Evenemang

Solve the SDGs 2024

Hackaton på två kontinenter för ett gemensamt mål: skapa lösningar på utmaningarna inom hållbar utveckling.
In the middle is the logo of Solve the SDGs. In the background a melted blop of plastic and the remnants of items like a flamingo beach float and a dog toy.

Framtiden kan kännas avlägsen men varje val vi gör idag påverkar den. Vi har inte råd att vänta på att perfekta lösningar ska uppenbara sig. Genom att agera nu kan vi göra små ändringar vars inverkan kan vara stor – och till och med lösa betydande problem innan de blir för stora.

Om du vill rädda framtiden finns det inget bättre ögonblick än nu. 

Solve the SDGs är ett hackaton där deltagarna jobbar tillsammans för en bättre framtid genom att utveckla lösningar för att nå FN:s mål för hållbar utveckling. I år ordnas Solve the SDGs samtidigt i Finland och Indien, vilket möjliggör större inflytande och ger deltagarna från bägge länder nya perspektiv på hållbar utveckling.

Tillsammans och stödda av kunniga mentorer och data kan vi ett steg mot en bättre framtid. Som med varje resa är det första steget det viktigaste – och nu är det rätt tid att ta det. Och nämnde vi att du kunde vinna huvudvinsten på 5000€?

Läs mer på solvethesdgs.com och anmäl dig senast 8.3!

Håll dig uppdaterad om nya utmaningar och de senaste nyheterna på vår Telegram-kanal.

Hackatonet Solve the SDGs ordnas av Junction och Aalto Ventures Program.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: