Kauppakorkeakoulu

Kauppakorkeakoulun alumnit

Kun valmistut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, sinusta tulee koulun alumni. Jos haluat osallistua alumnitoimintaan ja laajentaa osaamistasi myös valmistumisen jälkeen, voit rekisteröityä Aalto-yliopiston alumniverkoston jäseneksi. Liittyminen on ilmaista ja alumnitoiminta täysin vapaaehtoista.
Young alumni celebrating their graduation at Aalto Graduation Party 2018.

Alumni stories

School of Business alumna Göksu Sarigöl
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Göksu Sarigöl

Alumnimme Göksu Sarigöl suoritti opiskeluaikanaan harjoittelujakson Kauppakorkeakoulun ulkomaalaisille opiskelijoille suunnatun harjoitteluohjelman kautta. "Olin onnekas, että Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut auttoivat minua tässä kohtaa uraani."
Aalto Alumni meet-and-greet in Brussels
Yhteistyö Julkaistu:

"On vaikeaa innovoida keinoja maailman ympäri purjehtimiseen, jos ajattelee maailman olevan litteä"

Sirpa Pietikäinen puhui maapallomme tilasta alumnitapaamisessa Brysselissä.
Vuosikurssin -49 alumnit Helga Dahlgren (vas.), Olli Nuotio ja Kristina Puranen
Yhteistyö Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnit palasivat Kauppikselle 70 vuotta opintojensa aloittamisen jälkeen

Orastava kansainvälisyys, ystävät, kuorolaulu ja opintojen jälkeinen varma työpaikka ovat muistoissa päällimmäisinä.
School of Business alumna Essi Raitala
Yhteistyö Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Essi Raitala

Vaihtuvat tehtävät ja monipuolisuus saivat alumnimme Essi Raitalan kiinnostumaan urasta ulkoministeriössä. Nyt hän on ensimmäisellä pitkällä ulkomaankomennuksellaan Suomen Nairobin suurlähetystössä.

Rekisteröityneenä alumnina saat kutsuja alumnitapahtumiin, joissa voit laajentaa omaa osaamistasi ja verkostojasi muiden alumnien kanssa. Lisäksi pysyt tietoisena koulun kehityksestä ja tapahtumista sekä pääset itse vaikuttamaan koulun kehitykseen esimerkiksi osallistumalla uraseurantakyselyihin.

Alumnina toimiminen antaa sinulle hyvän mahdollisuuden vaikuttaa myös Kauppakorkeakoulun alumnitoiminnan kehittämiseen sekä luontevan väylän tuoreisiin opiskelijakontakteihin.

Rekisteröidy nyt!

Alumniyhteistyön eri muodot

Kauppakorkeakoulussa on perustettu kaksi alumniyhteistyön muotoa, joilla pyritään tukemaan koulun toimintaa opetuksen, tutkimuksen sekä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden saroilla myös tulevaisuudessa.

Alumni Advisory Board

Alumniohjausryhmä, Alumni Advisory Board, käy keskustelua alumnitoiminnasta, koulun ulkoisista suhteista sekä varainhankinnasta.

School of Business Alumni Advisory Board 2019. From the left: Ingmar Björkman, Jonna Söderholm, Mika Raulas, Juho Tuovinen, Terttu Sopanen, Elisa Liekkilä, Jaakko Eteläaho, Elina Björklund, Pasi Torppa, Arttu Aine, Norbert Juhász, Niklas Wasenius and Emilia Nevalainen.

Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläät

Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläät koostuu laajemmasta joukosta aktiivisia alumneja, joista kukin edustaa liike-elämän eri osa-alueita, koulun eri koulutusohjelmia sekä tietenkin omaa vuosikurssiaan. Alumnisuurlähettiläät tukevat Kauppakorkeakoulua alumnitoiminnan kehittämisessä ja toimivat siltana opiskelijoiden, koulun ja liike-elämän välillä.

Mentoring programme participants, a mentor and a mentee, discussing together.

Jaa kokemuksiasi opiskelijoiden kanssa

Kauppakorkeakoulun alumnit ovat aktiivisesti mukana tukemassa nykyisiä opiskelijoitamme heidän opinnoissaan ja siirtymisessään työelämään. Alumnina sinä voit tukea opiskelijoitamme osallistumalla Aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan.

Mentorointiohjelmassa opiskelijat pääsevät keskustelemaan työkokemusta kartuttaneiden alumnien kanssa. Alumnit saavat puolestaan tuoreita näkökulmia Aalto-yliopistossa opiskelusta ja pääsevät samalla kehittämään omia mentorointitaitojaan.

Mentorina toimiessasi saat mahdollisuuden jakaa omaa osaamistasi ja verkostoitua Aalto-yliopiston monitieteisen mentorointiyhteisön kanssa. Mentorointiohjelma on avoinna maisteritason opiskelijoille, tohtorikoulutettaville ja kaikkien Aalto-yliopiston korkeakoulujen alumneille. Vuosittainen hakuaika ohjelmaan on huhti-toukokuussa.

Aalto-yliopiston mentorointiohjelma

 

Alumni celebrating at the School of Business Homecoming Day on 31 August 2018

Vuosikurssitapaamiset

Monet Kauppakorkeakoulun alumnit järjestävät vuosikurssitapaamisia, joissa on mahdollisuus tavata opiskelutovereita valmistumisen jälkeen. Koulu tarjoaa mielellään tilat vuosikurssitapaamisten järjestämiseen, ja autamme myös lähettämään kutsut omalle vuosikurssillesi.

Jos haluat järjestää vuosikurssitapaamisen, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun alareunasta.

Homecoming Day 31.8.2018 panel discussion. From the left: Vesa Puttonen, Taavi Heikkilä, Marianne Vikkula, Heikki Malinen, Kristiina Mäkelä ja Casper von Koskull.

Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumat

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa järjestetään monia tapahtumia, joihin alumnit ovat tervetulleita. Suurimmat Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumat ovat:

Homecoming Day

Jaakko Honko -luento

Better Business – Better Society -seminaarisarja

Masters' Gala

Naistenpäivän seminaari

Contact information

Emilia Nevalainen

Emilia Nevalainen

Kauppakorkeakoulun dekaanin yksikkö
Asiantuntija, alumnisuhteet
Kysymyksiä? Olethan yhteydessä: [email protected]

 

 

 

Alumneille

Alumniverkostoomme kuuluu jo lähes 45 000 alumnia yli 80 eri maassa. Verkoston jäsenenä saat tuoretta tutkimustietoa, kontakteja eri aloilta sekä lukuisia mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen. Alumnejamme ovat kaikki, jotka ovat valmistuneet Aalto-yliopistosta ja sen muodostaneista korkeakouluista (TKK, Taik ja Helsingin kauppakorkeakoulu) sekä vaihto-opiskelijat. Voit liittyä alumniverkostoon jo opiskeluaikana!

More for Aalto University alumni
Two Aalto University alumni walks outside under a red Aalto umbrella

Alumniuutiset

Lue uutisia Aalto-yliopiston ja Kauppakorkeakoulun alumnitoiminnasta, tapahtumista sekä tarinoita alumneilta!

Two female students chatting at the Aalto Summer Job Day on 16 January 2020. Photo: Kalle Kataila / Aalto University
Yhteistyö Julkaistu:

Suomen kieltä ei tarvitse osata saadakseen kesätöitä

Yli 70 % Aalto Summer Job Dayhin osallistuneista työnantajista palkkaa mielellään myös ulkomaalaisia, jotka eivät puhu suomea.
Otaniemi kampus ilmakuva
Kampus Julkaistu:

Sähkökatko vaikutti osaan rakennuksista Otaniemen alueella

Otaniemen alueella oli sähkökatko, joka vaikutti osaan rakennuksista. Vika on saatu korjattua.
Graafinen kuva kuvaa niitä viittä tapaa, joilla yrittäjät viestivät yrityksensä lopettamispäätöksestä.
Tiedotteet Julkaistu:

Voittoisa, syleilevä vai tasapainottava? Yrittäjät viestivät bisneksensä kaatumisesta viidellä eri kerrontatyylillä

Uraauurtava tutkimus osoitti, että yrittäjät vahvistavat viestinnässään omaa ammatillista imagoaan ja sidosryhmäsuhteitaan – ja välttävät muiden syyttämistä.
Postin aulatila, jonka toiminnallisuutta opiskelijat kehittivät palvelumuotoilun keinoin
Yhteistyö Julkaistu:

Seuraa Kauppakorkeakoulua sosiaalisessa mediassa

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu