Laskentatoimen laitos

Laskentatoimen laitos

Laskentatoimen laitos on yksi Pohjoismaiden johtavista tutkimuslaitoksista.

Teemme korkealaatuista tutkimusta monenlaisista laskentatoimen ja yritysjuridiikan alan aiheista, ja tiedekuntamme jäsenet ovat yhteiskunnallisesti merkittävissä tehtävissä tukien poliittista päätöksentekoa sekä neuvoen ja ohjaten yrityksiä. Teoreettisesti edistyneen ja käytännön tasolla arvokkaan tutkimuksen ansiosta voimme tarjota huippuluokan opetusta.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected], jos sinulla on kysyttävää laskentatoimen kandidaatti- ja maisteriohjelmiin hakemisesta, ja osoitteeseen [email protected], jos kysymyksesi koskee laskentatoimen tohtoriohjelmaa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected], jos haluat lisätietoja tai jos kysymyksesi koskee hallinnollisia asioita.

 

Lue lisää laskentatoimen laitoksesta englanninkielisiltä sivuiltamme!

accounting

Tutkimus

Laskentatoimen laitoksella teemme korkealaatuista tutkimusta monenlaisista aiheista. Tutkimuksiamme julkaistaan huipputason vertaisarvioiduissa lehdissä ja kirjoissa. Säännölliset tutkimusseminaarit ja tapahtumat antavat laitoksellemme tilaisuuden toimia vuorovaikutuksessa ja verkostoitua kansainvälisten vierailijoiden ja liikemaailman kanssa.

Katsomme, että laskentatoimi ja yritysjuridiikka ovat olennainen osa taloudellisesti kestäviä, toimivia ratkaisuja yritysjohdon usein monimutkaisiin haasteisiin. Tutkimuksemme painopiste on tilinpäätösanalyysi ja tilintarkastus, tehokkuuden mittaaminen ja johdon valvonta sekä oikeustieteen ja liiketalouden menetelmien soveltaminen. Laitoksella toimii tutkimusryhmiä, jotka käsittelevät tilintarkastusta ja terveydenhoidon tuottavuutta.

Tutkimusryhmät:

Audit Research Group

Audit Research Group conducts research on cross-disciplinary aspects of auditing and collaborates actively with other universities and industry.

aalto_biz_researchers_05_2013-0304_jpg.jpg

Healthcare Productivity Group

We are a dynamic research group focusing on top publications in management accounting, health economics and medical journals.

Research Department of Finance

People

Meet our international faculty!

Contact information

Visiting address

Runeberginkatu 22-24, Helsinki
Chydenia Building, 3rd floor

Postal address

Aalto University School of Business
Department of Accounting
P.O Box 21220, 00076 Aalto

Department Administration

Head of the Department: Professor Seppo Ikäheimo
Secretary: Oskari Saimala

 

Please email [email protected] for your questions regarding admissions to Bachelor's and Master's programs in Accounting and [email protected] for questions regarding Doctoral program in Accounting. Please email [email protected] for further information and for all administrative affairs.

 

Uutiset

Tapahtumat

Kauppakorkeakoulu

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa teemme työtä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan puolesta. Koulutamme tulevaisuuden asiantuntijoita ja johtajia sekä osallistumme yhteiskunnan toimintaan vaikuttavalla tutkimuksella, pitkäaikaisilla kumppanuuksilla ja yhteiskunnallisella sitoutumisella. Olemme yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista.

Read more about the School of Business
school of business