Kauppakorkeakoulun alumnit

Kauppakorkeakoulu

Opi

Rekisteröityneenä alumnina saat kutsuja alumnitapahtumiin, joissa sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja oppia uutta. Aalto-yliopiston elämänlaajuisen oppimisen tarjonnan kautta voit kehittää itseäsi ja päivittää ammatillista osaamistasi. Alumnina saat myös tietoa ja uutisia koulumme ja yliopistomme kehityksestä, ajankohtaisista aiheista ja uusimmasta tutkimuksesta.
Two people standing and laughing in a lecture hall

Elämänlaajuinen oppiminen

Tervetuloa elämänlaajuisen oppimisen polulle! Heittäytyminen uuteen vaatii rohkeutta, mutta Aalto-yliopistossa et jää yksin. Me toimimme oppaanasi ja autamme sinua tunnistamaan oppimistarpeesi, jotta osaamisesi pysyy aina askeleen edellä.

Tutustu tarjontaan

Osallistu Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumiin

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa järjestämme monia tapahtumia koulumme alumneille. Alumnitapahtumissa sinulla on mahdollisuus oppia uutta, tavata opiskeluaikaisia ystäviäsi ja luoda uusia verkostoja. Liity alumniyhteisöömme, niin saat kutsuja tapahtumiin!

Suurimmat Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumat ovat:

  • Homecoming Day
  • Jaakko Honko -luento
  • Better Business - Better Society -seminaarisarja
  • Masters' Celebration
Jaakko Honko -luentokuva Kauppakorkeakoulun monitoimiaulasta. Kuva: Lasse Lecklin

Kauppakorkeakoulun alumnitapahtumat

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa järjestämme monia tapahtumia koulumme alumneille. Alumnitapahtumissa sinulla on mahdollisuus oppia uutta, tavata opiskeluaikaisia ystäviäsi ja luoda uusia verkostoja.

Kauppakorkeakoulu

Osallistu Aalto-yliopiston tapahtumiin

Aalto-yliopisto ja yhteistyökumppanimme järjestävät satoja tapahtumia, joista useimpiin myös alumnit ovat tervetulleita. Tutustu alla Aalto-yliopiston kattavaan tapahtumatarjontaan, joka sisältää esimerkiksi asiantuntijaluentoja, seminaareja, konferensseja, keskustelutilaisuuksia, rekrytointitapahtumia, vuosikurssitapaamisia, juhlia, konsertteja, näyttelyitä sekä alumniyhdistysten ja -verkostojen tapahtumia. Koronatilanteesta johtuen kevään 2021 tapahtumat järjestetään verkossa. 

alumnieventslogo

Tapahtumakalenteri

Aalto-yliopisto ja sen yhteistyökumppanit järjestävät vuosittain useita satoja tapahtumia, myös verkossa, joihin alumnit ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita.

Alumneille

Katso Better Business - Better Society -seminaarisarjan tallenteita

Seminaarisarjan tavoite on tarjota tietoa koulumme ajankohtaisista ja yhteiskunnalle tärkeistä aiheista. Voit katsoa edellisten seminaarien videotallenteita seminaarisivun kautta. 

Picture of Better Business seminar

Better Business – Better Society -seminaarisarja

Seminaarisarja Kauppakorkeakoulun ajankohtaisesta ja yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista järjestetään kuukauden ensimmäisenä torstaina, pois lukien kesän ja joulun lomakaudet.

Kauppakorkeakoulu

Kuuntele Aalto-yliopiston ja Kauppakorkeakoulun podcasteja

Aalto-yliopiston podcastit tarjoavat monipuolista sisältöä vaikkapa oppimisesta, tieteestä, bisneksestä, työelämästä ja filosofiasta. Kuulokkeet korville ja kuuntelemaan! Kuuntele esimerkiksi Kauppakorkeakoulun Puttonen & Vilkkumaa -podcastia siitä, miten bisneksen avulla voi tehdä maailmasta paremman. 

Aalto  logo

Podcastit

Podcastimme tarjoavat monipuolista sisältöä vaikkapa oppimisesta, tieteestä, bisneksestä, työelämästä ja filosofiasta. Kuulokkeet korville ja kuuntelemaan!

Feel the Future

Tilaa Feel the Future -uutiskirje

Feel the Future luotaa Aalto-yhteisön näkemyksiä työn tulevaisuudesta. Haluamme ymmärtää paremmin työurien ja oppimisen muutosta, trendejä sekä heikkoja signaaleja – ja sitä, miten tämä kaikki vaikuttaa sinun elämääsi.

Tilaa uutiskirje

Liity alumniyhteisöömme!

Liity alumniyhteisöömme ilmaiseksi Aalto Alumni Circlen kautta. Rekisteröitymällä saat muun muassa kutsuja tapahtumiin sekä tietoa koulumme ja yliopistomme ajankohtaisista asioista.

Rekisteröidy tai päivitä yhteystietosi
Aalto Alumni Circle

Kysymyksiä?

 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun alumnisuhteet

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun alumnisuhteet

Kauppakorkeakoulun alumnit
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu