Toimipisteet

Vuorimiehentie 2

Märta Blomstedtin ja Olli Penttilän suunnittelema Vuorimiehentie 2 valmistui vuonna 1964. Rakennuksen Kemistintien puoleisen osan peruskorjaus valmistui lokakuun 2019 lopussa ja yhteistilahanke Circular Raw Materials Hubin toiminta alkoi alkuvuodesta 2020.
Vuorimiehentie 2

Vuorimiehentie 2 on alunperin toiminut vuoriteollisuusosaston tilana ja nyt siellä sijaitsee materiaalitekniikan osasto osana yhteistilahanke Circular Raw Materials Hubia. Aalto-yliopiston materiaalitekniikan tutkimuslaitoksen, VTT:n ja Geologian tutkimuskeskuksen yhteistilahankkeesta syntyy merkittävä epäorgaanisen materiaalitutkimuksen keskittymä.

Circular Raw Materials Hub tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhteistyön tiivistämiseen ja verkostoitumiseen sekä ainutlaatuisen osaamiskeskittymän muodostamiseen mm. raaka-ainevirtojen hyödyntämisessä. Tilojen, laitteiden ja tutkimusinfrojen yhteiskäyttö on myös kustannustehokasta.

Rakennuksessa sijaitsevat:

Coworking-tilat

Coworking-jäsenyydellä yrityksesi pääsee liittymään osaksi Aalto-yhteisöä Otaniemen kampuksella sijaitsevien ja yliopiston poikkitieteellisten teemojen ympärille rakennettujen coworking-tilojen kautta.

Liity jäseneksi!
Coworking-tila Health, Otakaari 3
Kiertotalouslaboratorio, Ted Nuorivaara

Kiertotalouden yhteislaboratorio avautui Otaniemessä

Geologian tutkimuskeskus GTK, VTT ja Aalto-yliopisto kehittävät Circular Raw Materials Hubissa ratkaisuja hiilineutraalin ja resurssitehokkaan yhteiskunnan tarpeisiin yhdessä teollisuuden kanssa.

Uutiset
Kampus

Kulkuluvat, kulkutunnisteet sekä avain- ja kulunhallinta Otaniemen kampuksella

Tältä sivulta löydät ohjeet kulkutunniste- ja kulkulupa-asioihin sekä avainhallintaan ja pääsyyn rakennuksiin Otaniemen kampuksella.

Aaltolaisille
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu