Kauppakorkeakoulu

Tee yhteistyötä Kauppakorkeakoulun kanssa

Meillä on pitkät yhteistyöperinteet alumniemme ja yritysmaailman kanssa. Tarjoamme monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia alumneillemme, yrityksille, organisaatioille ja julkisen sektorin toimijoille.
Jaakko Honko lecture 6.6.2019, a question from the audience to the keynote speaker Risto Siilasmaa

Yritysyhteistyö on koulullemme elintärkeää. Sen avulla varmistamme opetuksemme ja tutkimuksemme yhteiskunnallisen merkittävyyden. Kumppaniyritykset ja -organisaatiot tarjoavat opiskelijoillemme reaalimaailman haasteita, joita he voivat analysoida ja ratkoa kursseilla, opiskeluprojekteissa ja harjoittelujen aikana. Alumnimme tukevat opiskelijoitamme esimerkiksi mentoroimalla ja osallistumalla uratapahtumiin.

Partneriohjelma kehittää pitkäaikaisia yritysyhteistyösuhteitamme sekä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää työnantajakuvaa ja näkyvyyttä suunnitelmallisesti.

Lue alta lisää siitä, kuinka voit

  • osallistua alumnitoimintaan
  • aloittaa räätälöidyn yritysprojektin
  • saavuttaa näkyvyyttä sponsoroidulla luentosalilla
  • löytää ja rekrytoida opiskelijoita
  • olla mukana rakentamassa Kauppakorkeakoulun tulevaisuutta lahjoittamalla
Better Business - Better Society seminar in December 2019, School of Business alumni networking after the seminar

Alumneille

Kauppakorkeakoulussa järjestetään paljon erilaisia alumnitapahtumia, joissa pääset laajentamaan osaamistasi ja verkostojasi. Osallistu esimerkiksi kuukausittain järjestettäviin Better Business – Better Society -seminaareihin, tule jakamaan uratarinasi opiskelijoiden kanssa tai järjestä oman kaveriporukan kanssa vuosikurssitapaaminen!

Tule mukaan alumnitoimintaan!

Aalto-yliopisto yhteistyötä yritysten ja alumnien kanssa

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille suunnattuja, niiden tarpeita vastaavia erilaisia yhteistyön muotoja, joiden avulla toteutamme samalla myös koulumme missiota.

Monia yhteistyön muotoja

 

Aalto-yliopisto / yhteisö

Työnantajille

Rekrytoi osaaja Aallosta! Me ura- ja rekrytointipalveluissa autamme sinua tavoittamaan opiskelijat ja rekrytoimaan oikeat osaajat.

Ota yhteyttä opiskelijoihimme

Kuvassa Kauppakorkeakoulun seinäteos: helmitaulu, johon on sijoitettu kauppatieteisiin lahjoittaneiden nimikoituja, valkoisia helmiä.

Tule mukaan rakentamaan Kauppakorkeakoulun ja kyltereiden tulevaisuutta

Lahjoittamalla autat meitä tarjoamaan opiskelijoillemme laadukasta opetusta sekä tuottamaan kunnianhimoista tutkimusta. Tarjoamme tukijoillemme mahdollisuuden tulla huomioiduksi Kauppakorkeakoululla lahjoittajaseinäteoksen nimikkohelmen, nimikkotuolin ja suurlahjoittataulun muodossa. Juhlavuoden 2021 aikana vähintään 850 euroa lahjoittaneet huomioidaan myös erityisellä tavalla.

Lue lisää lahjoittamisesta

Aalto-yliopisto / kuvaaja: Unto Rautio

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö rekisteröity säätiö (sr) on vuonna 1974 perustettu juridisesti itsenäinen yhteisö, joka tukee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulua ja sen piirissä toimivia henkilöitä tutkimus- ja opetustoimintaa edistävillä apurahoilla ja muulla tuella. Tukisäätiö rahoittaa toimintansa omaisuustuotoista ja lahjoituksista saatavin varoin.

Lisätietoa apurahoista ja tukemisesta

Ulkoiset suhteet -yksikön yhteystiedot

Kauppakorkeakoulun Ulkoiset suhteet -yksikön toimintaan kuuluvat Kauppakorkeakoulun yritys- ja alumnisuhteet, nimikkosalit, ura- ja rekrytointipalvelut, strategiset tapahtumat, varainhankinta sekä räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit.

Katso kaikki yhteystiedot
Kuvassa seinäteos, jossa on huomioitu kauppatieteisiin lahjoittaneet suurlahjoittajat nimikoiduilla valkoisilla palasilla
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu