Kauppakorkeakoulu

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.
Aalto University / School of Business / campus

Me Kauppakorkeakoulun urapalveluissa luomme kontakteja opiskelijoiden ja työnantajien välille monin eri tavoin ja kanavin. Kauppakorkeakoulun opiskelijoiden lisäksi teemme läheistä yhteistyötä myös kollegoidemme kanssa Aalto-yliopistssa ja järjestämme yhdessä esimerkiksi yliopiston suurimmat rekrytointitapahtumat Summer Job Dayn sekä Aalto Talent Expon, jotka tavoittavat kauppatieteilijöiden lisäksi opiskelijoita kaikilta Aallon aloilta. 

Palvelemme työnantajia mm:

  1. välittämällä työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia (Aalto JobTeaser, aiemmin Aalto CareerWeb)
  2. tarjoamalla näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa ja markkinointikanavissa
  3. välittämällä lopputyö- ja projektiaiheita ja 
  4. järjestämällä rekrytointitapahtumia

Palveluja moneen tarpeeseen

Alta löydät erilaisten työnantajapalveluidemme kuvaukset. Autamme mielellämme valitsemaan oikean palvelun tai näiden yhdistelmän, yhteystietomme löydät alempaa sivulta!

Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Aalto JobTeaser – rekrytoi opiskelija

Palkkaa opiskelija julkaisemalla työpaikkailmoitus Aalto JobTeaser -kanavalla.

Palvelut
Kauppakorkeakoulun Cafe Kylterin edusta.

Työnantajanäkyvyys- ja markkinointipalvelut Kauppakorkeakoulussa

Tarjoamme työnantajille mahdollisuuksia näkyä eri kanavissamme tai kohdata opiskelijoita omissa tapahtumissaan Kauppakorkeakoululla.

Kauppakorkeakoulu
Photo: Unto Rautio

Harjoittelu

Työnantajalle harjoittelu on tehokas rekrytointikanava. Palkkaamalla harjoittelijan saatte organisaatioonne uusimpia näkemyksiä ja tuoreita ideoita sekä rakennatte myönteistä työnantajamielikuvaa.

Kauppakorkeakoulu
Aalto University students doing group work, sitting at a table with their laptops and notebooks / photo by Aalto University, Aino Huovio

Palkkaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kansainvälinen opiskelija harjoitteluun

Palkkaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kansainvälinen opiskelija harjoitteluun

Kauppakorkeakoulu
Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Summer Job Day 2019

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Yhteistyö
Aalto-yliopisto Kauppakorkeakoulu / kuvaaja: Anni Hanen

CV & LinkedIn -klinikat

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut järjestää CV- ja LinkedIn -klinikoita pääasiassa järjestämiemme messujen yhteydessä.

Kauppakorkeakoulu

Jos etsit palveluja Aalto-yliopiston muiden koulujen (Insinööritieteiden korkeakoulu, Kemian tekniikan korkeakoulu, Perustieteiden korkeakoulu, Sähkötekniikan korkeakoulu tai Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) opiskelijoiden tavoittamiseen, lue lisää täältä:Aalto -yliopiston palvelut työnantajille

"Pidän JobTeaserin monipuolisuudesta. Tarjonta tuntuu myös melko kohdennetulta ja kansainväliseltä"

Kauppakorkeakoulun opiskelija, Career Services Survey 2021

Tiesitkö että,

  • 87 % vuonna 2018 valmistuneista kauppatieteen maistereistamme oli valmistumishetkellä jo töissä  ja 15 % heistä oli löytänyt työpaikkansa meidän kauttamme,
  • Kauppakorkeakoulun opiskelijat käyttävät työtä etsiessään ensisijaisina kanavina työnantajan omia nettisivuja, sosiaalista mediaa ja Aalto JobTeaserin työpaikkaportaalia,
  • ~60 % Kauppakorkeakoulun opiskelijoista käyttää Aalto JobTeaserin työpaikkaportaalia (note: JobTeaser on vielä uusi portaali, ja luku nousee jatkuvasti sisäänajovaiheessa),
  • julkaisemme vuosittain noin 9 000 työ- ja harjoittelupaikkaa Aallon opiskelijoille (luku sisältää työpaikkailmoitukset sekä Aalto-yliopiston että Aarresaaren kanavan kautta).

Lähteet: Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valmistuneiden kauppatieteiden maistereiden sijoittumisselvitys valmistumishetkellä, Aalto JobTeaserin tilastot sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun 1 v sijoittumisseuranta

Lisätietoa antaa

Katso lisäksi

Jaakko Honko lecture 6.6.2019, a question from the audience to the keynote speaker Risto Siilasmaa

Tee yhteistyötä Kauppakorkeakoulun kanssa

Meillä on pitkät yhteistyöperinteet alumniemme ja yritysmaailman kanssa. Tarjoamme monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia alumneillemme, yrityksille, organisaatioille ja julkisen sektorin toimijoille.

Kauppakorkeakoulu
Opiskelijoita käytävällä. Kuva: Aalto-yliopisto / Aino Huovio

Kauppakorkeakoulusta valmistuneet työelämässä

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valmistuneet työllistyvät hyvin koulutustaan vastaaviin hyväpalkkaisiin tehtäviin. Tältä sivulta löydät tietoa valmistuneidemme työllistymisestä sekä urakehityksestä.

Kauppakorkeakoulu
Opiskelijoita rekrytointimessuilla

Opiskelijat arvioivat Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut Pohjoismaiden toiseksi parhaiksi

Universum tekee uratutkimuksen vuosittain lähettämällä kyselyn opiskelijoille ja analysoimalla siihen tulleet vastaukset.

Uutiset
Aalto University School of Business offers wide range of career services for our students

Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut opiskelijoille

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut tarjoavat monipuolisia palveluita opiskelijoillemme.

Kauppakorkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu