Alumn, välkommen hem!

Som medlem i alumnnätverket får du färska forskningsnyheter, kontakter från olika ämnesområden och många möjligheter till personlig utveckling. Vårt alumnnätverk har redan nästan 45 000 medlemmar i över 80 olika länder.Till vår gemenskap av alumner hör alla som har utexaminerats från Aalto-universitet, samt våra utbytesstudenter. Du kan ansluta dig till alumnnätverket redan som studerande!

Students at an event
Life-wide learning

Career Design Lab

Career Design Lab stöder Aaltos studerande och alumner i utformningen av hållbara och meningsfulla karriärer. Vi hjälper dig att orientera dig i livets alla faser och vändningar. Vid Career Design Lab kan du också göra betydelsefullt frivilligarbete som alumnagent till exempel som mentor eller genom att ditt företag samarbetar kreativt för att främja studerandenas karriärer.

Läs mer

Two aalto people laughing in the picture

Livslångt lärande

Kontinuerligt lärande är arbetets framtid. Utöver program för livslångt lärande erbjuder Aalto-universitetet tjänster för att utveckla företagsledningen och fortbildning inom många områden för att stöda karriärutvecklingen samt uppdatera och fördjupa kompetensen.

Läs mer

 

Aalto alumni circle

Alumngemenskapen

Genom att delta i alumngemenskapens verksamhet träffar du vänner från studietiden och skapar nya bekantskaper. Genom att prenumerera på alumnnyhetsbrevet Made in Aalto och Feel the Future, som fokuserar på arbetets framtid, håller du dig uppdaterad om evenemang som intresserar dig, nyheter och frukterna av universitetets arbete.

Aalto Alumni Circle

Läs Från alumner till alumner berättelser (på engelska)

Alumnit / Photo by Hanna Wikström

All stories: From alumni to alumni

Aalto University’s alumni exert influence in many ways, enabling favourable development and change. Our alumni network includes almost 45,000 alumni from 80 different countries.

For alumni

Alumnnyheter

Jarkko Koskinen, Vuoden alumni 2021
Utnämningar Publicerat:

Jarkko Koskinen, expert inom geoinformatik och rymdteknik, är Årets alumn 2021

"Geodataområdet befinner sig för närvarande i centrum av en enorm utveckling. Många av världens största företag, såsom Google, Microsoft, Apple och Huawei, har geodata som ett av sina verksamhetsområden. På grund av robotiseringen och digitaliseringen behövs exakta och högklassiga geodata och lokaliseringsdata i realtid överallt. Arbetsutsikterna inom branschen är enorma" säger Koskinen.
Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni 2020 Pekka Ala-Pietilä. Kuva: Heidi Piiroinen/Sanoma.
Samarbete, Prisbelönta Publicerat:

Pekka Ala-Pietilä är Handelshögskolans Årets alumn 2020

Livet är en läroresa: lärandet i sig tar aldrig slut, anser Huhtamäkis och Sanomas styrelseordförande Pekka Ala-Pietilä.
Promootiohatut pöydällä
Samarbete, Studier, Universitetet Publicerat:

Företag behöver doktorer – från kärnkompetenser till helhetshantering

Doktorandstudier är en väg till självutveckling och praktisk problemlösande forskning. Med doktorer får företag multidisciplinära experter som inte är rädda för att ta på sig stora utmaningar.
Lakinlaskijaiset 50 luvulla Timo Siukosaari
Samarbete Publicerat:

Studielivets glädjeämnen och ansvar - bidra till utställningen med din berättelse

Vi bjuder in alla Aalto-universitetets alumner att dela med sig av sina historier från studietiden som en del av utställningen som ordnas 27.8–30.9.2020 i galleriet i Dipoli i samband med Aaltos 10-årsjubileum.

Donera en framtid

Tillsammans kan vi lösa samhällets största utmaningar. Även en liten donation blir stor när vi är många.

Donera till Aalto-universitetet
Two female students in a lab

Aallon alumniverkoston johtoryhmä 2022

Alumniverkoston johtoryhmä edustaa alumneja ja tuo heidän näkemyksiään yliopiston kehittämiseen.

Läs mer (på finska eller engelska)
Alumni Network Board 2022
Dataskyddsmeddelande för Aalto-universitetets partnerskapstjänster
Frågor om alumnverksamheten?
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat