Hur är det att jobba på Aalto-universitet? Läs karriärberättelser från vår gemenskap! 

Claudia Dellera_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Claudia Dell’Era, Grant Writer

Jag har alltid tyckt om att skriva, men det bästa med mitt arbete är alla samarbetsmöjligheter mellan våra forskare.
Alexander Frey_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Alexander Frey, lektor

Det stöd och de utvecklingsmöjligheter som erbjuds fick mig att välja Aalto. Här får jag samtidigt vara lärare, mentor, forskare och ledare.
Anna Kholina_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Anna Kholina, doktorand

Vår gemenskap är otroligt kunnig och mångsidig. Mitt arbete är mycket intressant i och med alla nya kontakter och forskningsperspektiv som jag får bekanta mig med.
Aalto-yliopisto Marianna Bom
Karriär vid Aalto

Marianna Bom, ekonomidirektör

För mig är Aalto en chans man får endast en gång i livet. När jag kommer till campus på morgonen tänker jag alltid på det värdefulla arbetet vi gör här.
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat