Toimipisteet

Vuorimiehentie 2

Märta Blomstedtin ja Olli Penttilän suunnittelema Vuorimiehentie 2 valmistui vuonna 1964. Rakennuksen Kemistintien puoleisen osan peruskorjaus valmistui lokakuun 2019 lopussa ja yhteistilahanke Circular Raw Materials Hubin toiminta alkoi alkuvuodesta 2020. Space 21:n projekti- ja studiotilat avautuivat 2022.
Vuorimiehentie 2

Vuorimiehentie 2 on alunperin toiminut vuoriteollisuusosaston tilana.

Nykyään rakennuksessa sijaistsee materiaalitekniikan osasto osana yhteistilahanke Circular Raw Materials Hubia sekä Aalto-yhteisön jäsenille projekti- ja studiotilaa tarjoava Space 21.

Circular Raw Materials Hub

Aalto-yliopiston materiaalitekniikan tutkimuslaitoksen, VTT:n ja Geologian tutkimuskeskuksen yhteistilahankkeesta syntyy merkittävä epäorgaanisen materiaalitutkimuksen keskittymä. Circular Raw Materials Hub tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhteistyön tiivistämiseen ja verkostoitumiseen sekä ainutlaatuisen osaamiskeskittymän muodostamiseen mm. raaka-ainevirtojen hyödyntämisessä. Tilojen, laitteiden ja tutkimusinfrojen yhteiskäyttö on myös kustannustehokasta.

Space 21

Space 21 on odottamattomien ideoiden, lopputulosten ja kohtaamisten tyyssija. Se on konstailemattomien, vapaiden projektityötilojen keskittymä, jonka Aalto tarjoaa rohkaistakseen yhteisöään kokeiluihin ja luovaan yhteistyöskentelyyn. Opiskelijat, henkilökunta, tutkijat ja opettajat – kaikki ovat yhtä tervetulleita herättämään ideansa henkiin, päästämään radikaalin luovuutensa valloilleen ja astumaan odottamattomaan.

Rakennuksessa sijaitsevat

Coworking-tilat, Aalto-yliopiston kampusjäsenyys

Kampusjäsenyys on pääsylippusi Aalto-yliopiston kampukselle. Se on kampuksella sijaitsevien inspiroivien coworking-tilojen verkosto, joka tarjoaa alustan luoda, jakaa ajatuksia, kasvaa ja kehittyä.

Liity jäseneksi!
Coworking-tila Health, Otakaari 3
Kiertotalouslaboratorio, Ted Nuorivaara

Kiertotalouden yhteislaboratorio avautui Otaniemessä

Geologian tutkimuskeskus GTK, VTT ja Aalto-yliopisto kehittävät Circular Raw Materials Hubissa ratkaisuja hiilineutraalin ja resurssitehokkaan yhteiskunnan tarpeisiin yhdessä teollisuuden kanssa.

Uutiset
Viisi opiskelijaa rakentamassa installaatiota karkeassa projektitilass

Space 21 – uutta projektitilaa kokeiluille

Space 21, koko Aalto-yhteisön käyttöön tarkoitettu uusi projektitila, avaa ovensa kevään 2022 aikana.

Uutiset
Kampus

Kulkuluvat, kulkutunnisteet sekä avain- ja kulunhallinta Otaniemen kampuksella

Tältä sivulta löydät ohjeet kulkutunniste- ja kulkulupa-asioihin sekä avainhallintaan ja pääsyyn rakennuksiin Otaniemen kampuksella.

Henkilöstölle – uutisia ja tukea työhösi
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu