Aalto Experience Platform

Aalto Experience Platform

Aallon Platformit ovat yhdistyneet Aalto Networking Platform -kokonaisuudeksi. Uudistamme parhaillaan verkkosivujamme, ja kaikki tieto tällä sivustolla ei välttämättä ole ajan tasalla. Olethan yhteydessä Heidi Henricksoniin taiteen ja muotoilun avaintutkimusalueeseen liittyvissä kysymyksissä. 

Aalto-yliopiston Experience Platform on avoin yhteisö kokemuksien ja elämyksien tutkimuksesta kiinnostuneille. Platformin tehtävänä on edistää ja tukea kokemuksen ja elämyksen monitieteellistä tutkimusta, jossa yhdistyvät tiede, tekniikka, taide ja liiketoiminta.

Aalto University Experience Platform

Mikä on Aalto Experience Platform?

Kokemukset koskettavat ihmiselämän kaikkia osa-alueita ja tekevät elämästämme merkityksellistä. Positiivinen kuluttajakokemus nähdään liiketoiminnan menestystekijänä, ja kuluttajat ja yritykset panostavatkin nykyisin mielihyvää ja hyvinvointia tuottaviin kokemuksiin ja elämyksiin materian omistamisen sijaan.

Kaikki Aallon korkeakoulut tarvitsevat tietoa kokemuksista. Aalto Experience Platform auttaa tämän tiedon jakamisessa. Hyvinvointiyhteiskunnassa ihmisten kokemuksien ymmärtäminen ja niiden pohjalta suunnitteleminen on yhä tärkeämpää.

Experience Platform kerää kaiken Aallossa tehtävän kokemuksien tutkimuksen ja edistää poikkitieteellistä lähestymistapaa tutkimukseen.

Lue lisää verkkosivuillamme uusimmista tapahtumista ja katso videoita kokemuksien tutkimuksen eri näkökulmista.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu