Opiskelu Aallossa

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat aikuisille työn ohessa suoritettavaksi, tutkinto-opiskelijoille sekä lukiolaisille.
Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech tarjoaa opintoja kaikille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Miksi osallistua?

  1. Opi tietoja ja taitoja, jotka vievät sinua eteenpäin urallasi
  2. Saat laadukasta yliopisto-opetusta
  3. Kurssimme ovat ilmaisia
  4. Voit suorittaa kursseja mainiosti vaikka työn ohessa

FITechin kautta on tarjolla kaikille avoimia kursseja seuraavista aihepiireistä: tietotekniikka, 5G ja energiavarastointi. Lisäksi lähinnä tutkinto-opiskelijoille on tarjolla meritekniikan ja IDBM:n kursseja sivuaineopintoina.

FITech aikuisopiskelijalle

FITechin kurssit sopivat erityisesti henkilöille, jotka ovat opiskelleet aikaisemmin yliopistossa tai korkeakoulussa. Koulutustarjontamme on suunnattu täydennyskoulutukseksi kaikille, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa opinto-oikeutta suomalaisessa korkeakoulussa. FITechin kursseille voivat kuitenkin osallistua myös tutkinto-opiskelijat, jos opinnoille ei ole asetettu osallistujarajoitetta ja kursseilla on tilaa. Osa kursseista soveltuu myös lukiolaisille ja esimerkiksi tietotekniikkaa harrastaville.

Kurssit on suunniteltu siten, että niiden opiskelu onnistuu hyvin työn ohessa. Useimmat kurssit tarjotaan verkossa kokonaan virtuaalisena. Valikoimassa on alkeis-, keski- ja syventävän tason opintoja. Alkeiskursseilla voi aloittaa tiettyyn aiheeseen tai teemaan perehtymisen ja keskitason sekä syventävän tason kurssit on tarkoitettu alan ammattilaisille.

FITechin kurssit Aallossa

  1. FITech-kurssitarjonta löytyy FITechin sivuilta (fitech.io)
  2. Haku Aallon FITech-kursseille Opintopolussa. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät FITechin sivuilta (fitech.io).
  3. Lisätietoa Aallon kursseista löydät Aallon Sisu-järjestelmästä.

Mikä on FITech?

FITech on verkostoyliopisto, johon kuuluvat kaikki kahdeksan suomalaista tekniikan alan yliopistoa. Jäsenyliopistot ovat Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Vaasan yliopisto. FITech-verkoston perustajajäseniä ovat myös Tekniikan akateemiset (TEK) sekä Teknologiateollisuus ry. FITech-verkostoyliopistoa koordinoi Aalto-yliopisto.

FITech perustettiin lisäämään yhteistyötä tekniikan alalla. Tavoitteena on ohjata tekniikan alan osaajia Suomen kasvualoille ja vastata tekniikan alalla nouseviin osaajatarpeisiin. Tarjonnassa on kursseja niin tutkinto-opiskelijoille kuin aikuisopiskelijoillekin. Osa kursseista soveltuu myös lukiolaisille. Kurssit ovat maksuttomia osallistujille. FITechin toimintaa rahoittaa opetus- ja kulttuurimisteriö.

Yhteystiedot

Seuraa meitä somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu