Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr

Tukea tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö, rekisteröity säätiö (sr), on vuonna 1974 perustettu juridisesti itsenäinen yhteisö, joka tukee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulua ja sen piirissä toimivia henkilöitä tutkimus- ja opetustoimintaa edistävillä apurahoilla ja muulla tuella. Tukisäätiö rahoittaa toimintansa omaisuustuotoista ja lahjoituksista saatavin varoin.

Tietoa Tukisäätiöstä
The School of Business

Apurahat

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr -apurahojen hakukaudet ovat helmikuussa ja syyskuussa. Haettavissa olevista apurahoista ilmoitetaan vuosittain helmikuun ja syyskuun alussa näillä sivuilla. Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön myöntämien apurahojen ja muun tuen kohdealueita ovat mm.

  • tieteellinen tutkimustyö 
  • tutkimuksiin liittyvät matkat 
  • opinnäytetutkimukset 
  • tunnustuspalkinnot

Myönnetyt apurahat

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö (sr) myöntää apurahoja, tunnustuspalkintoja ja muuta tukea Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkijoille, opettajille, muulle henkilökunnalle ja opiskelijoille. Apurahoja myönnetään kaksi kertaa vuodessa.

Lisätiedot apurahoista!
Aalto-yliopisto Dipoli

Haettavat apurahat, syksy 2019

Tutustu helmikuun apurahojen hakuihin! Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön ja Yrjö Uiton säätiön apurahat ovat haettavissa kahdesti vuodessa: keväällä helmikuussa ja syksyllä syyskuussa.

Hae nyt!
Aalto-yliopisto Oppismiskeskus / Tuomas Uusheimo

Lahjoitukset Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr tarjoaa yrityksille ja muille yhteisöille sekä alumneille ja muille yksityishenkilöille luontevan mahdollisuuden olla mukana edistämässä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kehittymistä.

Lahjoita nyt!
Aalto University / donate

 

Yhteystiedot, hallinto ja johto – Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu