Palvelut

Aalto JobTeaser – rekrytoi opiskelija

Autamme työnantajia rekrytoimaan Aalto-yliopiston opiskelijoita julkaisemalla työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektitoimeksiantoja Aalto JobTeaserin työpaikkaportaalissa.
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Aalto-yliopistossa opiskelee huippuosaajia kauppatieteiden, taiteiden ja muotoilun sekä tekniikan aloilla. Aalto JobTeaser -työpaikkaportaalissa voitte ilmoittaa Aalto-yliopiston opiskelijoille sopivista työ- ja harjoittelupaikoista tai hakea opinnäytetyön tekijää. Ilmoituksen jättäminen on maksutonta. Rekisteröityneenä työnantajana pääsette lisäämään järjestelmään ilmoituksia sekä muokkaamaan ilmoituksianne.

Luethan tällä sivulla olevat julkaisuehdot. Käytännön ohjeet työpaikkailmoituksen jättämiseen löydät liitteenä olevasta JobTeaser-ohjeesta.

Tervetuloa jättämään työpaikkailmoitus!  

Käytäthän vain toista rekrytointikanavaa – joko Aallon omaa JobTeaseria tai laajempilevikkeistä Aarresaaren työpaikkaportaalia. Suosittelemme käyttämään Chrome-selainta. Käsittelemme ja julkaisemme saapuneet ilmoitukset kahden työpäivän sisällä. Ilmoitus poistuu opiskelijanäkymästä automaattisesti viimeisen hakupäivän jälkeen.

Aalto JobTeaser työnantajilleKun haluatte tavoittaa yksinomaan Aalto-yliopiston opiskelijoita, käyttäkää tätä kanavaa. Vain Aallon opiskelijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alumnimme pääsevät selaamaan työpaikkoja. Aalto JobTeaser korvaa aiemmin käytössä olleen CareerWeb-palvelun.

Aarresaari työnantajille (JobTeaser ja Valojobs) Aarresaaren ilmoituskanavien kautta tavoitat Aallon opiskelijoiden ohella muiden Suomen yliopistojen sekä Jobteaseria käyttävien kansainvälisten yliopistojen opiskelijat.  

Haluamme tukea Aallon opiskelijoiden työllistymistä koulutustaan eli yliopistotutkinnon tasoa ja koulutusalan sisältöä vastaavalle uralle. Näin ollen työpaikkaportaalimme keskittyy kauppatieteiden, taiteiden ja muotoilun sekä tekniikan alojen yliopisto-opiskelijoille sopivien työpaikkojen julkaisemiseen. Muut työpaikat, kuten opiskelualaan liittymättömät osa-aikatyöt, opiskelijamme etsivät muista työnvälityskanavista.  

Tarjoamanne työ voi kuitenkin olla
•    osa-aikainen tai kokoaikainen
•    määräaikainen tai vakituinen
•    kesätyö (tag: Summer Job)
•    harjoittelupaikka (contract type: Internship)
•    freelance-toimeksianto
•    trainee- tai graduate-ohjelma
•    opinnäytetyöpaikka (pro gradu -työ tai diplomityö) (tag: Master's thesis)
•    Suomessa tai ulkomailla

Myös uraansa aloittelevan opiskelijan tulee saada kohtuullinen korvaus tehdystä työstä, joten emme julkaise palkattomien harjoittelujen tai työpaikkojen ilmoituksia pois lukien ulkomaanharjoittelut.

Aalto JobTeaserin julkaisuehdot

Aalto JobTeaserin julkaisuehtojen avulla pyrimme palvelemaan mahdollisimman hyvin sekä työnantajaa oikean osaajan löytämisessä sekä opiskelijoitamme oman urapolkunsa aloittamisessa, joten luethan julkaisuehdot ennen kuin jätät työpaikkailmoituksen.

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejämme ilmoituksen laatimiseen

Aalto JobTeaserissa julkaistaan vuosittain yli 10 000 Aalto-yliopiston opiskelijoille kohdennettua työpaikkailmoitusta. Jo ilmoitusta laatiessa kannattaa kiinnittää huomiota erottautuvuuteen ja informatiivisuuteen, koska oikein ja selkeästi täytetty ilmoitus on helpommin opiskeljoiden löydettävissä ja täten parantaa näkyvyyttänne alustalla.

Palkkaa harjoittelija

Miksi palkkaisin harjoittelijan Aallosta?

Työnantajalle harjoittelu on tehokas rekrytointikanava, ja työnantaja saa arvokkaan työpanoksen sekä tietoa koulutuksen sisällöstä ja laadusta. Palkkaamalla harjoittelijan saatte organisaatioonne uusimpia näkemyksiä ja uusia tuoreita ideoita sekä rakennatte myös omaa myönteistä työnantajamielikuvaa. 

Harjoittelu on opiskelijalle oppimistilaisuus. Harjoittelussa opiskelija tutustuu oman alansa työtehtäviin asiantuntijan ohjauksessa, mikä selkiyttää opiskelijan urasuunnitelmia. Harjoittelun työtehtävien tuleekin olla sellaisia, että opiskelija pääsee hyödyntämään niissä opinnoissaan hankkimiaan tietoja ja taitoja sekä kehittämään osaamistaan. Harjoittelun kesto on keskimäärin 3 – 4 kuukautta. 

Palkkaa opinnäytetyöntekijä

Teettäisittekö opinnäytetyön?

Aalto JobTeaserissa voitte hakea opiskelijaa tekemään opinnäytetyötä – pro gradua tai diplomityötä – joko ilmoittamalla yleisesti mahdollisuudesta tehdä opinnäyte toimeksiantona organisaatiollenne tai antamalla tarkemman kuvauksen tarjolla olevasta opinnäytetyöaiheesta. Lue lisää opinnäytetyön teettämisestä Aallon Opetusyhteistyö-sivulta.

Rekrytoi kansainvälistä osaamista

Kansainväliset osaajat

Aalto-yliopistossa opiskelee paljon kansainvälisiä opiskelijoita, jotka etsivät työ- ja harjoittelupaikkoja Suomesta. Ulkomaisen opiskelijan mukana työyhteisöön tulee osaamisen lisäksi opiskelijan kotimaan kulttuurintuntemusta. Varsinkin kansainvälisillä maisteriopiskelijoilla on usein jo muutama vuosi työkokemusta kanditutkintonsa alalta.

Kirjoita harjoittelupaikkailmoitus englanniksi silloin kun myös kansainväliset opiskelijat voivat hakea paikkaa. Voitte merkitä ilmoituksenne “No Finnish Needed” tagilla, ja helpotatte näin ilmoituksen löytymistä.

Toimiva väylä tutustua kansainvälisiin osaajiimme on Aalto International Talent -mentorointiohjelma.

Ohjeet Aalto JobTeaserin käyttämiseen

Palvelu sekä sen data sijaitsevat palveluntarjoajan pilvipalveluympäristössä virtuaalipalvelimella. Lue lisää: JobTeaserin Privacy Policy ja  Terms of use.

Mikäli teillä on kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa [email protected].   

Lue lisää palveluistamme työnantajille

Experimenting

Yhteistyömuodot

Career Design Labin palvelut ja yhteistyömuodot työnantajille, henkilökunnalle ja opiskelijajärjestöille

Career Design Lab
Four people sitting on a bench outside a Building with large glass windows and a School of Business logo. People are laughing.

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.

Kauppakorkeakoulu
Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Red background with text Summer Job Day

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Yhteistyö
Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus
Tätä palvelua tarjoaa:

Kumppanuudet ja yritysyhteistyö

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: