Opiskelu Aallossa

FITech-verkostoyliopisto

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech on verkostoyliopisto, johon kuuluu seitsemän suomalaista tekniikan alan yliopistoa. Jäsenyliopistot ovat Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Vaasan yliopisto. FITech tarjoaa ICT-alan opintoja niille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Miksi osallistua?

  1. Saat laadukasta yliopistotasoista opetusta
  2. Kurssimme ovat ilmaisia
  3. Voit suorittaa kursseja mainiosti vaikka työn ohessa

Oletpa sitten kiinnostunut täydentämään osaamistasi eri ICT-alan teemoista, haluat sukeltaa ohjelmoinnin maailmaan ensimmäistä kertaa tai syventää olemassa olevaa osaamistasi, meiltä löytyy sinulle vaihtoehtoja. Nämä kaikki ja enemmän löydät FITech ICT -kurssitarjonnasta.

FITech ICT -kurssit sopivat erityisesti niille, jotka ovat opiskelleet aikaisemmin yliopistossa tai korkeakoulussa. Ohjelmamme on suunnattu erityisesti täydennyskoulutukseksi henkilöille, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa opinto-oikeutta suomalaisessa korkeakoulussa. FITechin kursseille voivat kuitenkin osallistua myös tutkinto-opiskelijat, jos opinnoille ei ole asetettu osallistujarajoitetta ja kursseilla on tilaa.

Kurssit on suunniteltu siten, että niiden opiskelu onnistuu hyvin työn ohessa. Useimmat kurssit tarjotaan verkossa kokonaan virtuaalisena (online), mutta osassa voi olla vaatimuksena myös kampuksella käynti esimerkiksi tenttiä varten (blended). Osa kursseista voi olla myös ns. normaaleja, kampuksella järjestettäviä kursseja (campus).

FITechin ICT-kurssit Aallossa

  1. FITech-kurssitarjonta löytyy FITechin sivuilta (fitech.io)
  2. Haku Aallon FITech ICT-kursseille Opintopolussa. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät FITechin sivuilta (fitech.io).
  3. Lisätietoa Aallon kursseista löydät Aallon WebOodista.

Yhteystiedot

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu