Kauppakorkeakoulu

Tietoa Kauppakorkeakoulusta

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa teemme työtä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan puolesta. Koulutamme tulevaisuuden asiantuntijoita ja johtajia sekä osallistumme yhteiskunnan toimintaan vaikuttavalla tutkimuksella, pitkäaikaisilla kumppanuuksilla ja yhteiskunnallisella sitoutumisella. Olemme yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista.
School of Business Ekonominaukio 1 lower level Photo: Mikko Raskinen
AACSB AMBA EQUIS CEMS PIM

Rankingit ja akkreditoinnit

Kansainväliset laatuakkreditoinnit ja rankingit ovat tärkeitä työkaluja, joiden avulla voimme testata omaa tehokkuuttamme, varmistaa työskentelymme korkean laadun ja keskittyä uusien tavoitteidemme saavuttamiseen. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle on myönnetty ensimmäisenä pohjoismaisena kauppakorkeakouluna alansa tärkeimmät kansainväliset laatuakkreditoinnit. Kolme merkittävintä akkreditointia (AACSB, AMBA, EQUIS) on myönnetty vain muutamille kauppakorkeakouluille maailmassa.

Lue lisää akkreditoinneista ja rankingeistä

Katso myös akateemisen henkilöstömme avainalueet / avainsanat ja Kauppakorkeakoulun esittelykalvot, jotka tuotetaan englanniksi.

Avaintietoa

Koulutamme yhteiskunnallisia vaikuttajia ja teemme kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta yli sadan vuoden kokemuksella. Monialainen tutkimuksemme käsittelee yhteiskunnallisesti merkittäviä kysymyksiä. Opiskelijamme oppivat niin teoriaa kuin työelämän todellisten haasteiden ratkaisemista.

Avaintiedot vuodelta 2018

Avaintietoa vuodelta 2017

 

School of business key figures 2018 3

3 666 ilmoittautunutta opiskelijaa.

School of business key figures 2018 2

159 kansainvälistä vertaisarvioitua julkaisua (Financial Times 50 -artikkelit: 24)

School of business key figures 2018

Henkilöstön jäseniä 402.

school of business organisation

Organisaatio

Tutustu koulun johtoon, elinkeinoelämän tukiryhmään (Corporate Advisory Board, CAB) ja alumniohjausryhmään (Alumni Advisory Board).

Tutustu organisaatioon

Aalto University / School of Business / history

Historia

Kauppakorkeakoulun yhteydet suomalaiseen yhteiskuntaan ja elinkeinoelämään ovat olleet tiiviit alusta lähtien, ja korkeakoulu on ollut yli sadan vuoden ajan mukana yhteiskunnan kehityksessä. Aalto-yliopisto perustettiin vuonna 2010.

Tutustu historiaamme

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu