Nyheter

Dekanus uppmuntringsstipendium delades ut till 558 studerande vid Högskolan för elektroteknik

Dekanus stipendium på 500 euro för god studieframgång under läsåret 2022–2023 har beviljats till 558 studerande vid Högskolan för elektroteknik. Stipendiet delas ut i enlighet med de nuvarande kriterierna även för läsåret 2023–2024.

Dekanus stipendium på 500 euro för god studieframgång under läsåret 2022–2023 har beviljats till 558 studerande vid Högskolan för elektroteknik. Stipendiet delas ut i enlighet med de nuvarande kriterierna även för läsåret 2023–2024 (d.v.s. för studier som har registrerats som genomförda 1.8.2023–31.7.2024). Stipendiets framtid och kriterierna för beviljande av stipendiet efter läsåret 2023–2024 kommer att diskuteras och informeras om under våren 2024. Läs mer om kriterierna och övrig information om stipendiet på studieguiden för kandidatprogrammet i elektroteknik (kriterierna gäller också magisterstuderande).

Ansökningstiden för stipendiet för läsåret 2023–2024 är i september 2024. Stipendiet beviljas inte automatiskt, utan de studerande ska ansöka om stipendiet under ansökningstiden. Ansökningar som lämnas in efter ansökningstiden beaktas inte. Studerande som i början av september 2024 ser ut att uppfylla kriterierna för att ansöka om stipendiet får ett e-postmeddelande till Aalto e-posten som innehåller en personlig länk till ansökningsblanketten. Studerande för vilka det i början av september saknas studieprestationer i studieregistret, t.ex. studier som ska tillgodoräknas, eller inte har fått en länk av någon annan orsak, kan begära en personlig länk via adressen [email protected]

Personalen vid Högskolan för elektroteknik gratulerar hjärtligt alla stipendiater och önskar alla studerande god studieframgång under läsåret 2023–2024!

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Studier Publicerat:

UniPID – kurskatalog för virtuella studier 2024-2025

UniPID och dess medlemsuniversitet erbjuder en studiehelhet i hållbar utveckling för studerande som vill inkludera globala utmaningar och hållbar utveckling i sin examen.
Studerande på EIT Manufacturing-sommarkurs
Studier Publicerat:

Sök nu till sommarskolan i Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing

Denna sommarskola som anordnas av EIT Manufacturing består av en onlinedel (8.-18.7.) och närvarodel vid University of Trento, Italien (22.7.-2.8.2024).
Studentguide nyhet, illustrering
Studier Publicerat:

Blivande magister – ge respons på studierna och var med och påverka!

Svara på enkäten för utexaminerade magistrar och påverka utvecklingen av studierna inom ditt område.
Tulevaisuuden uran pohtimisessa käytetään luovuutta.
Studier Publicerat:

Kurs i karriärdesign ger dig möjlighet att sakta ner och lära känna dig själv

Career Design Lab stöder studenternas övergång till arbetslivet. Nyckeln till en hållbar framtid i arbetslivet är ett fördomsfritt och kreativt förhållningssätt till karriärdesign.