Kauppakorkeakoulu

Järjestä oman vuosikurssin tai muun alumniryhmän tapaaminen

Alumnien vuosikurssitapaamisissa sinulla mahdollisuus tavata opiskelukavereita valmistumisen jälkeen.
An alumni class celebrating together at the School of Business Homecoming Day 2018

Tarjoamme mielellämme apua vuosikurssitapaamisten tai muiden alumnien omien tapahtumien järjestämiseen. Kauppakorkeakoulu tarjoaa ravintola Arvon vuosikurssien ja muiden alumniryhmien käyttöön sovittuina aikoina.

Näin saat järjestettyä esimerkiksi vuosikurssitapaamisen Kauppakorkeakoululla:

  1. Kutsu koolle järjestäjätoimikunta (voit myös toimia yksin, jos aikasi riittää) ja tehkää alustava suunnitelma tapahtumasta aikatauluehdotuksineen.
  2. Ota yhteyttä Kauppakorkeakoulun alumnisuhteiden asiantuntijaan, mieluiten sähköpostitse: [email protected].
  3. Kun olet sopinut koulun alumnisuhteiden asiantuntijan kanssa tapahtuman konseptista ja päivämäärästä, voi koulu lähettää puolestasi kutsut kaikille niille asianosaisille alumneille, joiden yhteystiedot löytyvät Aalto-yliopiston alumnirekisteristä (koulu lähettää yhden postikutsun ja yhden sähköpostikutsun). Tietosuojalain puitteissa koulu ei voi luovuttaa rekisterissä olevia yhteystietoja alumnien käyttöön.
  4. Sovi tapahtuman tarjoiluista erikseen valitsemasi ravintoloitsijan kanssa (koulun alumnisuhteiden asiantuntija antaa tarvittavat yhteystiedot, jos haluat järjestää tapahtuman Kauppakorkeakoulun tilassa).
  5. Jos haluat, että alumniryhmänne pääsee osallistumaan talokierrokselle Kauppakorkeakoulun rakennuksessa Otaniemessä, sovi tästä erikseen koulun alumnisuhteiden asiantuntijan kanssa.

 

Kysymyksiä? Olethan yhteydessä: [email protected]

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu