Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr

Myönnetyt apurahat

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö myöntää apurahoja, tunnustuspalkintoja ja muuta tukea Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkijoille, opettajille, muulle henkilökunnalle ja opiskelijoille. Apurahoja myönnetään kaksi kertaa vuodessa.
Aalto-yliopisto Dipoli

Yrjö Uiton säätiön apurahat

Yrjö Uiton säätiö myöntää apurahoja kaksi kertaa vuodessa. Tarkoituksena on tukea Aalto-yliopistossa tapahtuvaa taloustieteen tohtorikoulutusta ja tohtoriopiskelijoita, jotka työskentelevät yrittäjäteemaan liittyvien väitöskirjaprojektien parissa. Lisäksi apurahaa on mahdollista saada myös yrittäjätoiminnan pitkäkestoisiin tutkimusprojekteihin. Apurahaa voivat saada myös Aalto-yliopiston maisterivaiheen opiskelijat, jotka tekevät yrittäjäteemaan liittyvää opinnäytetyötä.

Tutustu Yrjö Uiton säätiön myönneittyihin apurahoihin täältä (vuodesta 2017 alkaen).
 

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön apurahat, kevät 2021

Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön hallituksen 21.4.2021 tekemällä päätöksellä on 28.2.2021 mennessä jätettyjen hakemusten perusteella myönnetty Helsingin kauppakorkeakoulun tutkijoille, opettajille, työntekijöille ja opiskelijoille apurahoja 379.580 euroa.

Lahjoitusvaroista opinnäytetöiden tukemiseen on myönnetty apurahoja 20.000 euroa. Kielentarkastusapurahoja väitöskirjoihin ja muihin tieteellisiin artikkeleihin on myönnetty 1.740 euroa sekä tieteellisissä huippulehdissä julkaistuista artikkeleista tunnustuspalkintoja 42.500 euroa.

Päivitys apurahansaajien listaan tulossa pian.

Tutustu myönnettyihin apurahoihin

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: