Kauppakorkeakoulu

Premium Partner - EY

Kauppakorkeakoulun Premium Partnerina EY on sekä saanut tietoa omaa toimintaansa tukemaan että jakanut tietoa työelämästä opiskelijoillemme.
Smiling people standing and talking in front of a colorful wall with EY logo
EY Aalto Talent Expo 2022 -messuilla. Valokuvaaja Sara Vertanen.

EY on ollut aktiivinen kumppani Kauppakorkeakoululle hyvin pitkään. Luonnollinen jatko pitkälle yhteistyölle oli vuonna 2002 lähteä mukaan Premium Partner -ohjelmaan. Vuosien varrella EY on ollut mukana monessa: vierailevia luennoitsijoita kursseilla, tuomalla caseja ja muita projekteja kurssien opiskelijoille, näytteilleasettajana messuilla ja muissa tapahtumissa sekä auttamassa opiskelijoita työnhaussa, koulutuksissa, jne.  

Viime aikoina erityisesti EY-Parthenon on tehnyt tiiviisti yhteistyötä Kauppakorkeakoulun kanssa. Se on ollut mukana niin Capstone-kursseilla kuin räätälöidyn yritysprojektinkin toimeksiantajana. Markus Paunu EY-Parthenonilta on ollut mukana yhteistyössä monin tavoin ”Aallon Kauppakorkeakoulun kanssa tehty yhteistyö on mielestäni ollut hyvä keino päästä kiinni opiskelijoiden ajatusmaailmaan siitä, mitä he toivoisivat potentiaalisilta tulevaisuuden työnantajiltaan. Lisäksi olemme pystyneet tarjoamaan opiskelijoille tietoa ja käytännönläheisiä esimerkkejä työstämme erilaisten kurssiyhteistöiden sekä opiskelijaprojektien kautta. Yksi asia, jota itse jäin kaipaamaan opiskeluaikoinani, oli juuri lähempi yhteistyö yritysten kanssa. Olenkin ollut tyytyväinen siihen, että opiskelijat ovat ottaneet meidät innoissaan vastaan kursseille ja opiskelijaprojekteihin ja toivon, että olemme pystyneet tarjoamaan opiskelijoille tietoa ja näkökulmia työstämme sekä EY:stä ja EY-Parthenonista yrityksenä, kun työelämään siirtyminen tulee heille ajankohtaiseksi.”

EY:llä on useita erilaisia liiketoimintayksiköitä, joiden kanssa on tehty vaihtelevasti erilaisia yhteistyöprojekteja. Tilintarkastuksen saralla yhteistyö on hyvin tiivistä ja EY onkin ollut mm. mukana projektissamme, jonka tarkoitus oli tuoda vuosien aikana muuttunutta alaa tutummaksi opiskelijoille. 

EY on kansainvälinen tilintarkastus-, konsultointi-, vero- laki- sekä strategia- ja yritysjärjestelypalveluita tuottava yli 300 000 asiantuntijan organisaatio. Lue lisää EY:stä osoitteessa https://www.ey.com/fi/fi/ ja seuraa EY:tä Instagramissa @eyficareers.  

Opiskelijoille

Monet lahjakkaat Aallon opiskelijat hakevat vuosittain EY:n trainee-ohjelmaan, johon haku on auki kaksi kertaa vuodessa. EY järjestää vuosittain myös monia opiskelijatapahtumia sekä erilaisia ohjelmia opiskelijoille kuten EY NextGen Women -ohjelman ja Young Tax Professional of the Year -kilpailun. Pysy ajantasalla tulevista tapahtumista ja avoimista paikoista seuraamalla Aallon JobTeaseria ja oman ainejärjestösi tapahtumia.  

Lue lisää EY:sta työnantajana heidän yritysprofiilistaan Aallon JobTeaserissa (aalto-tunnistautuminen) 

Linkki JobTeaserin yritysprofiiliin

EY:n (myös muissa maissa) avoimet työpaikat Aallon JobTeaserissa

Linkki JobTeaserin työpaikkaportaaliin

Uutisia

Aalto.fi:ssä julkaistuja artikkeleita yhteistyöstämme:

EY Legal -projektitiimi

Opiskelijatiimi kartoitti mahdollisuuksia uudelle toimintamallille EY:n lakipalveluissa

Projektin tavoitteena oli havainnoida uusien toimintamallien mahdollisuuksia pitkään samankaltaisena pysyneellä lakipalveluiden alalla.

Uutiset
Welcome Evening uusille maisteriopiskelijoille. Kuva: Roope Kiviranta

Uudet maisteriopiskelijat kokoontuivat verkostoitumaan Welcome Evening -tilaisuuteen

Alumnit tarjosivat arvokkaita vinkkejä maisteriopintoihin ja työllistymiseen.

Uutiset
Opiskelijoita Kauppakorkeakoululla. Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Capstone-kurssi kehittää vahvasti opiskelijoiden työelämävalmiuksia

Yhteistyö konsulttiyritysten ja Kauppakorkeakoulun kesken oli jälleen erittäin toimivaa.

Uutiset
Kati Ovaska

Alumni Kati Ovaska: Kukaan ei ole täysin valmis koulunpenkiltä, vaan työ opettaa

”Ei ole parempaa starttia työuralle kuin tilintarkastus”, kertoo alumnimme Kati Ovaska, joka valmistumisen jälkeen on löytänyt aina uusia haasteita talon sisältä. EY:llä kannustetaankin ottamaan uran suhteen ohjat omiin käsiin: 'Your career, it’s yours to build'.

Uutiset
Opiskelijaprojekti. Kuva: EY Panthenonin kuvapankki

Opiskelijaprojektissa pureuduttiin EY-Parthenonin brändinedistämistyöhön opiskelijoiden keskuudessa

Opiskelijat selvittivät bränditutkimuksen keinoin sitä, miten EY-Parthenonin brändi näyttäytyy opiskelijoiden keskuudessa sekä miten yrityksen kannattaisi jatkossa viestiä opiskelijoille.

Uutiset
EY:n edustajat, opiskelijat ja opiskelijaprojektin ohjaajat

Opiskelijat tunnistivat EY:lle digitaalisia työkaluja datan keräämisen ja analysoinnin tueksi

Tavoitteena oli vahvistaa EY:llä tietämystä ajankohtaisista datan keräämisen teknologiatrendeistä.

Uutiset

Partneriohjelma pitkäjänteiseen kumppanuuteen

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on oma partneriohjelma, joka rakentaa ja ylläpitää tiiviitä, pitkäaikaisia suhteita korkeakoulun ja yritysten välillä. Se on lajissaan ainutlaatuinen Suomen korkeakouluissa ja avaa yhteyksiä myös Aalto-yliopiston muihin kouluihin.

Lue lisää
Partnership Program

Yhteistyö

Alla erilaisia yhteistyömahdollisuuksia. 

Opiskelijoita Kauppakorkeakoululla. Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit / Customized Student Business Projects

Kauppakorkeakoulun Räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit -konsepti on suunniteltu yrityksille tehtäviä tutkimus- ja selvitysprojekteja varten ja sen lähtökohtana ovat yrityksen tarpeet.

Kauppakorkeakoulu
Kauppakorkeakoulun Cafe Kylterin edusta.

Kehitä työnantajamielikuvaa Kauppakorkeakoulussa

Tarjoamme työnantajille mahdollisuuksia näkyä eri kanavissamme tai kohdata opiskelijoita omissa tapahtumissaan Kauppakorkeakoululla.

Kauppakorkeakoulu
Project work course gala

Opintoprojektit

Opiskelijaprojekteissa ratkotaan tosielämän haasteita yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Yritysyhteistyö
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: