Kauppakorkeakoulu

Premium Partner - Deloitte

Yhteistyöstä hyötyy niin organisaatio kuin opiskelijat – uudet kauppislaiset lahjakkuudet liittyvät vuositain Deloitten joukkoon.
crowd of people are standing in front of black wall with green dots and some text. Deloitte logo on the right-hand upper corner.
Deloitte Aalto Talent Expo 2021 -messuilla, Kuvaaja Sara Vertanen

Deloitte on yksi pitkäaikaisimmista kumppaneistamme ja virallinen partneruutemme alkoi jo vuonna 2006. Yhteistyö on kuitenkin alkanut jo paljon ennen varsinaista partneriohjelmaa, erityisesti opetuksessa ja opiskelijoiden rekrytoinneissa. 

Asiantuntijaorganisaatio Deloitte tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilintarkastus-, konsultointi-, yritysjärjestely-, riskienhallinta- sekä vero- ja lakipalveluita. Deloitten osaamisverkosto toimii yli 150 maassa ja organisaatiossa on reilut 345 000 asiantintuntijaa kansainvälisesti. Suomessa Deloitte työllistää 750 asiantuntijaa kolmessa eri toimistossa: Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Tutustu Deloitteen tarkemmin heidän verkkosivuillaan: https://deloitte.fi.  

Two blond women are laughing and looking at a book
Deloitte on osallistunut säännöllisesti Aalto-yliopiston ja sen edeltäjien uramessuille jo vuosikymmenten ajan. Kuva on ARENA Career Fair 2008 -messuilta. Valokuvaaja Aino Huovio.

"Pitkäaikaisen aktiivisen yhteistyömme seurauksena yhä useampi uusi deloittelainen liittyy joukkoomme Aalto-yliopistosta.”
- Leena Nyström, Deloitte

Deloitten henkilöstöjohtaja Leena Nyström näkee Deloitten ja Aalto-yliopiston tavoitteissa suuren yhtäläisyyden: ”Aalto-yliopisto auttaa luomaan ratkaisuja maailmaan isoihin haasteisiin, kuten mekin maailman suurimpana asiantuntijaorganisaationa. Deloittella palvelemme asiakkaitamme usein asiantuntijatiiminä, jossa eri alan asiantuntijat työskentelevät yhdessä. Pitkäaikaisen aktiivisen yhteistyömme seurauksena yhä useampi uusi deloittelainen liittyy joukkoomme Aalto-yliopistosta.”

Yksi yhteistyömme kulmakivistä on aina ollut Deloitten Trainee-ohjelman markkinointi. Nykyisin Trainee-ohjelmaan haetaan uusia kykyjä kahdesti vuodessa. Tämän lisäksi Deloitte on opiskelijoiden tavattavissa monipuolisesti ympäri vuoden. He ovat aktiivisesti mukana yliopiston ja opiskelijajärjestöjen järjestämissä tapahtumissa, kuten vuosittaisilla messuillamme sekä auttamassa opiskelijoitamme case-haastatteluihin valmistautumisessa ja CV-klinikoilla. Opiskelijat ovat antaneet todella hyvää palautetta Deloitten säännöllisestä avusta työnhakuun liittyvissä kysymyksissä. 

Deloitten edustajat ovat ahkerasti mukana myös opetuksessa, niin vierailevina luennoitsijoina kursseilla kuin haastavien projektitehtävien (Capstone-kurssit) muodossa. Lisäksi räätälöidyissä yritysprojekteissa opiskelijamme ovat päässeet tuomaan Deloitten asiantuntijoiden työhön arvokasta taustatietoa. 

Deloitten kaksi suurinta liiketoimintayksikköä ovat konsultointi ja tilintarkastus, ne tarjoavatkin Trainee-hakuihin eniten avoimia paikkoja. Isona organisaationa Deloittelta löytyy mielenkiintoisia tehtäviä nykyisten kauppakorkeakoululaisten lisäksi myös alumneillemme. Deloitte tekee laajasti yhteistyötä eri Aallon ylioppilaskunnan ainejärjestöjen ja kiltojen kanssa (mm. Tietokilta, Prodeko, Accounting, Financen ja Jury). Näin näkyvyys on monipuolisempaa ja kohdentuu tarvittaessa hyvinkin tarkasti. 

Opiskelijoille

Deloitten Trainee-ohjelman haku on auki yleensä kaksi kertaa vuodessa - syksyllä ja talvella. Lue Trainee-ohjelmasta täältä: Oletko sinä seuraava Deloitte Trainee? 

Two women holding papers and talking to eachother next to a group of people
Deloitte ARENA Career Fair-messuilla vuonna 2017. Valokuvaaja Anni Hanén-Kajander

Lue lisää Deloittesta työnantajana heidän yritysprofiilistaan Aallon JobTeaserissa (vaatii aalto-tunnistautumisen):  

Linkki JobTeaserin yritysprofiiliin
Deloitten (myös muissa maissa) avoimet työpaikat Aallon JobTeaserissa: 

Linkki JobTeaserin työpaikkaportaaliin

Uutisia

Aalto.fi:ssä julkaistuja artikkeleita yhteistyöstämme:

Miia Martikainen_alumni

Alumni Miia Martikainen: sydämeni sykkii yhteiskuntamme hyvinvoinnin haasteiden ratkomiselle

”Kiinnostuin kauppatieteiden opiskelusta, koska koin, että opintojen kautta pääsen vaikuttamaan yhteiskuntaan ja tärkeiksi pitämiini asioihin”, kertoo alumnimme Miia Martikainen. Konsultin elämää Martikaisella on takana jo vuosikymmen, ja tällä hetkellä hän on unelmatyössään ratkomassa julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmän tulevaisuuden haasteita.

Uutiset
Deloitte-projektin_ryhmäkuva

Opiskelijat tutkivat, miten Deloitte voisi houkutella M&A-yksikköönsä lisää naishakijoita

Lähtökohtana projektille oli Deloitten halu aktiivisesti kasvattaa naisten osuutta.

Uutiset
Henri Salomaa

Alumni Henri Salomaa: Halu oppia on tärkeää myös työelämässä

”Työelämässä on tärkeää halu oppia, sillä osaaminen ja ammattitaito kehittyvät suurilta osin vasta käytännössä”, kertoo alumnimme Henri Salomaa, joka työskentelee Deloittella tilintarkastuksen Traineena ja samanaikaisesti opiskelee viimeistä vuotta laskentatoimen maisteriohjelmassa.

Uutiset
Terveystuoli, asiakkaan sormessa tutkimuslaite. Kuva: Mikko Raskinen

Miten millenniaalit näkevät sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuuden?

Deloittelle tehdyssä opiskelijoiden yritysprojektissa syntyi raikkaita ideoita.

Uutiset
Creative Sustainability -maisteriohjelman opiskelijoiden muodostaman joukkueen ratkaisu arvioitiin tällä kertaa kilpailun parhaaksi. Kuva: Deloitte

Social Hackathonin voittanut joukkue haluaa aktivoida ikääntyvää Suomea

Yhteisöllisyyden lisääminen pelillistämisen kautta sekä kerättävän datan hyödyntäminen uusin tavoin ovat ratkaisun vahvuudet.

Uutiset

Partneriohjelma pitkäjänteiseen kumppanuuteen

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on oma partneriohjelma, joka rakentaa ja ylläpitää tiiviitä, pitkäaikaisia suhteita korkeakoulun ja yritysten välillä. Se on lajissaan ainutlaatuinen Suomen korkeakouluissa ja avaa yhteyksiä myös Aalto-yliopiston muihin kouluihin.

Lue lisää
Partnership Program

Yhteyshenkilö

Annemari Rautio

Annemari Rautio

Senior Manager, Corporate Relations, School of Business

Yhteistyö

Alla erilaisia yhteistyömahdollisuuksia. 

Opiskelijoita Kauppakorkeakoululla. Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit / Customized Student Business Projects

Kauppakorkeakoulun Räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit -konsepti on suunniteltu yrityksille tehtäviä tutkimus- ja selvitysprojekteja varten ja sen lähtökohtana ovat yrityksen tarpeet.

Kauppakorkeakoulu
Kauppakorkeakoulun Cafe Kylterin edusta.

Kehitä työnantajamielikuvaa Kauppakorkeakoulussa

Tarjoamme työnantajille mahdollisuuksia näkyä eri kanavissamme tai kohdata opiskelijoita omissa tapahtumissaan Kauppakorkeakoululla.

Kauppakorkeakoulu
Project work course gala

Opintoprojektit

Opiskelijaprojekteissa ratkotaan tosielämän haasteita yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Yritysyhteistyö
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: