Uutiset

Dekaanin kannustusstipendi myönnettiin 558 Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijalle

558 Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijalle on myönnetty 500 € arvoinen kannustusstipendi lukuvuoden 2022–2023 opintomenestyksen perusteella. Stipendejä myönnetään nykyisin ehdoin vielä kuluvan lukuvuoden 2023–2024 perusteella.

558 Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijalle on myönnetty 500 € arvoinen kannustusstipendi lukuvuoden 2022–2023 opintomenestyksen perusteella. Kyseisiä opiskelijoita on tiedotettu stipendin maksuaikataulusta. 

Stipendejä myönnetään nykyisin ehdoin vielä kuluvan lukuvuoden 2023–2024 perusteella (eli niiden opintojen perusteella, joiden suorituspäivä on opintorekisterin mukaan väliltä 1.8.2023–31.7.2024). Stipendin jatkosta ja sen mahdollisista myöntämisehdoista lukuvuoden 2023–2024 jälkeen päätetään ja viestitään kevään 2024 aikana. Stipendin myöntämisen ehtoihin ja lisätietoihin voi tutustua Sähkötekniikan kandidaattiohjelman opinto-oppaassa (ehdot koskevat myös maisteriopiskelijoita).

Lukuvuoden 2023–2024 perusteella myönnettävän stipendin hakuaika on syyskuussa 2024. Stipendiä ei myönnetä automaattisesti, vaan stipendiä on haettava hakuajan aikana, eikä hakuajan jälkeen tulleita hakemuksia huomioida. Opiskelijoille, joilla hakuedellytykset vaikuttavat syyskuun 2024 alussa täyttyvän, lähetetään Aalto-sähköpostiin linkki hakulomakkeeseen. Opiskelijat, joilta puuttuu opintoja opintorekisteristä syyskuun alussa esim. hyväksilukujen takia, tai jotka eivät muusta syystä ole saaneet linkkiä hakulomakkeeseen, voivat pyytää linkin osoitteesta [email protected]

Sähkötekniikan korkeakoulun henkilökunta onnittelee lämpimästi stipendin saajia ja toivottaa erinomaista opintomenestystä kaikille opiskelijoille lukuvuonna 2023–2024!

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opiskelijoita EIT Manufacturing-kesäkoulussa
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing-kesäkouluun

Tähän EIT Manufacturingin järjestämään kesäkouluun kuuluu verkossa suoritettava osuus 8.-18.7. ja paikan päällä Trenton yliopistossa, Italiassa, suoritettava osuus 22.7.-2.8.2024.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Valmistuva maisteri – anna palautetta opinnoista ja vaikuta!

Vastaa maisterin tutkinnon suorittaneiden palautekyselyyn ja vaikuta alasi opintojen kehittämiseen.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Hae syksyn energiatekniikan alan virtuaalikursseille nyt!

Unite-allianssi järjestää syksyllä virtuaalikursseja energiatekniikan alalta, joihin on kaksi hakuaikaa, yksi kesäkuussa ja toinen elokuussa.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Mentorihaku: Myötätuntomentorointia vertaisryhmissä tohtoriopiskelijoille syksyllä 2024

Haemme tohtoriopiskelijoita mentoreiksi myötätuntomentorointiryhmiin.