Palvelut

Aalto JobTeaser – rekrytoi opiskelija

Autamme työnantajia tavoittamaan Aallon opiskelijoita julkaisemalla työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektitoimeksiantoja Aalto JobTeaserissa.
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Aalto-yliopistossa opiskelee huippuosaajia kauppatieteiden, taiteiden ja muotoilun sekä tekniikan aloilla. Aalto JobTeaserin kautta voitte ilmoittaa Aalto-yliopiston opiskelijoille työ- ja harjoittelupaikoista tai hakea opinnäytetyön tekijää. Ilmoituksen jättäminen on maksutonta. Rekisteröityneenä työnantajana pääsette lisäämään järjestelmään ilmoituksia sekä muokkaamaan ilmoituksianne. Vain Aallon opiskelijat (sekä vuoden sisään valmistuneet) pääsevät selaamaan työpaikkoja.

HUOM! Aalto JobTeaser korvasi Aalto CareerWebin marraskuussa 2020 ja työpaikkailmoitusten jättäminen siirtyi kokonaisuudessaan tälle uudelle alustalle. JobTeaserin otti yhtä aikaa käyttöön lisäksemme kahdeksan muuta suomalaista yliopistoa. Ilmoitusten jättäminen onnistuu yhä Aarresaari.net-sivujen sekä yliopistojen omien verkkosivujen kautta.

Aalto JobTeaser julkaisuehdot

 • Pidätämme itsellämme oikeudet valita julkaistavat ilmoitukset.
 • Julkaisemme ainoastaan ilmoitukset, jotka tukevat opiskelijoidemme työllistymistä koulutustaan vastaavalle uralle (koulutusohjelma, yliopistotason tutkinto).
 • Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointipalvelut ei vastaa ilmoitusten sisällöstä. (Pidätämme kuitenkin oikeuden muuttaa ilmoituksen otsikkoa ja/tai ilmoituksen kohdennusta.)
 • Ilmoitukset tulee aina kohdentaa vähintään yhdelle Aalto-yliopistossa opiskeltavalle alalle.
 • Emme julkaise anonyymejä ilmoituksia.
 • Vuokratyöilmoituksissa työnantaja (kenelle työ tehdään) on mainittava työpaikkailmoituksen kuvaustekstissä.
 • Emme julkaise palkattomia työ- tai harjoittelupaikkailmoituksia. Kokoaikaisen harjoitteluajan palkan toivomme olevan vähintään Kelan työssäoloehdon täyttävä (mm. kuukausipalkka v. 2020 oltava vähintään 1236 €). Poikkeuksen tekevät ulkomailla tapahtuvat harjoittelut. Palkattomissa ulkomaanharjoitteluissa asian tulee kuitenkin käydä ilmi jo ilmoituksen otsikosta (unpaid / palkaton).
 • Emme julkaise verkostomarkkinointiin tai vapaaehtoistyöhön liittyviä ilmoituksia.
 • Emme julkaise ns. rekrytoivia koulutusohjelmia tai työttömyyttä tai työttömyyden uhkaa vaativia työ- tai harjoittelupaikkoja.
 • Emme julkaise tehtäviä, joissa hakijan tulee maksaa hakuprosessista tai hänelle aiheutuu kohtuuttomia kustannuksia.
 • Emme julkaise Suomen lain vastaisia ilmoituksia (esim. Yhdenvertaisuuslaki, vrt. äidinkieli tai äidinkielen tasoinen).

Ilmoita työ- tai harjoittelupaikasta

Tarjoamanne työ voi olla esimerkiksi

 • kesätyö tai harjoittelupaikka
 • osa-aikainen / kokoaikainen
 • määräaikainen / vakituinen
 • freelance-toimeksianto
 • trainee- tai graduate-ohjelma

Tarjoa opinnnäytetyötoimeksiantoa

Voit hakea opiskelijaa tekemään opinnäytetyötä, gradua tai diplomityötä – joko ilmoittamalla yleisesti mahdollisuudesta tehdä opinnäyte toimeksiantona organisaatiollenne tai antamalla tarkemman kuvauksen tarjolla olevasta opinnäytetyöaiheesta.

JobTeaser-linkit

Huom! Suosittelemme käyttämään joko Chrome- tai Firefox-selaimia. Osa käyttäjistä on raportoinut ongelmia ainakin Microsoftin Edge -selaimella.

Aalto JobTeaser opiskelijoille (vaatii Aalto-tunnukset)

Aalto JobTeaser työnantajille

Aarresaari työnantajille (JobTeaser ja Valojobs)

Ilmoitusten näkyminen Aalto JobTeaserissä  

 • Käsittelemme ja julkaisemme saapuneet ilmoitukset kahden työpäivän sisällä.
 • Ilmoitus poistuu opiskelijanäkymästä automaattisesti viimeisen hakupäivän jälkeen. 

Yleisiä ohjeita ja toimintatapoja 

 • Älä kopioi tekstiä suoraan tavutettuna tekstinkäsittelyohjelmasta tai pdf-dokumentista, järjestelmä ei korjaa tavuviivoja, vääriä rivityksiä tms. kopioinnista aiheutuvia virheitä.
 • Voit kohdentaa ilmoituksen yhdelle tai useammalle Aalto-yliopistossa opetettavalle alalle. Valitse aina vähintään yksi ala. Mikäli ilmoitus ei mielestämme sovellu valitsemallenne opiskelijaryhmälle tai soveltuu myös muille kuin valitsemanne, pidätämme oikeuden muuttaa kohdennusta.
 • Mikäli teillä on kysymyksiä tai havaitsette teknisiä ongelmia, pyydämme ottamaan yhteyttä [email protected].   
 • Palvelu sekä sen data sijaitsevat palveluntarjoajan pilvipalveluympäristössä virtuaalipalvelimella. Lue lisää: JobTeaserin Privacy Policy ja  Terms of use.

Ilmoituslomakkeen täyttämisohjeet

Päivitämme ohjeita saamamme palautteen ja lisäkysymysten pohjalta. Palautetta voi antaa osoitteeseen: [email protected]. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Yksityiskohtaiset ohjeet löydät liitteenä olevasta pdf-dokumentista.

Ilmoituksen otsikko näkyy opiskelijoille aina työnantajan nimen kanssa, emme siis suosittele kirjoittamaan työnantajan nimeä ilmoituksen otsikkoon. Myöskään HUUTAMINEN ei tuo toivottua positiivista huomiota. Ilmoituksen otsikon informatiivisuus on äärimmäisen tärkeää: Harjoittelija harvoin kuvaa ilmoituksen sisältöä riittävästi, vaan pieni tarkennus “Harjoittelija, viestintä” tai “Viestinnän harjoittelija” tuo varmasti houkuttaa juuri oikeanlaisia opiskelijoita. Pidätämme oikeuden muokata otsikoita kuvaavampaan suuntaan ja ohjeistuksen mukaisiksi.

Description (Kuvaus) -kentän tuleesisältää riittävästi tietoa tehtävän sisällöistä ja vastuista sekä työsuhteen ehdoista. Erittele tehtävässä tarvittavia tietoja, taitoja ja valmiuksia. Järjestelmän sanahaku ei valitettavasti ulotu sisällöissä olevien linkkien taakse, joten tarkat kuvaukset ovat tästäkin syystä tarpeen.

Opinnäyteaihetarjouksen osalta voit kuvata aihetarjouksen teemaa ja toiveita opiskelijan osaamiselle.

Mikäli ilmoituksenne koskee harjoittelu- tai traineepaikkaa, tulee ilmoituksessa kertoa tehtävästä maksettava palkka tai sen taso. Ilman tätä tietoa emme voi julkaista ilmoitusta. Ainoastaan ulkomailla tapahtuvia palkattomia harjoitteluita voidaan julkaista, mutta niissäkin tieto palkattomuudesta tulee ilmaista selkeästi.

Tags eli asiasanat ovat tässä järjestelmässä valmiiksi annettuja. Ja niiden tarkoitus on helpottaa opiskelijoita löytämään juuri heille sopivat ilmoitukset.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Alta löydät vastauksiamme usein kysyttyihin kysymyksiin.

Career Design Lab
Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus
Tätä palvelua tarjoaa:

Kumppanuudet ja yritysyhteistyö

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu