FITech-nätverksuniversitetet

Avonaisen kirjan sivuilla FITech-teksti.

FITech är ett nätverksuniversitet som består av all sju tekniska universitet i Finland. Nätverksmedlemmarna är Aalto-universitetet, LUT-universitetet, Uleåborgs universitet, Tammerfors universitet, Åbo universitet, Åbo Akademi och Vasa universitet. FITech erbjuder ICT-studier för alla som vill uppdatera eller fördjupa sina ICT-kunskaper.

Varför FITech ICT?

  1. Våra kurser är högklassiga universitetsstudier
  2. Alla kurser är gratis
  3. Du kan studera vid sidan av jobbet

Vare sig du är intresserad av artificiell intelligens, maskininlärning eller datateknik, eller vill lära dig grunderna i programmering eller fördjupa dina programmeringskunskaper, vi har säkert en lösning som passar dina krav. FITech ICT erbjuder ett mångsidigt urval av kurser både åt nybörjare samt till ICT-proffs. Studieutbudet för läsåret 2019-2020 innehåller nästan 150 kurser på finska, svenska och engelska​.

I första hand är studierna avsedda för vuxna som är med i arbetslivet, men till vissa kurser är även studerande med giltig studierätt välkomna​. Studierna är gratis för alla.​

Mer information om Aalto-universitetets FITech ICT-kurser hittar du nedan.

FITech ICT -kurserna vid Aalto-universitetet

Ansökningen till Aalto-universitetets FITech ICT -kurser sker via studieinfo.fi. Ytterligare information om ansökan finns på FITechs webbplats (fitech.io) på finska och på engelska.

Mer information om Aaltos kurser hittar du på Aaltos WebOodi och information om kurserbjudandet vid våre FITech-partneruniversitet hittar du på FITechs webbplats (fitech.io).

Kontaktinformation

Minna-Maria Kivihalme

Minna-Maria Kivihalme

Tietotekniikan laitos
Koordinaattori

Paula Nyman

Perustieteiden korkeakoulun dekaanin yksikkö
Opintokoordinaattori
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat