Palvelut

Aalto JobTeaser – rekrytoi opiskelija

Autamme työnantajia rekrytoimaan Aalto-yliopiston opiskelijoita julkaisemalla työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektitoimeksiantoja Aalto JobTeaserin työpaikkaportaalissa.
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Aalto-yliopistossa opiskelee huippuosaajia kauppatieteiden, taiteiden ja muotoilun sekä tekniikan aloilla. Aalto JobTeaser -työpaikkaportaalissa voitte ilmoittaa Aalto-yliopiston opiskelijoille sopivista työ- ja harjoittelupaikoista tai hakea opinnäytetyön tekijää. Ilmoituksen jättäminen on maksutonta. 

Jätä työpaikkailmoitus!  

Aalto JobTeaserKun haluatte kohdentaa ilmoituksenne vain Aalto-yliopiston opiskelijoille, käyttäkää Aalto JobTeaseria. 

Aarresaari JobTeaser

Aarresaaren JobTeaserin kautta voitte kohdentaa ilmoituksenne samalla myös muiden Suomen yliopistojen opiskelijoille 

Käytättehän vain toista rekrytointikanavaa ja luet julkaisuehtomme ennen ilmoituksen jättämistä.

Haluamme tukea Aalto-yliopiston opiskelijoiden työllistymistä koulutustaan eli yliopistotutkinnon tasoa ja koulutusalan sisältöä vastaavalle uralle. Näin ollen työpaikkaportaalimme keskittyy kauppatieteiden, taiteiden ja muotoilun sekä tekniikan alojen yliopisto-opiskelijoille sopivien työpaikkojen julkaisemiseen. Muut työpaikat, kuten opiskelualaan liittymättömät osa-aikatyöt, opiskelijamme etsivät muista työnvälityskanavista.  

Aalto JobTeaserin julkaisuehdot

Aalto JobTeaser lukuina

Tilastotiedot ovat vuodelta 2023

9 300
Opiskelijaa
6 600
Työpaikkailmoitusta
110 000
Vierailua ilmoituksissa
10 600
Hakemusta

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejämme ilmoituksen laatimiseen

Aalto JobTeaserissa julkaistaan vuosittain yli 6 000 Aalto-yliopiston opiskelijoille kohdennettua työpaikkailmoitusta. Jo ilmoitusta laatiessa kannattaa kiinnittää huomiota erottautuvuuteen ja informatiivisuuteen, koska oikein ja selkeästi täytetty ilmoitus on helpommin opiskeljoiden löydettävissä ja parantaa näkyvyyttänne alustalla.

Kirjalliset ohjeet Aalto JobTeaserin käyttämiseen

Palvelu sekä sen data sijaitsevat palveluntarjoajan pilvipalveluympäristössä virtuaalipalvelimella. Lue lisää: JobTeaserin Privacy Policy ja  Terms of use.

Yhteystiedot

Vastaamme kysymyksiinne osoitteessa:

Career Design Lab

Teetä opinnäytetyö

Maisterivaiheen opinnäytetyö on yritykselle tehokas tapa hyödyntää akateemista tutkimusta oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää
Opiskelija työskentelemässä tietokoneen ääressä
Palkkaa harjoittelija

Miksi palkkaisin harjoittelijan Aallosta?

Työnantajalle harjoittelu on tehokas rekrytointikanava, ja työnantaja saa arvokkaan työpanoksen sekä tietoa koulutuksen sisällöstä ja laadusta. Palkkaamalla harjoittelijan saatte organisaatioonne uusimpia näkemyksiä ja uusia tuoreita ideoita sekä rakennatte myös omaa myönteistä työnantajamielikuvaa. 

Harjoittelu on opiskelijalle oppimistilaisuus. Harjoittelussa opiskelija tutustuu oman alansa työtehtäviin asiantuntijan ohjauksessa, mikä selkiyttää opiskelijan urasuunnitelmia. Harjoittelun työtehtävien tuleekin olla sellaisia, että opiskelija pääsee hyödyntämään niissä opinnoissaan hankkimiaan tietoja ja taitoja sekä kehittämään osaamistaan. Harjoittelun kesto on keskimäärin 3 – 4 kuukautta. 

Rekrytoi kansainvälistä osaamista

Kansainväliset osaajat

Aalto-yliopistossa opiskelee paljon kansainvälisiä opiskelijoita, jotka etsivät työ- ja harjoittelupaikkoja Suomesta. Ulkomaisen opiskelijan mukana työyhteisöön tulee osaamisen lisäksi opiskelijan kotimaan kulttuurintuntemusta. Varsinkin kansainvälisillä maisteriopiskelijoilla on usein jo muutama vuosi työkokemusta kanditutkintonsa alalta.

Kirjoittakaa harjoittelupaikkailmoituksenne englanniks, kun myös kansainväliset opiskelijat voivat hakea paikkaa. Voitte merkitä ilmoituksenne “No Finnish Needed” tagilla, ja helpotatte näin ilmoituksen löytymistä.

Tehokas ja vuorovaikutteinen väylä tutustua kansainvälisiin osaajiimme on Aalto International Talent -mentorointiohjelma.

Lue lisää palveluistamme työnantajille

Experimenting

Yhteistyömuodot

Career Design Labin palvelut ja yhteistyömuodot työnantajille, henkilökunnalle ja opiskelijajärjestöille

Career Design Lab
Four people sitting on a bench outside a Building with large glass windows and a School of Business logo. People are laughing.

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.

Kauppakorkeakoulu
Teksti Talent Expo - Aalto University's largest recruitment event mustalla pohjalla

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Red background with text Summer Job Day

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Yhteistyö
Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus
Tätä palvelua tarjoaa:

Kumppanuudet ja yritysyhteistyö

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: