Studera vid Aalto

FITech-nätverksuniversitetet

A FITech robot next to a crystal ball in a mystërious environment.

FITech är ett nätverksuniversitet som består av alla åtta tekniska universitet i Finland. Nätverksmedlemmarna är Aalto-universitetet, Jyväskylä universitet, LUT-universitetet, Uleåborgs universitet, Tammerfors universitet, Åbo universitet, Åbo Akademi och Vasa universitet. FITech erbjuder ICT-studier för alla som vill uppdatera eller fördjupa sina ICT-kunskaper.

Varför FITech ICT?

  1. Våra kurser är högklassiga universitetsstudier
  2. Alla kurser är gratis
  3. Du kan studera vid sidan av jobbet

Vare sig du är intresserad av artificiell intelligens, maskininlärning eller datateknik, eller vill lära dig grunderna i programmering eller fördjupa dina programmeringskunskaper, vi har säkert en lösning som passar dina krav. FITech ICT erbjuder ett mångsidigt urval av kurser både åt nybörjare samt till ICT-proffs. Studieutbudet för läsåret 2020-2021 innehåller nästan 150 kurser på finska, svenska och engelska​.

I första hand är studierna avsedda för vuxna som är med i arbetslivet, men till vissa kurser är även studerande med giltig studierätt välkomna​. Vissa av kurser passar också till gymnasieelever. Studierna är gratis för alla.​

 

Kontaktinformation

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat