Toimipisteet

Kauppakorkeakoulu

Uusi rakennus on koti Kauppakorkeakoulun hallinnolle ja kaikille kuudelle laitokselle. Kauppakorkeakoulun uuden rakennuksen suunnitteli Verstas Arkkitehdit ja se valmistui joulukuussa 2018.
Aalto-yliopisto Kauppakorkeakoulu julkisivu Ekonominaukio helmikuu 2019 Kuva: Mikko Raskinen
Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Tietoa rakennuksesta

Rakennus huokuu Kauppakorkeakoulun kuuluisaa henkeä ja sen sisustus hakeekin innoitusta muun muassa Töölön rakennuksen ainutlaatuisista ratkaisuista. Uuden rakennuksen suunnittelun kaikissa vaiheissa on kuultu käyttäjiä: niin henkilökuntaa, opiskelijoita kuin alumnejakin.

Kauppakorkeakoulun rakennus on osa isompaa rakennuskokonaisuutta, jonka kaksi muuta osaa ovat Väre (Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun rakennus) ja kauppakeskus A Bloc. Korttelin on suunnitellut Aallon alumneista koostuva Verstas Arkkitehdit, joka voitti vuonna 2012–2013 käydyn kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun. Kilpailuun osallistui 189 ehdotusta. Pääsuunnittelijana toimi Jussi Palva

Kauppakorkeakoulun rakennuksen rakentaminen alkoi vuonna 2016 ja se valmistui joulukuussa 2018.  

Talossa sijaitsevat:

Vierasparkkipaikat

Vierasparkkipaikkoja on varattu koulua vastapäätä osoitteeseen Tietotie 1.
Ajo paikoille Tietotien kautta.

Osoitetiedot

Käyntiosoite:
Ekonominaukio 1, 02150 Espoo

Postiosoite:
PL 21210, 00076 AALTO

Kaikki postilähetykset kannattaa merkitä PL-osoitteella, jottei postin kulku viivästy.

Saapuminen/pysäköinti:

 • Suosittelemme saapumista julkisilla kulkuneuvoilla
 • Lähin metroasema on Aalto-yliopisto, jolta pääset Kauppakorkeakoululle sekä Tietotien että Otaniementien uloskäynnin kautta:
  • Tietotien uloskäynti: käänny ulkona oikealle ja kävele Tietotietä alas Ekonominaukiolle (n. 100 m)
  • Otaniementien uloskäynti: kulje A Bloc -kauppakeskuksen läpi Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Väre-rakennukseen ja siitä edelleen Kauppakorkeakoululle (kyltit opastavat, reitti kokonaan sisätiloissa)
 • Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä pysähtyy myös useita busseja, kuten bussinumerot 111, 550, 510, 552 ja 555.
 • Kauppakorkeakoulua vastapäätä on muutama vieraspaikka autoille (os. Tietotie 1), lisää vieraspaikkoja löytyy Dipolin (os. Otakaari 24) läheisyydestä
 • Otaniemessä on tällä hetkellä käynnissä Raide-Jokerin rakentamiseen liittyviä tietöitä, joten pysäköintijärjestelytkin muuttuvat tiuhaan. Pyydämme noudattamaan voimassa olevia ohjeita ja varaamaan liikkumiseen tavallista enemmän aikaa.
Kampuskartat, osoitteet ja liikkuminen Otaniemen kampuksella

Kauppakorkeakoulu

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa teemme työtä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan puolesta. Uuden Better Business – Better Society -seminaarisarjamme tavoitteena on tarjota Kauppakorkeakoulun kumppaneille, tukijoille ja alumneille mahdollisuus kuulla ja keskustella ajankohtaisista, yhteiskunnallemme tärkeistä aiheista.

Lue lisää
Kuvassa näkyy Kauppakorkeakoulun dekaani Ingmar Björkman.
Access control aikataulu kartta

Kulunhallinnan muutos -projekti

Aalto-yliopisto uudistaa kampuksen tilojen käyttötapaa avoin kampus -periaatteiden mukaisesti. Tavoitteena on avata tiloja opetus- ja tutkimushenkilöstön, palveluhenkilöstön ja opiskelijoiden käyttöön ja samalla laajentaa jaettujen tilojen saavutettavuutta myös Aallon kumppaneille ja asiakkaille. Seuraa tiedotusta tällä sivulla ja kirjaudu sisään niin näet myös yliopiston sisäistä lisätietoa asiasta.

Palvelut
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu