Uutiset

Ansaitse opintopisteitä ja opi kestävää yrittäjyyttä Solve the SDGs -hackathonissa

Solve the SDGs on hackathon, jossa osallistujat työskentelevät yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta kehittämällä ratkaisuja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistumalla tapahtumaan voit ansaita yhden opintopisteen, oppia tiimityötä ja kestävää yrittäjyyttä sekä ratkaista aitoja haasteita kumppaniorganisaatioillemme.
Ryhmä ihmisiä työskentelee hackathonissa

Aalto Ventures Programin ja Junctionin järjestämä kestävän kehityksen hackathon Solve the SDGs järjestetään tänä vuonna 22.-24.3.

Tapahtuma tuo yhteen kansainvälisen joukon opiskelijoita, alumneja, yritysedustajia ja mentoreita työskentelemään yhdessä kestävän kehityksen tavoitteisiin liittyvien haasteiden parissa yhden viikonlopun ajan.

Osallistumalla voit ansaita yhden opintopisteen, oppia tiimityötä ja kestävää yrittäjyyttä sekä ratkaista aitoja haasteita kumppaniorganisaatioillemme. Osallistuminen on ilmaista, ja tarjoamme viikonlopun ruoat ja työskentelyeväät.

Henkilö ottaa selfietä tiiminsä kanssa hackathonissa

Tämän vuoden hackathonin teema on tämänpäiväisten valintojen vaikutus tulevaisuuteen. Tulevaisuus voi tuntua kaukaiselta, mutta jokainen tänään tekemämme valinta vaikuttaa siihen — ja tänään voimme vielä ratkaista isojakin ongelmia, ennen kuin ne kasvavat liian suuriksi.

Hackathon on avoin kaikille opintojen vaiheesta tai opintoalasta riippumatta. Aiempaa hackathon- tai ohjelmointikokemusta ei tarvita, kiinnostus uuden kehittämistä ja kestävää kehitystä kohti riittää.

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa https://www.solvethesdgs.com

Näkymä Kauppakorkeakoulusta hackathonin aikaan

Solve the SDGs 2024

Hae mukaan kestävän kehityksen hackathoniin! Luo ratkaisuja todellisiin haasteisiin ja aloita työ paremman huomisen eteen jo tänään.

Lue lisää
In the middle is the logo of Solve the SDGs. In the background a melted blop of plastic and the remnants of items like a flamingo beach float and a dog toy.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opiskelijoita EIT Manufacturing-kesäkoulussa
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing-kesäkouluun

Tähän EIT Manufacturingin järjestämään kesäkouluun kuuluu verkossa suoritettava osuus 8.-18.7. ja paikan päällä Trenton yliopistossa, Italiassa, suoritettava osuus 22.7.-2.8.2024.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Valmistuva maisteri – anna palautetta opinnoista ja vaikuta!

Vastaa maisterin tutkinnon suorittaneiden palautekyselyyn ja vaikuta alasi opintojen kehittämiseen.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Hae syksyn energiatekniikan alan virtuaalikursseille nyt!

Unite-allianssi järjestää syksyllä virtuaalikursseja energiatekniikan alalta, joihin on kaksi hakuaikaa, yksi kesäkuussa ja toinen elokuussa.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Mentorihaku: Myötätuntomentorointia vertaisryhmissä tohtoriopiskelijoille syksyllä 2024

Haemme tohtoriopiskelijoita mentoreiksi myötätuntomentorointiryhmiin.