Rekrytoi opiskelija

Autamme työnantajia tavoittamaan Aallon opiskelijoita julkaisemalla työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektitoimeksiantoja Aalto CareerWebissä.
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Aalto-yliopistossa opiskelee huippuosaajia kauppatieteiden, taiteiden ja muotoilun sekä tekniikan aloilla. Työnantajat voivat markkinoida Aalto-yliopiston opiskelijoille sopivia uramahdollisuuksia Aalto CareerWebin kautta ilmaiseksi alta löytyvillä lomakkeilla. Opiskelijoiden näkymä CareerWebiin on rajattu vain Aalto-yliopiston opiskelijoille ja se sisältää myös paljon muuta tietoa työnhakuun ja uraan liittyen kuin työpaikkailmoitukset.

Aalto CareerWebissä voi ilmoittaa sekä työ- että harjoittelupaikoista, hakea opinnäytetyön tai projektityöntekijää. Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointipalvelut valitsevat julkaistavat ilmoitukset julkaisuehtojemme mukaisesti. Lue myös ohjeemme hyvän ilmoituksen laatimiseksi sekä järjestelmän käyttöön.

Vain Aallon opiskelijat pääsevät selaamaan työpaikkoja.

Työpaikkailmoituksia voidaan tehostaa esim. erilaisilla maksullisilla markkinointipalveluilla, osallistumalla rekrytointitapahtumiin tai järjestämällä oma tapahtuma kampuksella. 

Kysymyksiä Aalto CareerWebistä tai muista työnantajapalveluistamme? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tarjoa työtä

Opiskelijarekrytointien kautta saatte organisaatioonne kyseisen alan uusimpia näkemyksiä ja uusia tuoreita ideoita. Aaltolaiset ovat motivoituneita ja ahkeria työntekijöitä.

Tarjoamanne työ voi olla esimerkiksi 

  • kesätyö tai harjoittelupaikka
  • osa-aikainen / kokoaikainen
  • määräaikainen / vakituinen
  • freelance-toimeksianto
  • trainee- tai graduate-ohjelma

Jätä työpaikkailmoitus:

Työ- ja harjoittelupaikat 

Ohjeita ilmoittajalle

Tarjoa harjoittelupaikkaa

Työnantajalle harjoittelu on tehokas rekrytointikanava, ja työnantaja saa arvokkaan työpanoksen sekä tietoa koulutuksen sisällöstä ja laadusta. Palkkaamalla harjoittelijan saatte organisaatioonne uusimpia näkemyksiä ja uusia tuoreita ideoita sekä rakennatte myös omaa myönteistä työnantajamielikuvaa

Harjoittelu on opiskelijalle oppimistilaisuus. Harjoittelussa opiskelija tutustuu oman alansa työtehtäviin asiantuntijan ohjauksessa, mikä selkiyttää opiskelijan urasuunnitelmia. Harjoittelun työtehtävien tuleekin olla sellaisia, että opiskelija pääsee hyödyntämään niissä opinnoissaan hankkimiaan tietoja ja taitoja sekä kehittämään osaamistaan.

Aalto-yliopistossa opiskelee paljon kansainvälisiä opiskelijoita, jotka etsivät harjoittelupaikkoja. Ulkomaisen opiskelijan mukana työyhteisöön tulee osaamisen lisäksi opiskelijan kotimaan kulttuurintuntemusta.

Jätä työharjoitteluilmoitus:

Työ- ja harjoittelupaikat 

Ohjeita ilmoittajalle

Tarjoa opinnäytetyö- tai projektitoimeksiantoa

Voit hakea opiskelijaa tekemään opinnäytetyötä – joko ilmoittamalla yleisesti mahdollisuudesta tehdä opinnäyte toimeksiantona organisaatiollenne tai antamalla tarkemman kuvauksen tarjolla olevasta opinnäytetyöaiheesta.

Jätä gradu-, diplomityö- tai projektityötarjous:

Opinnäyte- ja projektityötoimeksiannot

Ohjeita ilmoittajalle

Ura- ja rekrytointipalvelut - yhteystiedot
Tietosuojailmoitukset
Tätä palvelua tarjoaa:

Kumppanuudet ja yritysyhteistyö

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu