Kauppakorkeakoulu

Kauppakorkeakoulun alumnit

Kun valmistut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, sinusta tulee koulun alumni. Jos haluat osallistua alumnitoimintaan ja laajentaa osaamistasi myös valmistumisen jälkeen, voit rekisteröityä Aalto-yliopiston alumniverkoston jäseneksi. Liittyminen on ilmaista ja alumnitoiminta täysin vapaaehtoista.
Young alumni celebrating their graduation at Aalto Graduation Party 2018.

Alumni stories

School of Business alumna Essi Raitala
Yhteistyö Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Essi Raitala

Vaihtuvat tehtävät ja monipuolisuus saivat alumnimme Essi Raitalan kiinnostumaan urasta ulkoministeriössä. Nyt hän on ensimmäisellä pitkällä ulkomaankomennuksellaan Suomen Nairobin suurlähetystössä.
Professor of Practice Pekka Mattila
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Ihminen ratkaisee muutoksen – jos joukkoa ei saa mukaan, peli on menetetty

Kulttuuri on halvin ja tehokkain johtamisjärjestelmä, sanoo Professor of Practice Pekka Mattila.
Ryhmämentorointitapahtuma järjestettiin Kauppakorkeakoululla 13.11.2019, opiskelijoita ja alumneja pyöreissä pöydissä
Yhteistyö Julkaistu:

”Alumnin jakama uratarina inspiroi minua suuresti”

Ryhmämentorointitapahtuma toi Kauppakorkeakoulun alumnit ja opiskelijat yhteen keskustelemaan työelämästä.
School of Business alumnus Arno Paula
Yhteistyö Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Arno Paula

Kauppakorkeakoulun alumni Arno Paula perusti kavereidensa kanssa juotavia ateriaratkaisuja kehittävän Ambronite-yrityksen, joka pyrkii auttamaan ihmisiä saavuttamaan pysyviä elämäntapamuutoksia.

Rekisteröityneenä alumnina saat kutsuja alumnitapahtumiin, joissa voit laajentaa omaa osaamistasi ja verkostojasi muiden alumnien kanssa. Lisäksi pysyt tietoisena koulun kehityksestä ja tapahtumista sekä pääset itse vaikuttamaan koulun kehitykseen esimerkiksi osallistumalla uraseurantakyselyihin.

Alumnina toimiminen antaa sinulle hyvän mahdollisuuden vaikuttaa myös Kauppakorkeakoulun alumnitoiminnan kehittämiseen sekä luontevan väylän tuoreisiin opiskelijakontakteihin.

Rekisteröidy nyt!

Alumniyhteistyön eri muodot

Kauppakorkeakoulussa on perustettu kaksi alumniyhteistyön muotoa, joilla pyritään tukemaan koulun toimintaa opetuksen, tutkimuksen sekä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden saroilla myös tulevaisuudessa.

Alumni Advisory Board

Alumniohjausryhmä, Alumni Advisory Board, käy keskustelua alumnitoiminnasta, koulun ulkoisista suhteista sekä varainhankinnasta.

School of Business Alumni Advisory Board 2019. From the left: Ingmar Björkman, Jonna Söderholm, Mika Raulas, Juho Tuovinen, Terttu Sopanen, Elisa Liekkilä, Jaakko Eteläaho, Elina Björklund, Pasi Torppa, Arttu Aine, Norbert Juhász, Niklas Wasenius and Emilia Nevalainen.

Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläät

Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläät koostuu laajemmasta joukosta aktiivisia alumneja, joista kukin edustaa liike-elämän eri osa-alueita, koulun eri koulutusohjelmia sekä tietenkin omaa vuosikurssiaan. Alumnisuurlähettiläät tukevat Kauppakorkeakoulua alumnitoiminnan kehittämisessä ja toimivat siltana opiskelijoiden, koulun ja liike-elämän välillä.

Mentoring programme participants, a mentor and a mentee, discussing together.

Jaa kokemuksiasi opiskelijoiden kanssa

Kauppakorkeakoulun alumnit ovat aktiivisesti mukana tukemassa nykyisiä opiskelijoitamme heidän opinnoissaan ja siirtymisessään työelämään. Alumnina sinä voit tukea opiskelijoitamme osallistumalla Aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan.

Mentorointiohjelmassa opiskelijat pääsevät keskustelemaan työkokemusta kartuttaneiden alumnien kanssa. Alumnit saavat puolestaan tuoreita näkökulmia Aalto-yliopistossa opiskelusta ja pääsevät samalla kehittämään omia mentorointitaitojaan.

Mentorina toimiessasi saat mahdollisuuden jakaa omaa osaamistasi ja verkostoitua Aalto-yliopiston monitieteisen mentorointiyhteisön kanssa. Mentorointiohjelma on avoinna maisteritason opiskelijoille, tohtorikoulutettaville ja kaikkien Aalto-yliopiston korkeakoulujen alumneille. Vuosittainen hakuaika ohjelmaan on huhti-toukokuussa.

Aalto-yliopiston mentorointiohjelma

 

Alumni celebrating at the School of Business Homecoming Day on 31 August 2018

Vuosikurssitapaamiset

Monet Kauppakorkeakoulun alumnit järjestävät vuosikurssitapaamisia, joissa on mahdollisuus tavata opiskelutovereita valmistumisen jälkeen. Koulu tarjoaa mielellään tilat vuosikurssitapaamisten järjestämiseen, ja autamme myös lähettämään kutsut omalle vuosikurssillesi.

Jos haluat järjestää vuosikurssitapaamisen, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun alareunasta.

Homecoming Day 31.8.2018 panel discussion. From the left: Vesa Puttonen, Taavi Heikkilä, Marianne Vikkula, Heikki Malinen, Kristiina Mäkelä ja Casper von Koskull.

Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumat

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa järjestetään monia tapahtumia, joihin alumnit ovat tervetulleita. Suurimmat Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumat ovat:

Homecoming Day

Jaakko Honko -luento

Better Business – Better Society -seminaarisarja

Masters' Gala

Naistenpäivän seminaari

Contact information

Emilia Nevalainen

Emilia Nevalainen

Kauppakorkeakoulun dekaanin yksikkö
Asiantuntija, alumnisuhteet
Kysymyksiä? Olethan yhteydessä: [email protected]

 

 

 

Alumneille

Alumniverkostoomme kuuluu jo lähes 45 000 alumnia yli 80 eri maassa. Verkoston jäsenenä saat tuoretta tutkimustietoa, kontakteja eri aloilta sekä lukuisia mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen. Alumnejamme ovat kaikki, jotka ovat valmistuneet Aalto-yliopistosta ja sen muodostaneista korkeakouluista (TKK, Taik ja Helsingin kauppakorkeakoulu) sekä vaihto-opiskelijat. Voit liittyä alumniverkostoon jo opiskeluaikana!

More for Aalto University alumni
Two Aalto University alumni walks outside under a red Aalto umbrella

Alumniuutiset

Lue uutisia Aalto-yliopiston ja Kauppakorkeakoulun alumnitoiminnasta, tapahtumista sekä tarinoita alumneilta!

Suomen Leijonan komentajamerkki
Palkitut Julkaistu:

Aaltolaiset saavat kunniamerkkejä itsenäisyyspäivänä 2019

Suomen Leijonan komentajamerkin saavat provosti Kristiina Mäkelä, dekaani Ingmar Björkman ja prof. Martti Mäntylä.
Digital Challenge -kurssin 6-henkinen voittajatiimi ja oikealla pitchaus-kilpailun juontaja
Palkitut, Opinnot Julkaistu:

Digitalism Challenge -kurssilla innovoituja ratkaisuja viedään käytännön toteutukseen

Luomuliitto, Tapola-Camphillin luomutila ja Fat Lizard Brewing Co. olivat erittäin tyytyväisiä kurssin aikana syntyneisiin sovelluksiin.
Kuvassa näkyy Jesús Manuel Castro Félix.
Opinnot Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Jesús Manuel Castro Félix

Hyvä viestintä ja jatkuva oppiminen olivat tärkeimmät asiat, jotka alumni sai mukaansa MIB-maisteriohjelmasta.
Jesse Rajala sitting in a big armchair in the Business School lobby, looking up.
Opinnot Julkaistu:

Alumni Jesse Rajala: “Tieto- ja palvelujohtaminen maisteriopintojen pääaineena oli urani kannalta erittäin hyvä valinta”

Vastavalmistunut tieto- ja palvelujohtamisen alumni Jesse Rajala kertoo opinnoistaan ja antaa vinkkejä opiskelijoille jotka tulevat Aalto-yliopistoon ammattikorkeakouluista.

Seuraa Kauppakorkeakoulua sosiaalisessa mediassa

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu