Vuorimiehentie 2

Vuorimiehentie 2, designed by Märta Blomstedt and Olli Penttilä, was completed in 1964. The modernization work of the building’s 2K stair was finished in the end of October 2019 and the common facility project Raw Material Hub will start its operation in the beginning of 2020.
Vuorimiehentie 2

Until the renovation started, Vuorimiehentie 2 was used by the Department of Chemistry and Materials Science and will soon house them again as part of the common facility project Raw Material Hub. The project to develop a shared facility for Aalto University’s Department of Materials Science, VTT Technical Research Centre of Finland and the Geological Survey of Finland will lead to significant research cooperation on inorganic materials.

Raw Material Hub offers an excellent opportunity for intensifying cooperation and networking, as well as for creating a unique center of competence in utilizing streams of raw materials, among other things. The shared use of facilities, devices and research infrastructure is also cost-effective.

  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!