Toimipisteet

Vuorimiehentie 2

Märta Blomstedtin ja Olli Penttilän suunnittelema Vuorimiehentie 2 valmistui vuonna 1964. Rakennuksen Kemistintien puoleisen osan peruskorjaus valmistui lokakuun 2019 lopussa ja yhteistilahanke Circular Raw Materials Hubin toiminta alkoi alkuvuodesta 2020.
Vuorimiehentie 2

Vuorimiehentie 2 on alun perin toiminut vuoriteollisuusosaston tilana ja nyt siellä sijaitsee materiaalitekniikan osasto osana yhteistilahanke Circular Raw Materials Hubia. Aalto-yliopiston materiaalitekniikan tutkimuslaitoksen, VTT:n ja Geologian tutkimuskeskuksen yhteistilahankkeesta syntyy merkittävä epäorgaanisen materiaalitutkimuksen keskittymä.

Circular Raw Materials Hub tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhteistyön tiivistämiseen ja verkostoitumiseen sekä ainutlaatuisen osaamiskeskittymän muodostamiseen mm. raaka-ainevirtojen hyödyntämisessä. Tilojen, laitteiden ja tutkimusinfrojen yhteiskäyttö on myös kustannustehokasta.

Rakennuksessa sijaitsevat:

Coworking-tilat

A Grid kutsuu yritykset liittymään Aallon yhteisöön Otaniemen kampuksella avaamalla jäsenyyteen perustuvia coworking-tiloja yliopiston poikkitieteellisten teemojen ympärille.

Liity jäseneksi!
Coworking-tila Health, Otakaari 3
Kiertotalouslaboratorio, Ted Nuorivaara

Kiertotalouden yhteislaboratorio avautui Otaniemessä

Geologian tutkimuskeskus GTK, VTT ja Aalto-yliopisto kehittävät Circular Raw Materials Hubissa ratkaisuja hiilineutraalin ja resurssitehokkaan yhteiskunnan tarpeisiin yhdessä teollisuuden kanssa.

Uutiset
Sodexo ravintola VMT2

Ravintola VMT2 aukeaa Circular Raw Materials Hubissa

Sodexo avaa uuden lounasravintola VMT2:n 5. helmikuuta 2020 Circular Raw Materials Hubissa osoitteessa Vuorimiehentie 2. Ravintolan sisäänkäynti on rakennuksen Kemistintien puolella. Ravintola palvelee niin rakennuksen käyttäjiä kuin muitakin alueen toimijoita.

Uutiset
Kampus

Kulkuluvat, kulkutunnisteet sekä avain- ja kulunhallinta Otaniemen kampuksella

Tältä sivulta löydät ohjeet kulkutunniste- ja kulkulupa-asioihin sekä avainhallintaan ja pääsyyn rakennuksiin Otaniemen kampuksella.

Aaltolaisille
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu