Kauppakorkeakoulun alumnit

Kun valmistut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, sinusta tulee koulun alumni. Jos haluat osallistua alumnitoimintaan ja laajentaa osaamistasi myös valmistumisen jälkeen, voit rekisteröityä Aalto-yliopiston alumniverkoston jäseneksi. Liittyminen on ilmaista ja alumnitoiminta täysin vapaaehtoista.
Young alumni celebrating their graduation at Aalto Graduation Party 2018.

Alumni stories

School of Business Alumni Ambassador Markus Helaniemi
Yhteistyö Julkaistu:

Alumnisuurlähettilään tarina: Markus Helaniemi

”Kauppatieteellisen koulutuksen ansiosta ymmärrän asiakkaan tilanteita ja haasteita juuri yrityksen näkökulmasta ja tiedän, miten asiakasta voi parhaiten auttaa”, sanoo alumnisuurlähettiläämme Markus Helaniemi. ”Kauppatieteellisen erityisosaamisen lisäksi yleistietoa ja laajaa ymmärrystä maailmasta ja yhteiskunnasta tulisi myös korostaa.”
Risto Siilasmaa piti Jaakko Honko -luennon Kauppakorkeakoululla 6.6.2019. Kuva: Lasse Lecklin / Aalto-yliopisto
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Kannattaa opiskella kvanttilaskentaa ja koneoppimista, sanoi Jaakko Honko -luennon pitänyt Risto Siilasmaa

Kansleri Jaakko Hongon nimeä kantava luento keräsi yli 300 Kauppakorkeakoulun alumnia Ekonominaukio 1:een.
School of Business alumna Katariina Koskelainen
Yhteistyö Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Katariina Koskelainen

Katariina Koskelainen opiskeli Kauppakorkeakoulussa vuosina 2008–2013 pääaineenaan johtaminen. Hän työskentelee liikkeenjohdon konsulttina CIVITTA-nimisessä konsulttiyrityksessä. Kysyimme Katariinalta konsultin työstä ja vinkit konsultin uralle hakeutumiseen.
School of Business Alumni Ambassador Mia Sirkiä
Yhteistyö Julkaistu:

Alumnisuurlähettilään tarina: Mia Sirkiä

”Minulle pääaineen valinta oli todella vaikea, sillä minua kiinnosti laajasti kaikki enkä olisi halunnut vielä opiskelujen aikana rajata vaihtoehtoja pois”, pohtii Kauppakorkeakoulun alumnisuurlähettiläs Mia Sirkiä. Hän rohkaisee samassa tilanteessa olevia: ”Mieti omia kiinnostuksen kohteitasi ja mene niiden mukaan. Aito intohimo johtaa menestykseen!”

Rekisteröityneenä alumnina saat kutsuja alumnitapahtumiin, joissa voit laajentaa omaa osaamistasi ja verkostojasi muiden alumnien kanssa. Lisäksi pysyt tietoisena koulun kehityksestä ja tapahtumista sekä pääset itse vaikuttamaan koulun kehitykseen esimerkiksi osallistumalla uraseurantakyselyihin.

Alumnina toimiminen antaa sinulle hyvän mahdollisuuden vaikuttaa myös Kauppakorkeakoulun alumnitoiminnan kehittämiseen sekä luontevan väylän tuoreisiin opiskelijakontakteihin.

Rekisteröidy nyt!

Alumniyhteistyön eri muodot

Kauppakorkeakoulussa on perustettu kaksi alumniyhteistyön muotoa, joilla pyritään tukemaan koulun toimintaa opetuksen, tutkimuksen sekä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden saroilla myös tulevaisuudessa.

Alumni Advisory Board

Alumniohjausryhmä, Alumni Advisory Board, käy keskustelua alumnitoiminnasta, koulun ulkoisista suhteista sekä varainhankinnasta.

School of Business Alumni Advisory Board 2019. From the left: Ingmar Björkman, Jonna Söderholm, Mika Raulas, Juho Tuovinen, Terttu Sopanen, Elisa Liekkilä, Jaakko Eteläaho, Elina Björklund, Pasi Torppa, Arttu Aine, Norbert Juhász, Niklas Wasenius and Emilia Nevalainen.

Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläät

Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläät koostuu laajemmasta joukosta aktiivisia alumneja, joista kukin edustaa liike-elämän eri osa-alueita, koulun eri koulutusohjelmia sekä tietenkin omaa vuosikurssiaan. Alumnisuurlähettiläät tukevat Kauppakorkeakoulua alumnitoiminnan kehittämisessä ja toimivat siltana opiskelijoiden, koulun ja liike-elämän välillä.

Mentoring programme participants, a mentor and a mentee, discussing together.

Jaa kokemuksiasi opiskelijoiden kanssa

Kauppakorkeakoulun alumnit ovat aktiivisesti mukana tukemassa nykyisiä opiskelijoitamme heidän opinnoissaan ja siirtymisessään työelämään. Alumnina sinä voit tukea opiskelijoitamme osallistumalla Aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan.

Mentorointiohjelmassa opiskelijat pääsevät keskustelemaan työkokemusta kartuttaneiden alumnien kanssa. Alumnit saavat puolestaan tuoreita näkökulmia Aalto-yliopistossa opiskelusta ja pääsevät samalla kehittämään omia mentorointitaitojaan.

Mentorina toimiessasi saat mahdollisuuden jakaa omaa osaamistasi ja verkostoitua Aalto-yliopiston monitieteisen mentorointiyhteisön kanssa. Mentorointiohjelma on avoinna maisteritason opiskelijoille, tohtorikoulutettaville ja kaikkien Aalto-yliopiston korkeakoulujen alumneille. Vuosittainen hakuaika ohjelmaan on huhti-toukokuussa.

Aalto-yliopiston mentorointiohjelma

 

Alumni celebrating at the School of Business Homecoming Day on 31 August 2018

Vuosikurssitapaamiset

Monet Kauppakorkeakoulun alumnit järjestävät vuosikurssitapaamisia, joissa on mahdollisuus tavata opiskelutovereita valmistumisen jälkeen. Koulu tarjoaa mielellään tilat vuosikurssitapaamisten järjestämiseen, ja autamme myös lähettämään kutsut omalle vuosikurssillesi.

Jos haluat järjestää vuosikurssitapaamisen, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun alareunasta.

Homecoming Day 31.8.2018 panel discussion. From the left: Vesa Puttonen, Taavi Heikkilä, Marianne Vikkula, Heikki Malinen, Kristiina Mäkelä ja Casper von Koskull.

Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumat

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa järjestetään monia tapahtumia, joihin alumnit ovat tervetulleita. Suurimmat Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumat ovat:

Homecoming Day

Jaakko Honko -luento

Masters' Gala

Naistenpäivän seminaari

Contact information

Emilia Nevalainen

Emilia Nevalainen

Kauppakorkeakoulun dekaanin yksikkö
Asiantuntija, alumnisuhteet
Kysymyksiä? Olethan yhteydessä: [email protected]

 

 

 

Alumneille

Alumniverkostoomme kuuluu jo lähes 45 000 alumnia yli 80 eri maassa. Verkoston jäsenenä saat tuoretta tutkimustietoa, kontakteja eri aloilta sekä lukuisia mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen. Alumnejamme ovat kaikki, jotka ovat valmistuneet Aalto-yliopistosta ja sen muodostaneista korkeakouluista (TKK, Taik ja Helsingin kauppakorkeakoulu) sekä vaihto-opiskelijat. Voit liittyä alumniverkostoon jo opiskeluaikana!

More for Aalto University alumni
Aalto-yliopisto alumnit

Alumniuutiset

Lue uutisia Aalto-yliopiston ja Kauppakorkeakoulun alumnitoiminnasta, tapahtumista sekä tarinoita alumneilta!

Kuva: Tuomas Uusheimo.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto-yliopisto isännöi EURO2022-konferenssin noin 2500 operaatiotutkijalle

Kesän 2022 konferenssin järjestää Suomen operaatiotutkimusseura yhteistyössä Aalto-yliopiston operaatiotutkimuskeskuksen (ACOR) sekä Aalto-yliopiston matematiikan ja systeemianalyysin ja tieto- ja palvelujohtamisen laitosten kanssa.
Falling Walls
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Voita matka Berliinin Falling Walls –pitchauskilpailuun

Suomen kilpailu järjestetään Design Factorylla Otaniemessä 19. syyskuuta. Ilmoittaudu mukaan 5. syyskuuta mennessä.
Nanocellulose bicycle Photo: Eeva Suorlahti
Yhteistyö, Tiedotteet, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Tulevaisuuden kestäviä elämäntapoja esillä Otaniemessä

Yksi Helsinki Design Weekin päätapahtumista, Designs for a Cooler Planet, esittelee Aalto-yliopiston monialaisia tulevaisuuden ratkaisuja, kuten nanoselluloosapolkupyörän, mikrobikuulokkeet ja Ioncell-vaatteita.
Aalto Effect book cover / Photo by Mikko Raskinen
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Puhtaasta energiasta räätälöityyn lääketieteeseen – uusi kirja kertoo yliopiston vaikuttavuudesta

Aaltovaikutus on kunnianosoitus kymmenien tutkijoiden kunnianhimoiselle ja tinkimättömälle työlle.

Seuraa Kauppakorkeakoulua sosiaalisessa mediassa

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu