Kauppakorkeakoulu

Premium Partner - Hilti

Kauppakorkeakoulun Premium Partnerina Hilti tekee koko rakennusalaa näkyväksi työnantajana kauppatieteen opiskelijoille.
People are standing in front of a wall with huge picture of people with red shirts sitting on a coffee break and a Hilti logo. People are talking with eachoterh.
Hilti Aalto Talent Expo -messuilla vuonna 2023. Kuva: Hilti.

Porakoneet ja muut sähköiset rakennustyömaan työvälineet tulevat monella mieleen, kun he ajattelevat Hiltiä. Tämä on kuitenkin vain osa totuutta – näiden lisäksi erilaiset kiinnitystarvikkeet, palosuojaus, mittalaitteet, asennusjärjestelmät sekä ohjelmistot ja palvelut ovat Hiltin liiketoiminnan ytimessä. Hilti on siis enemmän kuin vain työkaluja, vaan se tarjoaa kaikenkattavia ratkaisuja rakennusalan ammattilaisille. Lisäksi Hilti tekee laitteensa kestämään ja tarjoaa niille siksi elinikäisen huoltopalvelun. Suomessa Hiltillä työskentelee 260 asiantuntijaa myynnin, kehityksen, huollon ja tukipalveluiden parissa ja maailmanlaajuisesti yritys työllistää noin 30 000 henkilöä. Lue lisää Hiltistä heidän verkkosivuiltaan www.hilti.fi

Hilti Suomen ja Kauppakorkeakoulun partneruus alkoi vuonna 2021 ja näin Hilti onkin tuorein partnerimme. Yhteistyön tavoitteena on tehdä Hiltiä ja sen uramahdollisuuksia tunnetuksi opiskelijoille sekä luoda mahdollisuuksia yhteistyölle nyt ja tulevaisuudessa. Yhteistyön puitteissa Hilti saa myös uusia näkökulmia omaan liiketoimintaansa mm. osallistumalla erilaisiin Capstone-kursseihin. Työnantajana Hilti on ollut Kauppakorkeakoulun opiskelijoiden tavattavissa jo vanhojen ARENA-messujen aikaan, ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. Nykyisin Hiltin tapaa useissa eri tapahtumistamme, Aalto Talent Exposta pienempiin uratilaisuuksiin.  

Vastuullisuus ja ympäristö ovat myös rakennusalalla tärkeä ja ajankohtainen aihe, ja Hiltillä onkin hyvin kunnianhimoiset tavoitteet sen suhteen. Koneiden ja laitteiden kestävyys sekä huolto, materiaalivirtojen hallinta sekä kestävät ja turvalliset ratkaisut rakennustekniikkaan ovat Hiltin toiminnan keskiössä. Hiltille kiertotalous tarkoittaa mahdollisimman suuren lisäarvon tuottamista käyttämällä mahdollisimman paljon raaka-aineita uudestaan.

Kauppakorkeakoulun osaamiselle on siis monenlaisia tarpeita ja mahdollisuuksia Hiltillä, unohtamatta monialaisia talentteja, joita koko Aalto-yliopistosta valmistuu.  

Two people standing and one sitting on a fair stand and all are wearing red shirts. A huge wall with picture of a woman with red shirt and Hilti logo on the background.
Hiltiläiset Aalto Talent Expo -messuilla 2023. Kuva: Hilti.

Opiskelijoille

Lue lisää Hiltistä työnantajana heidän yritysprofiilistaan Aallon JobTeaserissa

Linkki JobTeaser yritysprofiiliin

Hiltin (myös muissa maissa) avoimet työpaikat Aallon JobTeaserissa

Linkki JobTeaserin työpaikkaportaaliin

Uutisia

Aalto.fi:ssä julkaistuja artikkeleita

Räätälöity opiskelijaprojekti Hiltille, projektiryhmä päätöstapaamisessa

Opiskelijat auttoivat Hiltiä ymmärtämään sen asiakkaiden taloudellista päätöksentekoa

Hilti (Suomi) Oy ja Kauppakorkeakoulu yhdistivät voimansa selvittääkseen Hiltin työkalupalvelun taloudellisia vaikutuksia sekä kehittääkseen palvelun myyntiprosessia asiakasyritysten talousjohdon kanssa.

Uutiset
Räätälöity projekti Hiltille, työryhmä
Uutiset
Tomi Nyman.

Alumni Tomi Nyman: Myyntityö on konsultoivaa ja luovaa ongelmanratkaisua

Hiltillä toimialajohtajana toimiva Tomi Nyman pitää tärkeimpinä työelämätaitoina sosiaalisten taitojen lisäksi jatkuvan oppimisen mentaliteettia. Siksi yliopistosta kaikista tärkeimmäksi opiksi jäikin taito oppia ja ymmärrys siitä, miten minä opin. Nymanin koulutustausta, johtaminen pääaineena ja rahoitus sivuaineena, on erityisen hyödyllinen hänen nykyisessä positiossaan.

Uutiset
Hiltin projektitiimi

Opiskelijakaksikko auttoi Hilti Suomea kehittämään sen työnantajabrändiä

Opiskelijoiden näkökulma rekrytointimarkkinointiin nostaa tulevaisuuden yhteistyön riman korkealle.

Uutiset
Kaksi opiskelijaa istuu läppäreidensä kanssa Kauppakorkeakoululla. Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Capstone-kurssilla päästään viemään käytäntöön maisterintutkinnossa saadut opit

Mukana olleet yritykset kehuivat kurssikonseptia ja aikaansaavia opiskelijoita.

Uutiset

Partneriohjelma pitkäjänteiseen kumppanuuteen

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on oma partneriohjelma, joka rakentaa ja ylläpitää tiiviitä, pitkäaikaisia suhteita korkeakoulun ja yritysten välillä. Se on lajissaan ainutlaatuinen Suomen korkeakouluissa ja avaa yhteyksiä myös Aalto-yliopiston muihin kouluihin.

Lue lisää
Partnership Program

Yhteyshenkilö

Annemari Rautio

Annemari Rautio

Senior Manager, Corporate Relations, School of Business

Yhteistyö

Alla erilaisia yhteistyömahdollisuuksia

Opiskelijoita Kauppakorkeakoululla. Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit / Customized Student Business Projects

Kauppakorkeakoulun Räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit -konsepti on suunniteltu yrityksille tehtäviä tutkimus- ja selvitysprojekteja varten ja sen lähtökohtana ovat yrityksen tarpeet.

Kauppakorkeakoulu
Kauppakorkeakoulun Cafe Kylterin edusta.

Kehitä työnantajamielikuvaa Kauppakorkeakoulussa

Tarjoamme työnantajille mahdollisuuksia näkyä eri kanavissamme tai kohdata opiskelijoita omissa tapahtumissaan Kauppakorkeakoululla.

Kauppakorkeakoulu
Project work course gala

Opintoprojektit

Opiskelijaprojekteissa ratkotaan tosielämän haasteita yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Yritysyhteistyö
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: