Handelshögskolan

Samarbeta med oss

Vid Handelshögskolan har vi en lång tradition av samarbete med alumner och företagsvärlden. Vi erbjuder alumner, företag och andra organisationer, samt offentliga sektorn, ett stort utbud av samarbetsformer.
Future of Capital Markets - Collaborate with us School of Business biz

Samarbeta med oss

Vid Handelshögskolan har vi en lång tradition av samarbete med alumner och företagsvärlden. Vi erbjuder alumner, företag och andra organisationer, samt offentliga sektorn, ett stort utbud av samarbetsformer.

Det är vitalt för vår högskola att samarbeta med företag. På så vis säkerställer vi att undervisningen och forskningen har samhällelig relevans. Via våra samarbeten med företag och organisationer erbjuds våra studeranden utmaningar från verkliga livet, som de kan analysera och lösa genom kursarbete, studentprojekt samt praktikplatser. Våra alumner stödjer våra studeranden genom att exempelvis delta i karriärevenemang och genom att vara mentorer. Långsiktiga företagssamarbeten, inklusive employer branding, utvecklas genom högskolans partnerskapsprogram.

Bläddra ned för att läsa mer om hur du kan:

  • engagera dig i alumnaktiviteter

  • initiera ett skräddarsytt studentprojekt

  • Öka din synlighet genom en sponsrad föreläsningssal

  • Kontakta och rekrytera studeranden

  • Stödja högskolan och sätta spår i framtiden

Alumneille, kuva: Lasse Lecklin

För alumner

Du blir alumn efter att du tagit examen vid Aalto-universitetets handelshögskola. Om du vill ta del av alumnaktiviteter och bredda din kunskap även efter examen, så kan du anmäla dig som medlem i Aalto-universitetets alumnnätverk helt gratis.

Bli en av oss

Aalto-yliopisto yhteistyötä yritysten ja alumnien kanssa

För företag

Vi erbjuder olika former av samarbeten med företag och organisationer för att möta deras behov samt för att fullfölja högskolans uppdrag.

Många olika samarbetsformer

Aalto-yliopisto / yhteisö

För arbetsgivare

Du kan nå handelsstuderande på en mängd olika sätt genom oss.

Nå ut till våra studenter

Donors' Wall

Stötta högskolan och sätt spår i framtiden

Hjälp oss att erbjuda den bästa möjliga utbildningen till framtida generationer av handelsstudenter. Du kan också sätta spår i vår nya byggnad på tre synliga sätt: namngivna sittplatser, donatorväggen samt huvuddonatorväggen. Agera nu, det finns ett begränsat antal sittplatser och väggplatser tillgängliga.

Läs mer om hur du kan donera, om hur vi uppmärksammar våra donatorer samt om skatteavdrag (på engelska)

Aalto-yliopisto / kuvaaja: Unto Rautio

Helsingfors Handelshögskolas stödstiftelse

Helsingfors Handelshögskolas stödstiftelse, grundad 1974, är en juridiskt fristående entitet. Stiftelsen stödjer, genom otaliga stipendier och genom att erbjuda stöd som främjar forskning och undervisning, Aalto-universitetets handelshögskola samt individer som är anställda på högskolan eller på annat sätt associeras med den. Stiftelsens stipendier finansieras av donationer samt av avkastningen från dess tillgångar.

Om stipendier och att ge stöd

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter för Externa relationer i Handelshögskolan

Externa relationer team i Handelshögskolan tar hand om företagsrelationer, alumnirelationer, givarrelationer, karriär och rekryteringsservice, skräddarskytt studentprojekt och strategiska evenemang.

Kontaktuppgifter
Kuvassa seinäteos, jossa on huomioitu kauppatieteisiin lahjoittaneet suurlahjoittajat nimikoiduilla valkoisilla palasilla
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat