FITech-verkostoyliopisto

Avonaisen kirjan sivuilla FITech-teksti.

FITech on verkostoyliopisto, johon kuuluu seitsemän suomalaista tekniikan alan yliopistoa. Jäsenyliopistot ovat Aalto-yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Vaasan yliopisto. FITech tarjoaa ICT-alan opintoja niille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Miksi osallistua?

  1. Saat laadukasta yliopistotasoista opetusta
  2. Kurssimme ovat ilmaisia
  3. Voit suorittaa kursseja mainiosti vaikka työn ohessa

Oletpa sitten kiinnostunut täydentämään osaamistasi teköälystä, koneoppimisesta, data-analytiikasta, haluat sukeltaa ohjelmoinnin maailmaan ensimmäistä kertaa tai syventää olemassa olevaa osaamistasi, meiltä löytyy sinulle vaihtoehtoja. Nämä kaikki ja enemmän löydät FITech ICT -kurssitarjonnasta.

FITech ICT -kurssit sopivat erityisesti niille, jotka ovat opiskelleet aikaisemmin yliopistossa tai korkeakoulussa. Ohjelmamme on suunnattu erityisesti täydennyskoulutukseksi henkilöille, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa opinto-oikeutta suomalaisessa korkeakoulussa. FITechin kursseille voivat kuitenkin osallistua myös tutkinto-opiskelijat, jos opinnoille ei ole asetettu osallistujarajoitetta ja kursseilla on tilaa.

Kurssit on suunniteltu siten, että niiden opiskelu onnistuu hyvin työn ohessa. Useimmat kurssit tarjotaan verkossa kokonaan virtuaalisena (online), mutta osassa voi olla vaatimuksena myös kampuksella käynti esimerkiksi tenttiä varten (blended). Osa kursseista voi olla myös ns. normaaleja, kampuksella järjestettäviä kursseja (campus). Lisätietoa kursseista ja niiden suoritustavasta löydät tästä alta.

FITech ICT -kurssit Aalto-yliopistossa

Hakeminen Aallon FITech-kursseille tapahtuu Opintopolku-portaalissa. Löydät tarkemmat ohjeet hakemisesta FITechin verkkosivuilta (fitech.io).

Lisätietoa Aallon kursseista löydät Aallon WebOodista. Partneriyliopistojemme tarjonnan löydät  FITechin verkkosivuilta (fitech.io).

Yhteystiedot

Minna-Maria Kivihalme

Minna-Maria Kivihalme

Tietotekniikan laitos
Koordinaattori

Paula Nyman

Perustieteiden korkeakoulun dekaanin yksikkö
Opintokoordinaattori
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu