Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr

Tukea tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö, rekisteröity säätiö (sr), on vuonna 1974 perustettu juridisesti itsenäinen yhteisö, joka tukee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulua ja sen piirissä toimivia henkilöitä tutkimus- ja opetustoimintaa edistävillä apurahoilla ja muulla tuella. Tukisäätiö rahoittaa toimintansa omaisuustuotoista ja lahjoituksista saatavin varoin.

Tietoa Tukisäätiöstä
Outside picture of the School of Business building in Otaniemi. Three Aalto Flags swinging in front of the building.

Apurahat

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr -apurahojen hakukaudet ovat helmikuussa ja syyskuussa. Haettavissa olevista apurahoista ilmoitetaan vuosittain helmikuun ja syyskuun alussa näillä sivuilla. Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön myöntämien apurahojen ja muun tuen kohdealueita ovat mm.

  • tieteellinen tutkimustyö 
  • tutkimuksiin liittyvät matkat 
  • opinnäytetutkimukset 
  • tunnustuspalkinnot

Myönnetyt apurahat

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö (sr) myöntää apurahoja, tunnustuspalkintoja ja muuta tukea Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkijoille, opettajille, muulle henkilökunnalle ja opiskelijoille. Apurahoja myönnetään kaksi kertaa vuodessa.

Lisätiedot apurahoista!
Aalto-yliopisto Dipoli

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön ja Yrjö Uiton säätiön haettavat apurahat keväällä 2024

Tutustu Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön ja Yrjö Uiton säätiön apurahanhakuilmoituksiin ja hae apurahaa! Apurahat ovat haettavissa kahdesti vuodessa: helmikuussa ja syyskuussa.

Seuraava hakuaika on syyskuussa 2024
Aalto-yliopisto Oppismiskeskus / Tuomas Uusheimo

Lahjoitukset Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr tarjoaa yrityksille ja muille yhteisöille sekä alumneille ja muille yksityishenkilöille luontevan mahdollisuuden olla mukana edistämässä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kehittymistä.

Lahjoita nyt!
Aalto University / donate

Yhteystiedot, hallinto ja johto – Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: