Nyheter

Tjäna ECTS och lär dig hållbart entreprenörskap på Solve the SDGs hackatonet

Solve the SDGs är ett hackaton där deltagarna jobbar tillsammans för en bättre framtid genom att utveckla lösningar för att nå FN:s mål för hållbar utveckling. Genom att delta kan du tjäna en ECTS-kredit samtidigt som du lär dig om lagarbete, hållbart entreprenörskap och lösa verkliga problem för våra partnerorganisationer.
Ryhmä ihmisiä työskentelee hackathonissa

Solve the SDGs, som ordnas av Aalto Ventures Program och Junction, ordnas i år 22–24.3.

Evenemanget för samman en internationell skara studerande, alumner, företagsrepresentanter och mentorer för att under ett veckoslut gemensamt arbeta med utmaningar i anknytning till målen för hållbar utveckling.

Genom att delta kan du tjäna en ECTS-kredit samtidigt som du lär dig om lagarbete, hållbart entreprenörskap och lösa verkliga problem för våra partnerorganisationer. Det är gratis att delta och vi bjuder på mat och tilltugg!

Henkilö ottaa selfietä tiiminsä kanssa hackathonissa

Temat för detta år är hur val vi gör idag påverkar framtiden. Framtiden kan kännas avlägsen men varje val vi gör just nu påverkar den – och idag kan vi ännu lösa stora problem innan de växer sig för stora.

Hackatonet är öppet för alla oberoende av studiernas skede eller område. Tidigare erfarenhet av hackaton eller programmering krävs inte, intresse för nyutveckling och hållbar utveckling räcker.

Läs mer och anmäl dig på adressen https://www.solvethesdgs.com

Näkymä Kauppakorkeakoulusta hackathonin aikaan

Solve the SDGs 2024

Ansök nu för ett hållbarhetshackathon utan dess like! Skapa lösningar för verkliga utmaningar och påbörja arbetet mot en bättre morgondag, idag.

Read more
In the middle is the logo of Solve the SDGs. In the background a melted blop of plastic and the remnants of items like a flamingo beach float and a dog toy.

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Aalto universitetet, Squad studenter, maj-2023. Foto: Aleksi Poutanen
Studier Publicerat:

Ansökningstiden för priset Master's Award in Development Studies har nu öppnats

Ansökningstiden för priset Master's Award in Development Studies för år 2024 pågår fram till den 15 augusti 2024. Genom priset vill UniPID, universitetens nätverk för utvecklingssamarbete, och Föreningen för utvecklingsforskning FSDR ge erkännande för och belöna exceptionellt förtjänstfulla lärdomsprov på magisternivå vid UniPID:s medlemsuniversitet.
Student guide illustration, language and communications studies
Studier Publicerat:

Språk, kultur och kommunikation i augusti

Språkcentret erbjuder kurser i augusti.
Ryhmätilanne
Studier Publicerat:

Stöd för välbefinnande i studierna, sommar 2024

Hej student! Aalto erbjuder självstudiematerial och vägledning under sommaren. Också SHVS betjänar studerande under sommaren.
Aalto-wide sustainability minor logo
Studier Publicerat:

Nytt mångvetenskapligt biämne i hållbar utveckling startar vid Aalto i höst

Aalto erbjuder ett nytt biämne, Luonnonvarojen kestävä käyttö (Hållbar användning av naturresurser), som nu är redo att tilläggas i din studieplan!