Kauppakorkeakoulu

Tee yhteistyötä Kauppakorkeakoulun kanssa

Meillä on pitkät yhteistyöperinteet alumniemme ja yritysmaailman kanssa. Tarjoamme monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia alumneillemme, yrityksille, muille organisaatioille ja julkisen sektorin toimijoille.
Jaakko Honko lecture 6.6.2019, a question from the audience to the keynote speaker Risto Siilasmaa

Yritysyhteistyö on koulullemme elintärkeää. Sen avulla varmistamme opetuksemme ja tutkimuksemme yhteiskunnallisen vaikuttavuuden. Kumppaniyritykset ja -organisaatiot tarjoavat opiskelijoillemme tosielämän haasteita, joita he pääsevät analysoimaan ja ratkomaan kursseilla, opiskeluprojekteissa ja harjoittelujen aikana. Alumnimme tukevat opiskelijoitamme esimerkiksi mentoroimalla ja osallistumalla uratapahtumiin.

Partneriohjelma kehittää pitkäaikaisia yritysyhteistyösuhteitamme sekä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää työnantajakuvaansa ja näkyvyyttänsä suunnitelmallisesti.

Tarjoamme erilaisia yhteistyön muotoja. Yrityksenne/organisaationne voi esimerkiksi:

  • osallistua alumnitoimintaan
  • aloittaa räätälöidyn yritysprojektin
  • saavuttaa näkyvyyttä sponsoroidulla luentosalilla
  • löytää ja rekrytoida opiskelijoita
  • olla mukana rakentamassa Kauppakorkeakoulun tulevaisuutta lahjoittamalla.
Better Business - Better Society seminar in December 2019, School of Business alumni networking after the seminar

Alumneille

Järjestämme paljon erilaisia alumnitapahtumia, joissa pääset laajentamaan osaamistasi ja verkostojasi. Lämpimästi tervetuloa esimerkiksi kuukausittaisiin Better Business – Better Society -seminaareihin, tule jakamaan uratarinasi opiskelijoiden kanssa tai järjestä oman kaveriporukkasi kanssa vuosikurssitapaaminen.

Tule mukaan alumnitoimintaan!

Aalto-yliopisto yhteistyötä yritysten ja alumnien kanssa

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille suunnattuja, niiden tarpeita vastaavia erilaisia yhteistyön muotoja, joiden avulla toteutamme samalla myös koulumme missiota.

Monia yhteistyön muotoja

Aalto-yliopisto / yhteisö

Työnantajille

Rekrytoi osaaja Aallosta! Me ura- ja rekrytointipalveluissa autamme sinua tavoittamaan opiskelijat ja rekrytoimaan oikeat osaajat.

Ota yhteyttä opiskelijoihimme

Ura- ja rekrytointipalvelut Kauppakorkeakoulun opiskelijoille

Pyrimme ura- ja rekrytointipalveluillamme auttamaan opiskelijoitamme työllistymään opintoja vastaaviin, mielekkäisiin työtehtäviin. Olemme opiskelijoidemme tukena opintojen ajan ja tarjoamme mahdollisuuksia tutustua erilaisiin urapolkuihin ja työmahdollisuuksiin eri toimialoilla.

Aalto University School of Business offers wide range of career services for our students

Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut opiskelijoille

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut tarjoavat monipuolisia palveluita opiskelijoillemme.

Kauppakorkeakoulu

Tule mukaan rakentamaan Kauppakorkeakoulun ja kyltereiden tulevaisuutta

Lahjoittamalla autat meitä tarjoamaan opiskelijoillemme laadukasta opetusta sekä tuottamaan kunnianhimoista tutkimusta. Tarjoamme tukijoillemme mahdollisuuden tulla huomioiduksi Kauppakorkeakoululla joko lahjoittajaseinäteoksen nimikkohelmellä, nimikkotuolilla tai suurlahjoittajataululla. Juhlavuoden 2021 aikana vähintään 850 euroa lahjoittaneet huomioitiin myös kutsulla juhlatilaisuuteen.

Kauppakorkeakoulu – tulevaisuutta rakentamassa

Me Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa teemme työtä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan puolesta kouluttamalla tulevaisuuden osaajia.

Kauppakorkeakoulun opiskelijoita koulun edustalla

Lahjoittajaterveiset

Kauppakorkeakoulun lahjoittajien tervehdyksiä Kauppakorkeakoululle.

Kauppakorkeakoulun rakennus ulkoa kuvattuna

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö rekisteröity säätiö (sr) on vuonna 1974 perustettu juridisesti itsenäinen yhteisö. Se tukee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulua ja sen piirissä toimivia henkilöitä tutkimus- ja opetustoimintaa edistävillä apurahoilla ja muulla tuella. Tukisäätiö rahoittaa toimintansa omaisuustuotoista ja lahjoituksista saatavin varoin.

School of Business - Image by Mikko Raskinen

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö (sr) on vuonna 1974 perustettu juridisesti itsenäinen yhteisö, joka tukee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulua.

Ulkoiset suhteet -yksikön yhteystiedot

Kauppakorkeakoulun Ulkoiset suhteet -yksikön toimintaan kuuluvat Kauppakorkeakoulun yritys- ja alumnisuhteet, nimikkosalit, ura- ja rekrytointipalvelut, strategiset tapahtumat, varainhankinta sekä räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit.

Katso kaikki yhteystiedot
Kuvassa seinäteos, jossa on huomioitu kauppatieteisiin lahjoittaneet suurlahjoittajat nimikoiduilla valkoisilla palasilla

Kauppakorkeakoulun partneriyritykset

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: