Program

Kandidatprogrammet i konst och media

Utexaminering

Valmistumista haetaan Sisusta opintosuunnitelman (HOPS) kautta täyttämällä valmistumispyyntö. Sisussa valmistumista pyydetään ensisijaisen ajantasaisen opintosuunnitelman perusteella.

Opintosuunnitelma (HOPS) on pakollinen, koska Sisussa tutkintotodistukset muodostuu opiskelijan tekemän opintosuunnitelman ja sen kautta tehdyn valmistumispyynnön pohjalta.  

Video-ohje valmistumisen hakemisesta Sisussa

  1. Tarkista, että opintosuunnitelmasi on ajantasainen ja hyväksytty Sisussa. Laita tarvittaessa Oppimispalveluihin viestiä hyvissä ajoin, jos hyväksynnässä on ongelmaa tai opintosuunnitelmassa on muuta epäselvyyttä.
  2. Hae valmistumista Sisussa. Valmistumista haetaan opintosuunnitelman kautta täyttämällä valmistumispyyntö. Hakemuksen viimeinen palautuspäivä on myös todistukselle kirjattava valmistumispäivä (katso aikataulu alta). Huomaathan, että sinun on oltava ilmoittautunut läsnä olevaksi opiskelijaksi valmistumispäivänäsi. Katso Sisun valmistumisohjeet (wiki.aalto.fi)
  3. Muista vastata valtakunnalliseen kandipalautekyselyyn (linkki valmistumisen haun yhteydessä)
  4. Ilmoita maisteriohjelmavalintasi valmistumispyynnössä. Maisteriohjelma päivitetään tämän tiedon perusteella. Jos et voi jatkaa syystä tai toisesta valmistumispyynnössä ilmoittamaasi maisteriohjelmaan, sinuun ollaan erikseen yhteydessä ja kysytään muuta maisteriohjelmaa.
  5. Ilmoittaudu valmistumisjuhlaan. Saat kutsun sähköpostiin, kun valmistuminen on kirjattu. Jos ilmoittaudut valmistumisjuhlaan, saat kutsun viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.
  6. Osallistu valmistumisjuhlaan tai nouda todistus opiskelijapalveluista. Saat tiedon sähköpostitse, kun tutkintotodistuksesi on noudettavissa.
  7. Jatka opintoja maisteriohjelmassa. Katso ohjeet maisteri-HOPSin tekoon (wiki.aalto.fi)

Valmistumisen jälkeen

Lisää tietoa Aalto ARTSin portfoliouudistuksesta 2022

Taiteiden ja suunnittelun kandidaattiohjelma on lakkautettu 31.7.2022 ja sen tilalle perustetut uudet kandidaattiohjelmat aloittivat toimintansa 1.8.2022. Uudet kandidaattiohjelmat ja siirtymiseen liittyvät ohjeet löytyvät Aalto ARTSin opetusportfoliouudistus 2022 -sivuilta. Taiteiden ja suunnittelun kandidaattiohjelman siirtymäkausi päättyy 31.10.2024, jolloin on myös viimeinen mahdollisuus valmistua kandidaatiksi vanhasta, Taiteiden ja suunnittelun kandidaattiohjelmasta. 

Students

Aalto ARTSin opetusportfoliouudistus 2022

Tietoa opetusfoliouudistuksesta 2022

Palvelut

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: