Tee yhteistyötä kanssamme

Meillä on pitkät yhteistyöperinteet alumniemme ja yritysmaailman kanssa. Tarjoamme monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia alumneillemme, yrityksille, organisaatioille ja julkisen sektorin toimijoille.
Future of Capital Markets - Collaborate with us School of Business biz

Yritysyhteistyö on koulullemme elintärkeää. Sen avulla varmistamme opetuksemme ja tutkimuksemme yhteiskunnallisen merkittävyyden. Kumppaniyritykset ja -organisaatiot tarjoavat opiskelijoillemme reaalimaailman haasteita, joita he voivat analysoida ja ratkoa kursseilla, opiskeluprojekteissa ja harjoittelujen aikana. Alumnimme tukevat opiskelijoitamme esimerkiksi mentoroimalla ja osallistumalla uratapahtumiin.

Partneriohjelma kehittää pitkäaikaisia yritysyhteistyösuhteitamme sekä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää työnantajakuvaa ja näkyvyyttä suunnitelmallisesti.

Lue alta lisää siitä, kuinka voit

  • osallistua alumnitoimintaan
  • aloittaa räätälöidyn yritysprojektin
  • saavuttaa näkyvyyttä sponsoroidulla luentosalilla
  • löytää ja rekrytoida opiskelijoita
  • tukea kauppatieteitä ja jättää jälkesi tuleville kylterisukupolville
Alumneille, kuva: Lasse Lecklin

Alumneille

Kun valmistut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, sinusta tulee koulun alumni. Jos haluat osallistua alumnitoimintaan ja laajentaa osaamistasi myös valmistumisen jälkeen, voit rekisteröityä Aalto-yliopiston alumniverkoston jäseneksi. Liittyminen on ilmaista ja alumnitoiminta täysin vapaaehtoista.

Liity joukkoomme!

 

Aalto-yliopisto yhteistyötä yritysten ja alumnien kanssa

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille suunnattuja, niiden tarpeita vastaavia erilaisia yhteistyön muotoja, joiden avulla toteutamme samalla myös koulumme missiota.

Monia yhteistyön muotoja!

 

Aalto-yliopisto / yhteisö

Työnantajille

Meidän kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijoita monilla eri tavoilla.

Ota yhteyttä opiskelijoihimme

 

Kuvassa Kauppakorkeakoulun seinäteos: helmitaulu, johon on sijoitettu kauppatieteisiin lahjoittaneiden nimikoituja, valkoisia helmiä.

Tue Kauppista ja jätä jälkesi tuleville sukupolville 

Lahjoittamalla autat meitä tarjoamaan mahdollisimman hyvää opetusta tulevillekin kylterisukupolville.

Voit nyt jättää jälkesi uuteen rakennukseen myös kahdella näkyvällä tavalla: nimikkotuolin ja seinäteoksen muodossa. Toimi nopeasti, sillä mahdollisuuksia on rajallinen määrä.

Lue lisää lahjoittamisesta, lahjoitusten huomioinnista ja verovähennyksistä

Aalto-yliopisto / kuvaaja: Unto Rautio

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö rekisteröity säätiö (sr) on vuonna 1974 perustettu juridisesti itsenäinen yhteisö, joka tukee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulua ja sen piirissä toimivia henkilöitä tutkimus- ja opetustoimintaa edistävillä apurahoilla ja muulla tuella. Tukisäätiö rahoittaa toimintansa omaisuustuotoista ja lahjoituksista saatavin varoin.

Lisätietoa apurahoista ja tukemisesta

 

Ulkoiset suhteet -yksikön yhteystiedot

Kauppakorkeakoulun Ulkoiset suhteet -yksikössä hoidetaan Kauppakorkeakoulun yritys- ja alumnisuhteita, nimikkosaleja, ura- ja rekrytointipalveluita, strategisia tapahtumia ja opiskelijoiden räätälöidyt yritysprojektit.

Katso kaikki yhteystiedot
Kuvassa seinäteos, jossa on huomioitu kauppatieteisiin lahjoittaneet suurlahjoittajat nimikoiduilla valkoisilla palasilla
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu