Talent Expo

Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Ensimmäistä kertaa järjestettävä rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Aalto-yliopiston perinteiset ARENA ja TalentIT -messut jäävät historiaan, sillä tulevaisuudessa niitä ei enää järjestetä. Messuille osallistuneet työnantajat ja opiskelijat ovat kuitenkin lämpimästi tervetulleita uusille messuillemme, Aalto Talent Expoon! 

Otaniemen Otahallissa 31.10.2019 ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Talent Expo tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat. Työnantajilla on erinomainen tilaisuus tavata ja rekrytoida Aalto-yliopiston monialaisia huippuopiskelijoita sekä rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa opiskelijoidemme keskuudessa. Aalto-yliopiston opiskelijoilla on puolestaan mahdollisuus tavata tulevaisuuden työnantajia sekä esitellä omaa osaamistaan.  

Työnantaja, ilmoittaudu näytteilleasettajaksi tästä!

Työnantajille

Tule tapaamaan Aalto-yliopiston huippuopiskelijoita sekä rakentamaan positiivista työnantajamielikuvaa Aallon opiskelijoiden keskuudessa.

Mitä työnantajille?
Students of Aalto University talking to a company representative at ARENA 2018 Career Fair / Photographer Rasmus Karppinen.

Opiskelijoille

Tule tapaamaan talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajia! Tutustu myös monipuolisiin uramahdollisuuksiin ja hio omia työelämäntaitojasi.

Mitä opiskelijoille?
Students of Aalto University at ARENA 2018 Career Fair. / Photographer Rasmus Karppinen.
Messuohjelma

Kysymyksiä?

Aalto Talent Expo -tiimi

graafisia kuvia mustalla pohjalla
Aalto Talent Expo visual design by B_b https://babibrasileiro.com/
Aalto Talent Expo cooperates with many organizations, the main actors are AYY, Duunitori and Unisport
Aalto Talent Expon pääyhteistyökumppanit ovat AYY, Duunitori ja Unisport
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu